Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma moze nije frka. Samo treba malo pogledati. Bice i za 11 kolo, dok traje ova pauza.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
*since 29 sep 2008, 13:05
Svaka cast 

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nije los ova pregled utakmica PL i lige Federacije na RTV Vogosca. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mislim da to savez radi imaju ja mislim i youtube kanal svoj i na sluzbenoj stranici saveza se mogu pogledati ti pregledi.Elegant je napisao/la:Nije los ova pregled utakmica PL i lige Federacije na RTV Vogosca.
Svaka čast, samo tužno je da ovo radi neki obični forumaš a ne državna televizija koja još ima kao neku emisiju o ovoj ligi.acinzalu je napisao/la:Zanimljive statistike koje niste znali o PL BiH - Susreti 10 kola
- Slavija nezna za pobjedu protiv Sarajeva vec 4 godine. Zadnji put su slavili 8/8/2010.
- Travnik je dosada najvise primio golova protiv ekipe Sirokog Brijega. Cak (50), a odigrana su (21) medjusobna susreta.
- Zvijeda dosada nikad nije uspijela pobjediti Viteza. Odigrali su (4) utakmice, od toga jedna je u kupu.
- Radnik nikad nije slavio u Mostaru protiv Veleza. Tacnije 14/10/2006 od kada je prvi put usao u PL.
- Zanimljivo od kada je Mladost Velika Obarska usla u PL, uspjeli su samo jedan gol dati Zrinjskom. Odigrali su (5) utakmica.
- Drina Zvornik dosada jos nije uspijela dati gol Slobodi, priliku su imali u (3) prvenstvene utakmice.
- Borac nikad nije dao vise od (2) gola, kada igra protiv Zeljeznicara. A sastali su se u (27) medjusobnih susreta.
- Celik i Olimpik od (14) medjusobnih susreta, cak (11) su zavrsena ispod (3) gola.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Najbitnije je ovo... kao neku emisiju...
Kao da ne gledaju preglede liga iz drugih zemalja. Uvijek se vade na nedostatak sredstava, pa potrudiš se da napraviš nešto kvalitetnije pa ponudi sponzorima. Nije BH Telecom jedina uspješna kompanija u BiH.
Mnogo zanimljivih stvari ima u našem nogometu, evo npr. NK Široki Bijeg, mislim da su jedini klub koji ima pozitivan skor sa ovim velikim ekipama, ali mu se često desi neki kiks protiv "malih" ekipa. Zašto u jednoj emisiji ne napraviti prilog o tome?
Zašto malo ne aktuelizirati dešavanja u Čeliku? Pa onda u jednoj emisiji se dotaći i sudija i disciplinske komisije!!!
Svaka emisija im ista, nekad imam osjećaj kao da gledam dnevnik, još kad se oni jave iz drugih IT centara, a scenografija ista i u BH Danas i u Dnevniku i u bilo kojoj političkoj emisiji.
Kao da ne gledaju preglede liga iz drugih zemalja. Uvijek se vade na nedostatak sredstava, pa potrudiš se da napraviš nešto kvalitetnije pa ponudi sponzorima. Nije BH Telecom jedina uspješna kompanija u BiH.
Mnogo zanimljivih stvari ima u našem nogometu, evo npr. NK Široki Bijeg, mislim da su jedini klub koji ima pozitivan skor sa ovim velikim ekipama, ali mu se često desi neki kiks protiv "malih" ekipa. Zašto u jednoj emisiji ne napraviti prilog o tome?
Zašto malo ne aktuelizirati dešavanja u Čeliku? Pa onda u jednoj emisiji se dotaći i sudija i disciplinske komisije!!!
Svaka emisija im ista, nekad imam osjećaj kao da gledam dnevnik, još kad se oni jave iz drugih IT centara, a scenografija ista i u BH Danas i u Dnevniku i u bilo kojoj političkoj emisiji.
hilmo je napisao/la:Najbitnije je ovo... kao neku emisiju...
Ma ne znaju ti oni nista nadograditi nesto promjeniti na bolje,prosiriti nego se ko slijepci drze onog protokola i to je to,bola postane monotono.
Ja upito onog reportera sto se javlja sa Koseva Ljubovica(on je neki urednik sportskog programa na BH radiju) sto ubacuju vijesti dok traju prenosi utakmica PL,(mogu imati vijesti prije pocetka utakmice,mogu na kraju a mogu i u pauzi.Kaze on takva nam je programska sema i moramo se striktno drzati programske seme(to im je izgovor

