Malo nas je, al' nas imaavenija je napisao/la:moj nadrazi igrac koji je nosio dres reprezentacije . Od prvog do posljednjeg dana !

Malo nas je, al' nas imaavenija je napisao/la:moj nadrazi igrac koji je nosio dres reprezentacije . Od prvog do posljednjeg dana !
Virtu4l je napisao/la:Malo nas je, al' nas imaavenija je napisao/la:moj nadrazi igrac koji je nosio dres reprezentacije . Od prvog do posljednjeg dana !
brazil2014 je napisao/la:isto kad pustis ovce na livadi a fali onda prva da ih vodi pa ove na sve strane lete a nikad ubost pravac
O ovome ne trebamo mi misliti, vec je Susic trebao uvidjeti taj problem .brazil2014 je napisao/la:isto kad pustis ovce na livadi a fali onda prva da ih vodi pa ove na sve strane lete a nikad ubost pravac
moj miske znamo mi sto si ti otiso a nisi jos bio za penzije ali nije kasno uvijek mozes nazad mi navijaci to zelimo
Fifa Manager ne kaze tako. Tamo kad poredas igrace po formi i ocjenama koje ta igrica daje oni "ubijaju".sarajlija je napisao/la:Sada stvarno kad neke stvari poslozim, koliko fali miske to se vidi iz prilozenog.
To je ta razlika. Takav je da je pogodio. Ili jesi ili nisi.avenija je napisao/la:Da ne dade go onda bjelorusiji u zadnjoj minuti kada je izresetao Susica jer mu je rekao da bi ga bilo stid da dodje na pripreme kao on (vec tada pravio mjesto svojim igracima mjesto) ko zna sta bi bilo sa misketom i da li bi covjek uopste vidio brazil i da li bi imao ugled i postovanje kakvo sada ima .
Zar nemamo tog genijalca? Pa imamo princa iz Rima, njega je Miske gušio, smetao mu na terenuGoalgetter je napisao/la:Nema vise tog genijalca koji ce uprkos Papetovoj katastrofalnoj postavci na terenu diktirati tempo u sredini, pronalaziti rjesenja, i spasavati nam glavu po ko zna koji put.
BaDa12 je napisao/la:"Nažalost, Zvjezdan Misimović se oprostio, a bio je to paklen igrač, sjajan veznjak." Radomir Antić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.