Safet Sušić - Pape

emir79
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la emir79 » 07 okt 2014, 21:27

Burundi je napisao/la:Evo, prema Emiru79 igraci su glavni krivci za poraz protiv Cipra, i ti odma vidis da je covjek neznalica kao i vodja mu
Ne moze biti svako sveznalica kao ti. Jedna Ahmina za tebe :kafa:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 07 okt 2014, 21:32

Ajax je napisao/la:
Burundi je napisao/la:Evo, prema Emiru79 igraci su glavni krivci za poraz protiv Cipra, i ti odma vidis da je covjek neznalica kao i vodja mu
Krivci za poraz su:
1) neigranje najboljih 11 igraca od pocetka ( Mujdza, Medunjanin, Hajrovic )
2) losa taktika i igraci koji nikad to nisu igrali
3) los skauting protivnika i podcjenivanje istoga javno
4) lose igre pojedinih igraca

Samo bas tim redosljedom a ne obratnim.
Deder redoslijed protiv Grcke 3X sa Papetom,Obale Slonovace,Meksika,Irana, Slovaka 2x na strani, Francuza u Parizu, Portugala u Zenici. Koji je tu redoslijed kod pozitivnih rezultata?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 okt 2014, 21:37

:wave:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 okt 2014, 21:38

emir79 je napisao/la:Deder redoslijed protiv Grcke 3X sa Papetom,Obale Slonovace,Meksika,Irana, Slovaka 2x na strani, Francuza u Parizu, Portugala u Zenici. Koji je tu redoslijed kod pozitivnih rezultata?
Pa covjek je govorio samo o utakmici protiv Kipra nije spominjao druge. I ti si rekao da su igraci krivi za poraz protiv Kipra ne ja. Kada se sve utakmice Papeta zbroje dobijes jedva nulu sa tendencijom prelaska u minus. Vecinu prijateljskih je odigrao lose osim ove zadnje tri. Protiv Slovacke lose obadvije utakmice. Iran nebi bio ni cetvrti u nasoj grupi i jos ljudi imali najgore uslove na SP. Jedini uspjeh su utakmice protiv Grcke i ta druga protiv Francuske, prva je bila katastrofa protiv njih.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 okt 2014, 21:42, ukupno mijenjano 2 puta.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 okt 2014, 22:11

Fakat sta je ovo, nikakvih izjava Safeta nema. Prije je bilo nakon svakog treninga... :hmmmmm:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 07 okt 2014, 22:18

Ajax je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Deder redoslijed protiv Grcke 3X sa Papetom,Obale Slonovace,Meksika,Irana, Slovaka 2x na strani, Francuza u Parizu, Portugala u Zenici. Koji je tu redoslijed kod pozitivnih rezultata?
Pa covjek je govorio samo o utakmici protiv Kipra nije spominjao druge. I ti si rekao da su igraci krivi za poraz protiv Kipra ne ja. Kada se sve utakmice Papeta zbroje dobijes jedva nulu sa tendencijom prelaska u minus. Vecinu prijateljskih je odigrao lose osim ove zadnje tri. Protiv Slovacke lose obadvije utakmice. Iran nebi bio ni cetvrti u nasoj grupi i jos ljudi imali najgore uslove na SP. Jedini uspjeh su utakmice protiv Grcke i ta druga protiv Francuske, prva je bila katastrofa protiv njih.
Dok Safet nije dosao za selektora, mi nismo znali za pozitivan rezultat protiv Grka, kao ni za pobjedu ako se ne varam protiv Irana. Da Iran je imao lose pripreme, pa sreca posluzi Argentinu polufinalistu SP-a da ih dobije, kao i autogol protiv nas.

Vadite samo poraze Safeta Susica (koje su iskljucivo prijateljske utakmice),a kod pozitivnih rezultata sutite.
Safet sa reprezentacijom BIH ima svega 5 poraza u svim zvanicnim utakmicama do sad, i to je za tebe nula.

Vasa logika je ta, da smo mi u onako "laganoj" grupi za SP mogli i bez selektora, jer imamo tako dobre igrace da mogu sami, a kada nas digne 140-ta ekipa svijeta u Zenici onda vam je Safet sam kriv. LOGIKA??????

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 okt 2014, 22:22

Virtu4l je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Pa Virtual u sto se ti pretvaras, nekad si bio dobar forumas
Svakome po zasluzi. Kako ti znaš, kad si registrovan ove godine?
Pa dovoljan je i puno kraci period da se to dokuci.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 okt 2014, 22:26

Nema se sta protiv Susica argumentovati rijecima. Dovoljno je staviti onaj aktualni interview za kliks gdje se prevrce ko krme na raznju kada mu je najzad novinar poceo postavljati neugodna pitanja.

Susic: Germanija Sportagentura? Nikad cuo!

