Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
-
drop
-
Kontakt:
paja_patak je napisao/la:drop je napisao/la:Jedva...sreca pa se lopta nekako odbi do Malja i ovaj to nekako zabi...45 minuta su imali igraca više i trebali su to davno riješiti a ne u 92 min...inace utakmica tegoba za gledati,narocito kad Diaby treba da bude organizator igre,covjek koji se ne voli rastajati od lopte nikako i koji redovno kasni u predaju (to je vec opšte poznata cinjenica).
Bez Fabregasa na terenu,Arsenal je jedna sasvim prosjecna ekipa koja i kad ima igraca više ne može da napravi tu razliku na terenu...sreca velika pa je golman Hulla onako intervenisao kod šuta Denilsona kada je Malj natrcao uhhhhh
Aha sve je to sreca strucnjak prosjecna ekipa naprasi Porto sa pet komada, Bendtner slucajno u 5 utakmica zabi 5 golova. Gol je bio pitanje vremena nafulali su se dosta u toku utakmice moralo se vratiti **** ne moze glupi hull sa 8 igraca u sesnaestercu izdrzati pritisak mocnog kluba sa Emiratsa!
ALL GUNNS BLAZING!
Otkad je Porto neko mjerilo

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
drop
-
Kontakt:
paja_patak je napisao/la:Ekipa koja je u osmini finala jeste mjerilo i sigurno je da nisu mocni kao mi ali primili su 5 komada isti Porto koji je od Chelskija u grupi u dvije tekme primio 2 gola.
Kad vec kenjas oko toga i praviš poređenja onda da ja napravim PRAVA poređenja i prave rezultate i to na Emiratesu .
3 komada koja su fasovali po guzovima od Chelskog i 3 komada od Manchestera i to sve na domacem terenu...tu bi trebao da tražiš snagu i moc Arsenala a ne protiv Porta.
Ponavljam pitanje : Otkad je to Porto nekome mjera??
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
drop
-
Kontakt:
Kao sto @paja rece
Misliš , "Kao što maloprije napisah samo pod drugim nickom"

ofiran si buraz do jaja,ali eto...ako tebi obraz to dozvoljava bujrum

-
drop
-
Kontakt:
Smiri se , necu te prijaviti moderaciji zbog kloniranja nickova...ostavljam te da se i dalje blamiraš,pokušao sam ti skrenuti pažnju da praviš budalu od sebe ali vidim da to ne pije vode...slobodno kloniraj još 10 nickova što se mene tice.
IN WENGER WE TRUST...GOD SAVE THE QUEEN.
-
sin3x
-
Kontakt:
@ drop stvarno nekad valjas glupe postove da Bog sacuva pa jbt ne mora biti porto mjerilo nema veze ali neki prosjek eng lige su tottenham,villa i ostale ekipe i znas da fabregas nije igrao onaj 1-2 mjeseca kad je bio povrijedjen pa su opet pobjedjivali.. danas nisu odigrali na nivou niko nije bio nesto previse raspolozen osim ebouea i da nije bio arsha u onakvom ocajnom stanju bilo bi najmanje 3ili 4 komada u mrezi hulla .. cheers

It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
-
drop
-
Kontakt:
sin3x je napisao/la:@ drop stvarno nekad valjas glupe postove da Bog sacuva pa jbt ne mora biti porto mjerilo nema veze ali neki prosjek eng lige su tottenham,villa i ostale ekipe i znas da fabregas nije igrao onaj 1-2 mjeseca kad je bio povrijedjen pa su opet pobjedjivali.. danas nisu odigrali na nivou niko nije bio nesto previse raspolozen osim ebouea i da nije bio arsha u onakvom ocajnom stanju bilo bi najmanje 3ili 4 komada u mrezi hulla .. cheers

ma dobro jarane...samo ti nastavi štancati klon-nickove...boli te briga.može ti se

-
sin3x
-
Kontakt:
e sad si ofulo al totalno

ja iz zenice sjedim jedem pomfrit ..al stvarno neke glupe komentare ponekad dajes.. za diabya si upravu danas je bio slab kako je proslih tekmi bio dobar ...

