Cleveland Cavaliers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Re: Cleveland Cavaliers
Yebo vas više James, stvarno ste dosadni vi dežurni advokati istog.
Da tolikom silinom pratite neki NBA tim iz godine u godinu i pišete o istom kao što razglabate o Jamesu i skačete na svaku kritiku ili poimanje istog, cjelokupni NBA pdf ovog foruma bi bilo jedno divno mjesto.
Da tolikom silinom pratite neki NBA tim iz godine u godinu i pišete o istom kao što razglabate o Jamesu i skačete na svaku kritiku ili poimanje istog, cjelokupni NBA pdf ovog foruma bi bilo jedno divno mjesto.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Meni je Adriano I sad ok je kontam sta pricas ti?..covjek navijao za Cavse kad su ovi bjezali..mi ne volimo Jamesa istina , I Cavse necemo voljet jer su nam sad rivali..miki_92 je napisao/la:Greivis je napisao/la:Ko god ne pise protiv Jamesa za vas nije normalan.![]()
a do juce im Cavsi i Adriano bili simpa![]()
eh taj James
Mi necemo nikad Adriana gledat kao vecinu navijaca Miamia to da bude jasno..barem vecina nas ne ako neko ima neka se et sam izjasni..mora da zna samo da sad necemo voljet Cavse isto sto ocekujem I od njega sto se tice Bullsa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ovi Bulls-ovci uvijek tripuju na neke rivalitete a redovno dobijaju samarelice u playoff-u 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Izjasnjavas se sa "mi" pa onda da te pitam nesto.. Sto mrznja prema Jamesu dolazi u paketu sa ljubavi prema Bulsima? Kontam ja da ljudi ne vole najbolje u ovom sportu iz nekih svojih razloga, a sta je to tacno uradio James Cikagu? Isto tako kontam da on redovno trpa vecinu klubova i da Cikago zbog njega i kompanije iz Majamija zadnje cetiri godine nije vidio prstena.. Ali ako je to razlog, onda bi ovdje svako trebao imati barem petoricu igraca koje mrzi.SaltCityAttack je napisao/la:Meni je Adriano I sad ok je kontam sta pricas ti?..covjek navijao za Cavse kad su ovi bjezali..mi ne volimo Jamesa istina , I Cavse necemo voljet jer su nam sad rivali..miki_92 je napisao/la:Greivis je napisao/la:Ko god ne pise protiv Jamesa za vas nije normalan.![]()
eh taj James
Mi necemo nikad Adriana gledat kao vecinu navijaca Miamia to da bude jasno..barem vecina nas ne ako neko ima neka se et sam izjasni..mora da zna samo da sad necemo voljet Cavse isto sto ocekujem I od njega sto se tice Bullsa
Jest' im LeBron nabio komplekse jbt 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Jesu li ikada dobili ekipu u kojoj je LeBron u playoffu?miki_92 je napisao/la:ovi Bulls-ovci uvijek tripuju na neke rivalitete a redovno dobijaju samarelice u playoff-u
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- AlfredBorden
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la:Greivis je napisao/la:Ko god ne pise protiv Jamesa za vas nije normalan.![]()
eh taj James
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kome je James nabio komplekse ?..evo me trenutno na aerodromu u Salt Lake City Utah sad da vrisnem kazem fuck James svi ce to pozdravit I ovdje ne samo u ChicaguClutch je napisao/la:Jest' im LeBron nabio komplekse jbt
Ovom da odgovorim kad me pita zasto koji raLog sto ga neko mrI..recimo neko u Chicagu vjerovatno sto je onako otisao ili sto nije dosao nama..ja recimo nisam zbog toga..moj raLog je jer ga djecurlija odnosno samo na forumu trpa sa Jordanom a to nije moguce niti ce ikad biti ..to je glavni razlog..uz to aam sebi nadimak dati King
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ako je drkanje reci da je on trenutno najbolji u NBA, a samim tim i svijetu, onda drkam na njega.
Sve u svemu, hvala na odgovoru. Dobro je, ipak sam mislio da ga mrzite sto nije mazohista (u prevodu sto hoce normalan tim).
Sve u svemu, hvala na odgovoru. Dobro je, ipak sam mislio da ga mrzite sto nije mazohista (u prevodu sto hoce normalan tim).
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa najbolji je na svijetu to I ja kazem..nema to veze kad je neko antipatican kao on onda et..sta ga imam gotovit nije Jordan niti ce ikad biti a uz to nije ni Kobe ..I.kad vidim da ga tu trpaju jednostavno mi zgadili covjekadscile je napisao/la:Ako je drkanje reci da je on trenutno najbolji u NBA, a samim tim i svijetu, onda drkam na njega.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Imaju ljudi pravo da se izraze
Koliko je James njima antipatican,toliko je meni Noah od prvog dana njegove nba karijere 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa ja to postujem svako ima oravo tako I ja da nw volim Jamesa ...ma svako ina oravo da nekog ne gotovi ..ja sto se tice Jamesovih igrackuh sposobnosti nikad nisam osporip to sto se pise da ja nejbolji igran na svije tu. .jedino sto ne mogu pricu poredjenje ja najvecim od svih nema sanse..ali evo ja sam vec rekao da mi je sad puno drazi kako se vratio u Cavse nego li je on to bio u Miami..sad mi.ne vuce neke emocije osim sto gledamo da im pariramo.I da ih dobijemo..lumani je napisao/la:Imaju ljudi pravo da se izrazeKoliko je James njima antipatican,toliko je meni Noah od prvog dana njegove nba karijere
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Niko ga ne poredi s najvećim od svih.Najčešće ga porede s Jordanom.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Haman Jamesov potrcko potpisuje za Cavse, odlucio osvojit jos koju titulu Lebronu. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Vjerovatno potpisati minimalac za Milvoki, da bi bio postovan. Jer ovdje ambicioznost,tacnije zelja da uzmes sto vise titula, nije vrlina.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Cleveland Cavaliers
Da je otišao u Bullse ili Spurse bio bi gospodin coek 

Dobar ribolov, upecale se.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Kad narastes tad mozemo o tim temama, dotad nastavi glumit pametnjakovica. Mani se offtopica.Kawhi je napisao/la:Upecal se koja van foruma?
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.