Postao/la tuzlak1987 » 07 okt 2014, 23:45
Safet je nakon Cire sve igrace bukvalno na silu uvodio u reprezentaciju.
Krenimo od Begovica sa kojim je bio skandal, malo falilo da bude izbacen:
"Asmir će biti na spisku i moram reći da njegov poziv nema veze sa pritiscima pojedinih časopisa. Jedini razlog što zovem Begovića jeste taj što se radi o izuzetnom golmanu", kaže Pape za SportSport.ba.
"Naša druga dva golmana, Kenan Hasagić i Ibrahim Šehić, igraju u Turskoj u kojoj kasni početak prvenstva, a meni trebaju za Bjelorusiju igrači koji imaju barem četiri, pet jakih utakmica u nogama do susreta u Minsku. Hoću da imam najbolje igrače za Bjelorusiju, pa sam pozvao i Zlatana Muslimovića, kao i igrače iz Rusije koji su propustili prijateljski susret sa Grčkom", rekao je selektor Zmajeva.
"Asmir Begović je član naše reprezentacije i ja sam ga stavio na spisak. Nadam se da će doći, a kada se vidimo razgovaraćemo o svemu".
Asmir Begović je prije nekoliko dana u razgovoru za naš portal istakao kako nije isključeno da se vrati u reprezentaciju BiH, a za nadati se da će to biti u najvažnijim susretima sa Bjelorusijom.
Idemo dalje: Besic, momak je ignorisan dvije godine. Dobija poziv nakon pritiska nevidjenog na Susica..Jedan od najboljih igraca reprezentacije je toliko vremena ignorisan
Lulic? Pozvan tako jer je ovaj slucajno pogledao njegovu utakmicu na TV? Sjecatel se toga, kada su svi govorili kako ovaj razvaljuje po Svicarskoj, a Safet to nije primjetio.
Prcic, Hajrovic. Jos dva skandala..Pa onda Zukanovic, a sada i sistemsko ignorisanje Salihovica te Mujdze.
Uz to normalno zapostavljanje Vrancica..
Susica je u svoja dva mandata mogao da izgubi vecinu reprezentacije..O slucaju Spahic, Ibricic, Misimovic ne treba pricati
Samo je jos ostalo da se posvadja eto sa Dzekom i Pjanicem
EDIT: Stilic, clan reprezentacije kod Cire
Zadnja izmjena:
tuzlak1987, dana/u 07 okt 2014, 23:54, ukupno mijenjano 2 puta.