FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
2 gola andjusica, od proljeca 99% da ulazi u rotaciju za prvi tim... a vjerovatno c ei protiv travnika imati svoje minute... strasan poteencijal!!!!!!!
Sad me čudi što nema komentar tipa : "e čuj samo 2-0 , *ebo te to " .. hahahah

Benko je napisao/la:2 gola andjusica, od proljeca 99% da ulazi u rotaciju za prvi tim... a vjerovatno c ei protiv travnika imati svoje minute... strasan poteencijal!!!!!!!

auuuuu jest losa ova akademijaa, omladinci 0 bodova, treneri i uprava svi ostavke podnesite, jer ne razvijate akademiju !!! Roma nizeligas svakako ne bi mogla u 2 ligi Centar igrati....
p.s. bravo momci svaka cast !!
p.s. bravo momci svaka cast !!
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Samo 2-0, to sve treba rastjerati 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Kraj ASR 0 - 2 FKS
Tabela:
1° - FK Sarajevo - 3 punti
2° - SS Lazio - 1 punto
3° - Rappresentativa CR Lazio/LND - 1 punto
4° - AS Roma - 0 punti
Tabela:
1° - FK Sarajevo - 3 punti
2° - SS Lazio - 1 punto
3° - Rappresentativa CR Lazio/LND - 1 punto
4° - AS Roma - 0 punti
Ibrakovicu, odlazi!!!
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Uprava napolje!hilmo je napisao/la:Samo 2-0, to sve treba rastjerati
Pickice prodaneZastone je napisao/la:Uprava napolje!hilmo je napisao/la:Samo 2-0, to sve treba rastjerati
Bravo momci nastavite tako i 2:0 je dobar rezultat 

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
http://www.****/clanak/139155/mire-p ... mnogo-ucim" onclick="window.open(this.href);return false;
...Reakcije zbog poziva u reprezentaciju su pozitivne - kazao je Cimirot, koji s ponosom ističe da je veoma pobožan te da mrzi alkohol, noćne izlaske, nezdravu hranu i sve ono što jednom sportisti nije dozvoljeno
...O kakvom se sportisti zapravo radi, najbolje govori Cimirotov nalaz VO2 (maksimalna količina kisika koju srce može poslati mišićima i koju oni mogu iskoristiti za proizvodnju energije). - VO2 mi je 72. Nijedan fudbaler Sarajeva nema više od toga - kaže Cimirot. Inače, prosječan čovjek, onaj koji je zdrav, ali se ne bavi nikakvom aktivnošću ima VO2 skoro 40. Zanimljivo, bundesligaški klubovi kada angažiraju moguća pojačanja, najprije gledaju rezultate VO2, a Cimirotov rezultat 72 zadovoljio bi kriterije bundesligaških klubova
E da se nasi ostali igraci ugledaju na njega liga bi bila smijesna za nas
...Reakcije zbog poziva u reprezentaciju su pozitivne - kazao je Cimirot, koji s ponosom ističe da je veoma pobožan te da mrzi alkohol, noćne izlaske, nezdravu hranu i sve ono što jednom sportisti nije dozvoljeno
...O kakvom se sportisti zapravo radi, najbolje govori Cimirotov nalaz VO2 (maksimalna količina kisika koju srce može poslati mišićima i koju oni mogu iskoristiti za proizvodnju energije). - VO2 mi je 72. Nijedan fudbaler Sarajeva nema više od toga - kaže Cimirot. Inače, prosječan čovjek, onaj koji je zdrav, ali se ne bavi nikakvom aktivnošću ima VO2 skoro 40. Zanimljivo, bundesligaški klubovi kada angažiraju moguća pojačanja, najprije gledaju rezultate VO2, a Cimirotov rezultat 72 zadovoljio bi kriterije bundesligaških klubova
E da se nasi ostali igraci ugledaju na njega liga bi bila smijesna za nas
Pyro is not a crime !
- Burberry46
- Kontakt:
Sarajevo bolje od rimske Vučice golovima Anđušića
Svaka cast, bravo
Svaka cast, bravo

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Evolution87
- Kontakt:
Ma lahko im je tamo neku Romu pobjediti.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
[quote="Burberry46"]Sarajevo bolje od rimske Vučice golovima Anđušića
Lahko je protiv Rome ,da ih vidimo protiv Celika,zelje i ostalih evropskih velesila
Lahko je protiv Rome ,da ih vidimo protiv Celika,zelje i ostalih evropskih velesila

Igrala se djeca malo po Italiji

Ekipa Fudbalskog kluba Sarajevo danas sa početkom u 17.25 sati igrat će finalnu utakmicu tradicionalnog 23. bajramskog turnira u malom fudbalu "Sarajevo 2014-1435 h.g.". Utakmica se igra u KSC Skenderija, a protivnik bordo momcima biti će FK Željezničar.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
super to ide sa akademijom, extra rezultat,
samo mi nije jasno kako to da se pate u pojedinim utakmicama naše lige
samo mi nije jasno kako to da se pate u pojedinim utakmicama naše lige
http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=10452" onclick="window.open(this.href);return false;
Znači Andjusic se nije odazvao pozivu u repku, nego je otisao u Rim igrati za u19 Sarajeva..zanimljiva odluka
Znači Andjusic se nije odazvao pozivu u repku, nego je otisao u Rim igrati za u19 Sarajeva..zanimljiva odluka

A mozda selektor ne racuna na njeg..fanatic je napisao/la:http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=10452

- Burberry46
- Kontakt:
Ima prenos na Hajatumiky_hz je napisao/la:Igrala se djeca malo po Italiji![]()
Ekipa Fudbalskog kluba Sarajevo danas sa početkom u 17.25 sati igrat će finalnu utakmicu tradicionalnog 23. bajramskog turnira u malom fudbalu "Sarajevo 2014-1435 h.g.". Utakmica se igra u KSC Skenderija, a protivnik bordo momcima biti će FK Željezničar.
1946
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, Confiance, egzodus1946, enzo1, Honorar, johntravolta123, kogmagie46, Kyle88, mire971, MokraKifla, mosarajvosa83, N3R3D, napoleon72, NazorUso, NeSamSafetee, Proximic, riki46, Serha, skoJaa, Vrhbosnian i 171 gost.