-
drop
-
Kontakt:
-
FC Barcelona _Ado
-
Kontakt:
Postao/la FC Barcelona _Ado » 13 mar 2010, 21:14
Wonderkid je napisao/la:Sta se prepirete sa propalim
Ako su ostali igraci prosjek onda je Fabregas najbolji igrac svih vremena jer sam Arsenala drzi u borbi za titulu.
Molio bih navijace Arsenala da ignorisu ovu propalicu.

za koga ti pacijentu navijas ?!!

inace volio bi da Arsenal dodje Barci da vas malo spustimo na zemlju to jes da vam pokazemo dje vam je mjesto

Visca El Barca !
-
sin3x
-
Kontakt:
majke mi ti nisi normalan al bas nisi...
-
drop
-
Kontakt:
FC Barcelona _Ado je napisao/la:Wonderkid je napisao/la:Sta se prepirete sa propalim
Ako su ostali igraci prosjek onda je Fabregas najbolji igrac svih vremena jer sam Arsenala drzi u borbi za titulu.

za koga ti pacijentu navijas ?!!

inace volio bi da Arsenal dodje Barci da vas malo spustimo na zemlju to jes da vam pokazemo dje vam je mjesto

Ma boli pacijenta briga...pacijent štanca samo nickove i pravi cirkus na ovoj temi,onda sam sa sobom komunicira ovdje,samo sebi odgovara sa jednog nicka na drugi i slicne retardirane furke.
Ali šta da se radi,nismo svi isti...ja ga žalim,iskreno

-
drop
-
Kontakt:
paja_patak je napisao/la:drop je napisao/la:paja_patak je napisao/la:Ekipa koja je u osmini finala jeste mjerilo i sigurno je da nisu mocni kao mi ali primili su 5 komada isti Porto koji je od Chelskija u grupi u dvije tekme primio 2 gola.
Kad vec kenjas oko toga i praviš poređenja onda da ja napravim PRAVA poređenja i prave rezultate i to na Emiratesu .
3 komada koja su fasovali po guzovima od Chelskog i 3 komada od Manchestera i to sve na domacem terenu...tu bi trebao da tražiš snagu i moc Arsenala a ne protiv Porta.
Ponavljam pitanje : Otkad je to Porto nekome mjera??
Cista sreca i sabanska igra od strane mesarskih ekipa ali ni to im sada nece pomoci a ti ljubomorni navijacu smradalonskog kluba moraces da jos cekas kiks Arsenala pa da mozes likovati, Arsenal dominira!
Sad ocekujem da te podrže Cescinho i Wonderkid i Ljubav i ostali

-
FC Barcelona _Ado
-
Kontakt:
Postao/la FC Barcelona _Ado » 13 mar 2010, 21:25
@drop pusti ba aj ako bog da kada nama dodju bice vremena za sladjenje

Visca El Barca !
-
drop
-
Kontakt:
FC Barcelona _Ado je napisao/la:@drop pusti ba aj ako bog da kada nama dodju bice vremena za sladjenje

Nemaš pojma koliko ovaj pacenik ima klon-nickova...administracija je tu nemocna,znam i zašto ali nebitno sad.
Mah u pravu si ustvari...puštam ga njegoj bruci i sramoti.
-
buja
-
Kontakt:
FC Barcelona _Ado je napisao/la:@drop pusti ba aj ako bog da kada nama dodju bice vremena za sladjenje

prosjek godina 10-15 ... ne mozes se ti s njima ubjedjivati,Arsenal najjaci tim na svijetu

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
-
sin3x
-
Kontakt:
buja je napisao/la:FC Barcelona _Ado je napisao/la:@drop pusti ba aj ako bog da kada nama dodju bice vremena za sladjenje

prosjek godina 10-15 ... ne mozes se ti s njima ubjedjivati,Arsenal najjaci tim na svijetu

sta ti je ??? daj skini taj potpis molim te.. ja nikad nisam rekao da je arsenal najjaci tim na svijetu ali isto tako je glupo kad kaze da je bez fabregasa arsenal prosjecan tim...
-
GunnerS
-
Kontakt:
Svaka čast, kako god da smo dobili znam da nije nezasluženo, svaka čast momci...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
GunnerS
-
Kontakt:
Nisam gledao tekmu, bio u kinu sa starcima ( jbg.dšli malo pa mora se ) al vidim, bio nekih penala, crvenih, šta je vovo ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
drop
-
Kontakt:
Wonderkid je napisao/la:Sta se prepirete sa propalim

Dobro da si sam napisao to...kad me vec pljuješ i drugima nešto porucujes da me ignorišu,onda znaj da si odsad na listi Gnjavatora,ali ne samo ti vec svi tvoji nick-klonovi (paja patak,Cescinho,Wonderkid, ljubav itd itd) tako da necu ni mocu citati postove navedenih nickova...nisam to želio,ali nameces se previše.
-
sin3x
-
Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Nisam gledao tekmu, bio u kinu sa starcima ( jbg.dšli malo pa mora se ) al vidim, bio nekih penala, crvenih, šta je vovo ?!
penal iz ofsajda.. crveni za boatenga u 45 i jedva gol u 92

ukratko a arshavin sve zivo i sve moguce promasio osim sto je dao jedan gol

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.