Dakle nikad nije cuo za firmu brata mu. :urnebes: Tako je glupo reagovao. Umjesto da kaze, da je to firma njegovog brata i da mu se ona ne mjesa u posao, on je toliko iznenadjen pitanjem, a i priglup, pa kaze da prvi put cuje za nju. Lopov kad ga uhvatis na djelu. Safete, Safete....!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 okt 2014, 22:27

emir79 je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Dok Safet nije dosao za selektora, mi nismo znali za pozitivan rezultat protiv Grka, kao ni za pobjedu ako se ne varam protiv Irana. Da Iran je imao lose pripreme, pa sreca posluzi Argentinu polufinalistu SP-a da ih dobije, kao i autogol protiv nas.

Vadite samo poraze Safeta Susica (koje su iskljucivo prijateljske utakmice),a kod pozitivnih rezultata sutite.
Safet sa reprezentacijom BIH ima svega 5 poraza u svim zvanicnim utakmicama do sad, i to je za tebe nula.

Vasa logika je ta, da smo mi u onako "laganoj" grupi za SP mogli i bez selektora, jer imamo tako dobre igrace da mogu sami, a kada nas digne 140-ta ekipa svijeta u Zenici onda vam je Safet sam kriv. LOGIKA??????
Susic na pocetku nije izmisljao toplu vodu i do tada ga nije puno niko ni prozivao. Otkad je poceo raditi budalastine otad je na tapetu. U medjuvremenu je pokazao i o kakvoj se osobi radi a boga mi su i intelektualni kapaciteti izasli na vidjelo. Sve se vezano za njega srusilo kao kula od karata.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 07 okt 2014, 22:32

Cartman je napisao/la:Fakat sta je ovo, nikakvih izjava Safeta nema. Prije je bilo nakon svakog treninga... :hmmmmm:
Strah ga pojavit ce se onaj novinar "izvora" i pitat nesto neugodno o Germaniji.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 okt 2014, 22:32

@ emire79 bolje da ti ne krenem objasnjavati jer ti ne zelis da prihvatis nista sto se ne slaze sa tvojim pogledom. Ne svrstavaj mene u te vi/mi varijante to sam ti vec rekao. Ja ga kritikujem samo iz razloga jer mislim da nema dovoljan kvalitet ( taktika, trenerska vjestina - iskustvo ), jer mislim da je propustio dovesti/nagovoriti neke itekako potrebne igrace i jer ima lose rezultate u zadnje vrijeme. Kada se uzmu svi rezultati u obzir od pocetka pa poraza 6:2 u barazu pa do ovog katastrofalnog od Kipra i prije protiv Nigerije kada se dodaju svi uspjesi ( Grcka, nerjeseno protiv Francuske i ove zadnje prijateljske utakmice ) dobijes jedva nulu ako se zna sa kakvim igracima raspolaze ovaj selektor.

Pusti ti logiku i sta je logicno. I ja bi volio da je covjek bolji trener nego sto jeste. Vise mi izgleda trener i pedagog Kodro u ovih par utakmica nego Susic.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 okt 2014, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 okt 2014, 22:35

Pape ne zna za tu agenciju i uz to ne zna da ima brata, :kafa:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 07 okt 2014, 22:36

Principatus je napisao/la:Nema se sta protiv Susica argumentovati rijecima. Dovoljno je staviti onaj aktualni interview za kliks gdje se prevrce ko krme na raznju kada mu je najzad novinar poceo postavljati neugodna pitanja.

Dakle nikad nije cuo za firmu brata mu. :urnebes: Tako je glupo reagovao. Umjesto da kaze, da je to firma njegovog brata i da mu se ona ne mjesa u posao, on je toliko iznenadjen pitanjem, a i priglup, pa kaze da prvi put cuje za nju. Lopov kad ga uhvatis na djelu. Safete, Safete....!
Kad si tuzan samo Papketa ukljucis. :njanjanja:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 07 okt 2014, 22:38

Principatus je napisao/la:Nema se sta protiv Susica argumentovati rijecima. Dovoljno je staviti onaj aktualni interview za kliks gdje se prevrce ko krme na raznju kada mu je najzad novinar poceo postavljati neugodna pitanja.

Ja sam vec govorio,u tom trenutku je rekao kao seljak iz Laktasa kad ga novinari bocnu sa pitanjem :facepalm:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 okt 2014, 22:44

+1
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 07 okt 2014, 22:51

Zamisli samo imaš brata i on otvori prodavnicu! Sretne te komšija i pita : Čujem brat ti prodavnicu otvorio!?
Kako se zove ta prodavnica mog brata!? Nikad čuo da je on otvorio prodavnicu!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 okt 2014, 22:54

Neutral je napisao/la:Pape ne zna za tu agenciju i uz to ne zna da ima brata, :kafa:
Sead vanbracno dijete. :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 okt 2014, 22:54

Nemoguce je da neki iz klanova Papeta i klana Emira ne dobijaju novac za ovo sto pisu, nemoguce :thumbup:

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 07 okt 2014, 22:55

tuzlak1987 je napisao/la:Nemoguce je da neki iz klanova Papeta i klana Emira ne dobijaju novac za ovo sto pisu, nemoguce :thumbup:
Isto tako je nemoguće da tebe ne plaća neko iz Vlade RS-a,jer se praviš mutav ;) :thumbup:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 07 okt 2014, 22:55

ODLAZI ubleho.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.