Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

damirdamic72
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la damirdamic72 » 07 okt 2014, 14:20

Consigliere je napisao/la:
damirdamic72 je napisao/la:
consigliere * idu prve 2 ekipe direktno kao inajbolja 3. a ostale 3 idu u baraž.opet to nije baraz gdje mozes dobiti Portugal , Hrvatsku,Grčku ili Rusiju već ekipe poput Latvije,Armenije, Estonije,Škotske,Irske ili maximalno Danske.koje mozemo proci vođene s nekim normalnim .Sama grupa je takva da niko pa cak ni Belgija nece izvuci maximalni score.dakle bit ce rasipanja bodova.

Ja bi lično volio sam 1 bod i to protiv Velsa npr nekih bezvoljih 1:1 ili 0:0 i blamažu protiv Belgije npr da nas puknu 0:3 na B.Polju.tada Safet ne bi imao bnikakve šanse za ostanak
Vjeruj, sa eventualnih 0 bodova nakon 3 kola nase sanse ce pasti na puku statistiku... Od preostalih 7 utakmica imali bi gostovanja Belgiji, Izraelu i Kipru, odakle bi trebali uzeti barem 7 bodova uz sve pobjede kuci.... :hmmmmm: Vrlo nerealno.

I cak iako izborimo baraz, cekaju nas slijedece ekipe (realno trece po kvaliteti u svakoj grupi): Turska, Ukrajina, Poljska, Slovenija, Madjarska, Austrija, Bugarska, Srbija.... Sve jako nezgodne i motivirane do neba.
pravi strucnjak koji zna organizovati ekipu moze garantovano pobijediti Izrael i Kipar u gostima i izvuci remi protiv Belgije (pa cak i pobjediti bilo koju od ove treceplasirane u barazu u koji i ako bi pali bili bi garant nosivi).objektivno gledano nemamo ni nekog prejakog konkurenta za 2. poziciju Vels,Kipar i Izrael će se boriti za trecu poziciju.
Safet je glavni problem ovdje

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 okt 2014, 14:24

GracanicaAA je napisao/la:Kad je Srbija dobila 6-1, sto necemo i mi ? :D Idemo po 3 boda :salut:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 07 okt 2014, 14:28

damirdamic72 je napisao/la:Safet je glavni problem ovdje
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 okt 2014, 14:31

pravi strucnjak koji zna organizovati ekipu moze garantovano pobijediti Izrael i Kipar u gostima i izvuci remi protiv Belgije (pa cak i pobjediti bilo koju od ove treceplasirane u barazu u koji i ako bi pali bili bi garant nosivi).objektivno gledano nemamo ni nekog prejakog konkurenta za 2. poziciju Vels,Kipar i Izrael će se boriti za trecu poziciju.
Vjeruj da ni Spanija ne moze sebi garantovati ove dvije stvari, a ne mi... ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 07 okt 2014, 14:41

Vjeruj da ni Spanija ne moze sebi garantovati ove dvije stvari, a ne mi... ;)
uvijek je moguće omanuti ...ponekad...samo Safet omanjuje stalno :)

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 07 okt 2014, 14:52

Ajax je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Kad je Srbija dobila 6-1, sto necemo i mi ? :D Idemo po 3 boda :salut:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Relax :bih:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 okt 2014, 16:51

Bale and his national team-mates are stepping up their preparations for this week's home European qualifiers against Bosnia and Cyprus.

Bosnia were surprisingly defeated by Cyprus in their opening game and Bale believes Wales, who have climbed to 29th in the FIFA World Rankings, have what it takes to beat the Bosnians on Friday.

"We know they're a very good side, they showed that by getting to the World Cup and they've obviously got some good players," Bale said.

"But we believe in ourselves and hopefully we can get the victory on Friday. We've got two massive games but we just want to concentrate on Friday and not think about anything else.
http://www1.skysports.com/football/news ... l-in-wales

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 07 okt 2014, 17:08

Ako bude iole normalan sastav,bez eksperimenata,mi ovo dobijamo 1-3... Samo nek se Safet ne pravi pametan!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 okt 2014, 17:10

rishaaa je napisao/la:Ako bude iole normalan sastav,bez eksperimenata,mi ovo dobijamo 1-3... Samo nek se Safet ne pravi pametan!
To je to, kraj price. Igracki smo za klasu bolji, pogotvo sa povredom Ramseya i povratkom Emira. Ali nas moronski selektor je u stanju sve to bacit u vodu sa svojim potezima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 07 okt 2014, 17:14

Goalgetter je napisao/la:
Bale and his national team-mates are stepping up their preparations for this week's home European qualifiers against Bosnia and Cyprus.

Bosnia were surprisingly defeated by Cyprus in their opening game and Bale believes Wales, who have climbed to 29th in the FIFA World Rankings, have what it takes to beat the Bosnians on Friday.

"We know they're a very good side, they showed that by getting to the World Cup and they've obviously got some good players," Bale said.

"But we believe in ourselves and hopefully we can get the victory on Friday. We've got two massive games but we just want to concentrate on Friday and not think about anything else.
http://www1.skysports.com/football/news ... l-in-wales
Klasična izjava. Jedino se naš selektor nag*zi sedam dana prije utakmice. Apetiti porasli još više nakon Kipra. Što i nebi kad su vidjeli kakva osoba nam sjedi na klupi.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 okt 2014, 17:16

Pape se iznenadio na igru Velsa, a krivci za svaki poraz su naši igrači. Pape mozgom i dalje u srednjem vijeku.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 okt 2014, 17:22

Safet Susic: "Iznenadila me je cinjenica da je Bale igrac Walesa i da je brz. Zamjenio sam ga sa onim glavnim glumcem iz filma Batman sto se isto tako zove. Isto tako sam mislio da je Wales u Africi, no to bi bilo cudno jer ipak su kvalifikacije za Evropsko Prvenstvo. Nikad nisam cuo za covjeka zvani Sead Susic i njegovu menadjersku agenciju Germaniju. Kunem se na svoju cast i elokvenciju."
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 okt 2014, 17:22

Prodano vec 25.000 ulaznica, ocekuje se 33.000 navijaca, od cega 3.000 nasih. Nabrijani ovi Velsani pravo.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 okt 2014, 17:40

Principatus je napisao/la: Nikad nisam cuo za covjeka zvani Sead Susic i njegovu menadjersku agenciju Germaniju.
:rol: :rol: :rol:
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 okt 2014, 17:42

Principatus je napisao/la: Nikad nisam cuo za covjeka zvani Sead Susic i njegovu menadjersku agenciju Germaniju.
:rol: :rol: :rol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 okt 2014, 17:44

:lol: :lol: :lol:

Još malo pa neće znati ni kako se sam zove.

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 07 okt 2014, 18:02

Da li je poznata satnica ovih tekmi ?

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 07 okt 2014, 18:31

Pregovori su u toku
DD

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 okt 2014, 18:33

Frankie je napisao/la:Da li je poznata satnica ovih tekmi ?
Cekaj da nazovem prijatelja koji ima internet ;)

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 07 okt 2014, 18:34

:lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Majestic-12 [Bot] i 10 gostiju.