U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
Ma ko plitak potok mili moji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Radovac, Modic, Gojak, Hairlahovic i Kuzmanovic - kakva veza
Sve ispod 3 pobjede bi bila katastrofa..
Sve ispod 3 pobjede bi bila katastrofa..
Nemaju napadaca da valja.... Mozda ce Gojaka zbog toga staviti na 9-ku, a Memiju na krilo (to igra u Zelji) a nekog drugog na desnog beka...
I nije mi ebeno jasno kako je Hadziahmetovic mogao igrati u Banja luci u nedjelju, a istovremeno i biti na okupljanju sa repkom u Vogosci....
Ne vjerujem da je imao neki dopust od selektora....
I nije mi ebeno jasno kako je Hadziahmetovic mogao igrati u Banja luci u nedjelju, a istovremeno i biti na okupljanju sa repkom u Vogosci....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
-
Imperator98
- Kontakt:
Može li neko naći link za utakmicu....
cekaj sad zar nije ovaj Andjusic danas dao dva gola protiv Rome(bar tako pise na ovom portalu)..ako je to taj lik uopstezmajusk je napisao/la:Što se tiče U19 sutra, poželimo im sreću i da jednom prevale tu stepenicu u kvalifikacijama.
Ja bi to ovako postavio:
----------------------------------------------1. Karačić--------------------------------------------------------------------------------------
2. memija---------------5. Ćorović-----------------4. Mihojević---------------------3. Čivić
-----------------------------------------------6. MODIĆ---------------------------------------------------------------------------------------
-------------------8. Radovac--------------------------------10. Hairlahovic-----------------------------------------------------------
7. Kuzmanović--------------------------9.Gojak---------------------------------------11. Anđušić------------------------------------
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Vezni red u rangu velikana medju 5 u Evropi sigurno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Dobio dopust kao i RadovacMrMuscle je napisao/la:Nemaju napadaca da valja.... Mozda ce Gojaka zbog toga staviti na 9-ku, a Memiju na krilo (to igra u Zelji) a nekog drugog na desnog beka...
I nije mi ebeno jasno kako je Hadziahmetovic mogao igrati u Banja luci u nedjelju, a istovremeno i biti na okupljanju sa repkom u Vogosci....Ne vjerujem da je imao neki dopust od selektora....
Kad je tačno prva utakmica? Hoće li se moći gdje gledati?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- hogarstrasni
Sacekaj da proguglam.....aha, petak,10.10.2014.g u 20:45 CET.BaDa12 je napisao/la:Kad je tačno prva utakmica? Hoće li se moći gdje gledati?
Moci ce se gledati na razne nacine...ako si u BiH, onda BHT1, a vjerovatno ce biti moguce pratiti na mnogim streamovima , kao i na BHT1 web stranici.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
-
Vandelanoite
- Kontakt:
U 15h imat ćeš na Uefinoj stranici onaj tekstualni prenos
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Prestrašan si, ali nisi dobar odgovor dao, vidi na kojoj si temi.hogarstrasni je napisao/la:Sacekaj da proguglam.....aha, petak,10.10.2014.g u 20:45 CET.BaDa12 je napisao/la:Kad je tačno prva utakmica? Hoće li se moći gdje gledati?
Moci ce se gledati na razne nacine...ako si u BiH, onda BHT1, a vjerovatno ce biti moguce pratiti na mnogim streamovima , kao i na BHT1 web stranici.

Hvala ti, bilo bi dobro da bude i snimak bar kasnije, da vidimo ovu strašnu vezu.Vandelanoite je napisao/la:U 15h imat ćeš na Uefinoj stranici onaj tekstualni prenos
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
ma kakav snimak, niko se neinteresuje za u19, ni kod nas a ni u makedoniji. snimak mozes jedino ocekivati kad igramo protiv ozbiljnih saveza, koji imaju svoje youtube-kanale, na kojem objave kratki izvjestaj sa svake utakmice.,
direktan prenos nemas vjerovatno ni u jednoj zemlji
direktan prenos nemas vjerovatno ni u jednoj zemlji

Klupa: Trkulja(GK), Čorović, Lončar, Duraković, Gojak, Kuzmanović & Beganović.
Sretno!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Vodimo!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
GOOOOOOOOOOOOOOL 5' Burović 1-0! (Ass. Hiroš)
2-0 idemo dalje

Miholjevic (assist Hajrulahović)
Miholjevic (assist Hajrulahović)
Zadnja izmjena: Stipe, dana/u 08 okt 2014, 15:05, ukupno mijenjano 3 puta.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
Ko je turio?
GOOOOOOOOOOOOOOL 7' Mihojević 2-0! (Ass. Hairlahović)

na kojem linku pratite tekmu ?sajo10 je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOOL 5' Burović 1-0! (Ass. Hiroš)
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Bravo momci!