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- samo_lijevo
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:U nižim ligama se vježba za ufc.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- RezervniGolman
- Kontakt:
Zrynski i Mladost Župča ista populacija koja dolazi da gleda te kluboveNeutral je napisao/la:U nižim ligama se vježba za ufc.
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Evo ga, brat pastrmka grize

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Grize,grize,sreca njegovi postuju protivnika i njegove navijace kao i sudacka lica!Sabinho je napisao/la:Evo ga, brat pastrmka grize![]()
![]()

Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
- RezervniGolman
- Kontakt:
Crnov valjda znaš razliku između pojedinca i populacije. Treba li crtat brato

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- bistrikboy
- Kontakt:
Dobro ovo je prije premijera Niksica sad se suzdrzavaju...crnov je napisao/la:Grize,grize,sreca njegovi postuju protivnika i njegove navijace kao i sudacka lica!Sabinho je napisao/la:Evo ga, brat pastrmka grize![]()
![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ipak je bolje ovo gledati.
Meni nije ni malo žao klubova koji budu kažnjeni zbog ovakvih stvari.samo_lijevo je napisao/la:
[youtube][/youtube]
ipak je ovo ljepse gledati.Zao mi kluba koji ce dobiti strasnu kaznu zbog ovog divljanja.
Ma dobri su oni,sve ih manje ima tu u Vrapcicima,nema tko nered ni da napravi!
Jeste,ne vaalja rezervni generalizirati ljude sve,vidis na ovoj slici ovaj vas sa letvom i oko njega 6,7 navijaca koji pokusavaju da ga smire i oduzmu mu "smrtonosno" oruzje,sreca pa ovaj igrac nije dobio po glavi!
Jeste,ne vaalja rezervni generalizirati ljude sve,vidis na ovoj slici ovaj vas sa letvom i oko njega 6,7 navijaca koji pokusavaju da ga smire i oduzmu mu "smrtonosno" oruzje,sreca pa ovaj igrac nije dobio po glavi!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
- RezervniGolman
- Kontakt:
Ima brato sta ti je. Vazda nas je i bilo. Nemoj se ljutit. Sta ima veze vi i Mladost zupca utrcavanje u teren,ista populacija koja prati ta dva kluba. Neznam sta sam slagaocrnov je napisao/la:Ma dobri su oni,sve ih manje ima tu u Vrapcicima,nema tko nered ni da napravi!

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Pastrmka ko kakav mali sitni dječarac, uvijek započne svađu frku, zagužva pa ga uvijek neko namariše stariji, bolji, jači pa slijedi nečasan rikverc i to punim gasom.
Što započinješ kad znaš da ćeš donji na kraju bit..
- RezervniGolman
- Kontakt:
Nije zapocinjanje svadje nego iznosenje istine da ista populacija prati ova dva kluba. Video materijal sve kaze a to sto si napisaomiki651 je napisao/la:Pastrma ko kakav mali sitni dječarac, uvijek započne svađu frku, zagužva pa ga uvijek neko namariše stariji, bolji, jači pa slijedi nečasan rikverc i to punim gasom.

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- ManijakUSA
- Kontakt:
Ponekad ko mala djecaRezervniGolman je napisao/la:Ima brato sta ti je. Vazda nas je i bilo. Nemoj se ljutit. Sta ima veze vi i Mladost zupca utrcavanje u teren,ista populacija koja prati ta dva kluba. Neznam sta sam slagaocrnov je napisao/la:Ma dobri su oni,sve ih manje ima tu u Vrapcicima,nema tko nered ni da napravi!

Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih