Mi imamo Edina Dzeku, a vi polovnjaka poput Markovica koji se ne moze spojiti sa loptom u EPL.amarosi je napisao/la:Srboja ima baneta ivanovica a mi polovnjake avdiju i mujdzu
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Mislio sam mu i ja sta odgovorit, da otvara temu o srbiji.. al posto sam vidio da je ipak napisao "mi" aludirajuci na Bosnu, suzdrzo sam seGoalgetter je napisao/la:Mi imamo Edina Dzeku, a vi polovnjaka poput Markovica koji se ne moze spojiti sa loptom u EPL.amarosi je napisao/la:Srboja ima baneta ivanovica a mi polovnjake avdiju i mujdzu
Da li je Pape istrazivao Vels, ili je pustio da oni nas prate 
Dobit ovo , kakav Vels i pm, pa ne moze Bale sam igrat, Ramsey out sto je ok, po meni ovo ide glat za nas.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dobit ovo , kakav Vels i pm, pa ne moze Bale sam igrat, Ramsey out sto je ok, po meni ovo ide glat za nas.
Zeljeznicar! 1921 !
- Goalgetter
- Kontakt:
Ta ce Bale, nema on kalibar Hristoffija 
Nema teorije da ga Safet pozove. Prije ce izbaciti Baneta Ivanovica nego neke nase igrace iz tima.vatreni je napisao/la:Enver Alivodić,ključan igrač Vojvodine.Jeste drzavljanin Srbije,Sandzaklija,ali je za klasu bolji od Vršajevića.Ne znam da li bi uzeo nase drzavljanstvo i da li moze ako bi ga Safet pozvao.Sumnjam da će ikada dobiti poziv za Srbiju da igra....Pratim Jelen ligu,momak rastura.
Kakve ja imam veze sa srbijom dzeko je za markovica drogba al mi osim njega nemamo napadaca ibisevic je kloc zivi
- Goalgetter
- Kontakt:
Bosanac/Bosnjak nisi po pisanju i pljuvanju nasih igraca. Stoga te ne smatram nasim. Dakle, biras sebi hoces biti Hrvat, Srbin, Makedonac...amarosi je napisao/la:Kakve ja imam veze sa srbijom dzeko je za markovica drogba al mi osim njega nemamo napadaca ibisevic je kloc zivi
amarosi je napisao/la:Kakve ja imam veze sa srbijom dzeko je za markovica drogba al mi osim njega nemamo napadaca ibisevic je kloc zivi
Litvanija... karta za Brazil.
U Brazilu protiv Argentine, pokazo svijetu da i mi postojimo
Meni je cak Ibisevic sigurniji od Dzeke, mislim smio bi se kladit da ce dati u ovom mecu protiv Velsa vise golova od Dzeke.. al to je tema za sebe.
Reprezentacija je inace odraz patriotizma?Goalgetter je napisao/la:Bosanac/Bosnjak nisi po pisanju i pljuvanju nasih igraca. Stoga te ne smatram nasim. Dakle, biras sebi hoces biti Hrvat, Srbin, Makedonac...amarosi je napisao/la:Kakve ja imam veze sa srbijom dzeko je za markovica drogba al mi osim njega nemamo napadaca ibisevic je kloc zivi
Onda ispada da su najvece patriote oni koji su pobjegli u ratu iz BiH?
Nemojte mijesati te dvije stvari
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Ne seri mozda nisam patriJot sda kadar ! ! !
Svi uz Wales i Belgiju. Za dobrobit BiH.
Makedonca imamoGoalgetter je napisao/la:Dakle, biras sebi hoces biti Hrvat, Srbin, Makedonac...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svoj ti pos'o.Caeruleus je napisao/la:Svi uz Wales i Belgiju. Za dobrobit BiH.
Da igra BiH protiv Republike Srpske, a da je na kormilu BiH Su§ić navijao bih za RS. Zbog dobrobiti BiH.
Republika Srpska ? Ko su ti ?Caeruleus je napisao/la:Da igra BiH protiv Republike Srpske, a da je na kormilu BiH Su§ić navijao bih za RS. Zbog dobrobiti BiH.
Idi bolan baci ga na Azarda i na onog njihovog golmana.
BelminM23 je napisao/la:Republika Srpska ? Ko su ti ?Caeruleus je napisao/la:Da igra BiH protiv Republike Srpske, a da je na kormilu BiH Su§ić navijao bih za RS. Zbog dobrobiti BiH.
Idi bolan baci ga na Azarda i na onog njihovog golmana.
Arsenal All The Way !
Dobrodosao u klubHead je napisao/la:Pocinjem da gubim vjeru u ovu reprezentaciju.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
Nerminovic
- Kontakt:
West Ham defender James Collins will miss the upcoming qualifiers against Bosnia and Cyprus, after pulling out of the squad with a groin injury. Wolves midfielder Lee Evans has also pulled out with a hamstring problem.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Svi uz Republiku Srpsku. I to je naš entitet. I Banjaluka je u Bosni. Svi protiv Papeta. I Zavidovići su naši, ali Pape nije naš.
Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, Goalgetter i 40 gostiju.