SaltCityAttack je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:
nije mi samo jasno što furate ovaj neki radioaktivni znak, ova naka tri kruga
cuj radioaktivni, pa ne navijate za Černobil
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
SaltCityAttack je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:
To ti je simbol za opasnost ne za radioaktivnostUltrasNaBaterije je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:
nije mi samo jasno što furate ovaj neki radioaktivni znak, ova naka tri kruga![]()
![]()
cuj radioaktivni, pa ne navijate za Černobil
HAKslani grad je napisao/la:znak je biohazard..oznaka za opasne radioaktivne materije..da zivis u gradu koji na ulazu sa jedne strane ima onakvog giganta od zagadzivaca ne bi postavljao takva pitanja![]()
..
HLOR ALKALNI KOMPLEKSFrutek je napisao/la:HAKslani grad je napisao/la:znak je biohazard..oznaka za opasne radioaktivne materije..da zivis u gradu koji na ulazu sa jedne strane ima onakvog giganta od zagadzivaca ne bi postavljao takva pitanja![]()
..
![]()
slani grad je napisao/la:HLOR ALKALNI KOMPLEKSFrutek je napisao/la:HAKslani grad je napisao/la:znak je biohazard..oznaka za opasne radioaktivne materije..da zivis u gradu koji na ulazu sa jedne strane ima onakvog giganta od zagadzivaca ne bi postavljao takva pitanja![]()
..
![]()
![]()
![]()
![]()
a za bonus su nam uvalili i termoelektranu kilometar od HAK-a
Probisvjet je napisao/la:6km
Uprkos svemu nabrojanom, Tuylaci u prosjeku duže žive od Sarajlija. Valjda je to zbog nerealnih očekivanja. Nadaju se svake godine nekim titulama i na kraju ništa. Ko ne bi umro ranije, haja. A nemaju ni elektranu, ni koksaru niti HAK!!!Frutek je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:6km
Hak, Termoelektrana a nije ni Koksara toliko daleko i pitaju što imamo biohazard simbol![]()
harry_90 je napisao/la:Posto je se Fukaram vratila tribina,namece se logicno pitanje,gdje ce biti smjesteni gostujuci navijaci ???
I to sto kazes,sutra sa drustvom na tekmu,kazu da ocekuju pun Tusanj i dobar odziv Fukara,tako da ne sumnjam u punu D tribinu,gdje ce i gazda (ja) biti nadlezanSaltCityAttack je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Posto je se Fukaram vratila tribina,namece se logicno pitanje,gdje ce biti smjesteni gostujuci navijaci ???
ma sta nas boli kita za njima i onako su neki nezadovoljni sto su dobili D tribinu na koristenje, a ranije su bili smjestnei tamo iza gola.Sad gdje ce oni da budu ne treba da nas interesuje, vec igraci trebaju nasu podrsku i nama je potreba D tribina .Sto se mene tice neka ulaze na A tribinu kako znaju ili neka cekaju pocetak slijedece sezone, kada se zavrsi sjeverna tribina
hebem ti pravdu sad za sve smo mi kriviProbisvjet je napisao/la:16.03.2010. u 17:42
Disciplinska komisija N/FS BiH
Zbog navijača Sarajevo kažnjeno sa 2.500, Sloboda sa 1.500 KM
Disciplinska komisija N/FS BiH kaznila je FK Sarajevo sa 2.500 KM zbog nesportskog ponašanja navijača na utakmici sa Slobodom, a tuzlanski klub s 1.500 KM.
Disciplinska komisija NSBiH naložila je FK Sarajevo da plati 474 KM za naknadu štete na tribinama stadiona Tušanj.
Niste vi krivi! Kriva vam je uciteljica sto vas nije naucila lijepom ponasanju!jalehordas je napisao/la:hebem ti pravdu sad za sve smo mi kriviProbisvjet je napisao/la:16.03.2010. u 17:42
Disciplinska komisija N/FS BiH
Zbog navijača Sarajevo kažnjeno sa 2.500, Sloboda sa 1.500 KM
Disciplinska komisija N/FS BiH kaznila je FK Sarajevo sa 2.500 KM zbog nesportskog ponašanja navijača na utakmici sa Slobodom, a tuzlanski klub s 1.500 KM.
Disciplinska komisija NSBiH naložila je FK Sarajevo da plati 474 KM za naknadu štete na tribinama stadiona Tušanj.
ma Bicemo prvaci boni u INAT SVIMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.