Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
jedino nas vadi da igramo sa tri stopera koje nemamo znaci sa centralnim (liberom) kao sto je nekad igrao Nadarevic kod Cire.
Inace Balo ce nam haos napraviti.
Semper Fidelis
-
- Kontakt:
Boda mi necemo vidjet ovdje.
-
- Kontakt:
Vidi lukavackog advokata sto se uskocoperio. Ne savjetujem ja tebi, Roki, nista, procitaj jos jednom ako ne vjerujes. Ti si savjetnik, ne savjetuju tebeConsigliere je napisao/la: E, nek si nam ti dosao reci kako cemo i sta cemo

Cinjenica da i danas mozes otic i regularno kupit kartu za Belgiju, inace, nista ne govori. Vjerovatno je do mene...

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-----------------Begović----------------fixator je napisao/la:jedino nas vadi da igramo sa tri stopera koje nemamo znaci sa centralnim (liberom) kao sto je nekad igrao Nadarevic kod Cire.
-----Mujdza---- Šunjić - Spahić-------
Hajrović---------Bešić-------------Lulić
------------Pjanić -- Medunjanin-------
------------Džeko - Ibišević------------
- Consigliere
- Kontakt:
Lukavackog advokata?neroazzuro je napisao/la:Vidi lukavackog advokata sto se uskocoperio. Ne savjetujem ja tebi, Roki, nista, procitaj jos jednom ako ne vjerujes. Ti si savjetnik, ne savjetuju tebeConsigliere je napisao/la: E, nek si nam ti dosao reci kako cemo i sta cemo
Cinjenica da i danas mozes otic i regularno kupit kartu za Belgiju, inace, nista ne govori. Vjerovatno je do mene...

Evo ti savjet: pusti ljude kojima je stalo do reprezenatacije na miru... U ovakvim vremenima se vidi ko je uz nju uvijek, a ko samo kad se pobjedjuje... Zivio!

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Naletih na Fb

Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 08 okt 2014, 13:56, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Moderator
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Naletih na Fb![]()

Ta ce nam golman
- Consigliere
- Kontakt:
Sven DM 

Fit Tony: I keep my friends close...
- Nerminovic
- Kontakt:
Imal' karata za utakmicu protiv Belgije? Nikako mi se ne ide u Vels s bratom. 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United

Na sta je spala zadnja linija nekada trinaeste reprezentacije svijeta...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ranjeni lav je najopasniji, samo jos da nas ne predvodi junac s klupe bilo bi ok
Nekako me ovo podsjeti na one utakmice protiv Norveske i Turske, kada smo se raspadali, neki novi klinci ali zato smo odigrali dvije jako dobre utakmice.
Samo da Safet izvede normalnu postavu, samo to, da se zna ko sta igra, sa krilima, sa bekovima, 11 ratnika i idemo im **** majku
Nekako me ovo podsjeti na one utakmice protiv Norveske i Turske, kada smo se raspadali, neki novi klinci ali zato smo odigrali dvije jako dobre utakmice.
Samo da Safet izvede normalnu postavu, samo to, da se zna ko sta igra, sa krilima, sa bekovima, 11 ratnika i idemo im **** majku

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
A sto je najgore ovaj igrac Bundeslige i jedini u ozbiljnom klubu je rezervasajo10 je napisao/la:
Na sta je spala zadnja linija nekada trinaeste reprezentacije svijeta...

- Donnie Darko
- Kontakt:
Istina.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:A sto je najgore ovaj igrac Bundeslige i jedini u ozbiljnom klubu je rezervasajo10 je napisao/la:
Na sta je spala zadnja linija nekada trinaeste reprezentacije svijeta...![]()
Zeljeznicar-Kuban-Pribram-Hajduk
Rezerva: Freiburg
Nema mjesta: Chievo

-
- Kontakt:
fife ti igraj,a sastavljan,e formacije ostavi strucnima.Pa ni ono tele nebi ovako nesto izveloAjax je napisao/la:-----------------Begović----------------fixator je napisao/la:jedino nas vadi da igramo sa tri stopera koje nemamo znaci sa centralnim (liberom) kao sto je nekad igrao Nadarevic kod Cire.
Znas kako kaze Napoleon: "Više vrijedi vojska magaraca koju predvodi lav, neko vojska lavova koju predvodi magarac".Sheyi je napisao/la:Ranjeni lav je najopasniji, samo jos da nas ne predvodi junac s klupe bilo bi ok
Dzaba 11 aslana, kad je magare na klupi.
Ne provaljuj se iskreni "navijac". Znas i ti da to valja i da je valjalo itekako Ciri pa i nekim nasim komsijskim reprezentacijama. I da je to vjerovatno najsigurniji nacin da se zasutavi Bale.PeleFerguson je napisao/la:fife ti igraj,a sastavljan,e formacije ostavi strucnima.Pa ni ono tele nebi ovako nesto izveloAjax je napisao/la:-----------------Begović----------------fixator je napisao/la:jedino nas vadi da igramo sa tri stopera koje nemamo znaci sa centralnim (liberom) kao sto je nekad igrao Nadarevic kod Cire.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 okt 2014, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Slazem se. Kad pogledas sve ove poraze u zadnjoj godini, svaka je bila kad je seljaktor izmisljao neke taktike koje ni jedan drugi ozbiljni strucnjak nebi ni pomislio da izveda. Kipar, 4 CM i Svrsko i Lulic cijelu ljevu i desno stranu da cuvaju. Nigerija, MIsimovic kao da igra na lijevom krilu.Sheyi je napisao/la:Ranjeni lav je najopasniji, samo jos da nas ne predvodi junac s klupe bilo bi ok

- hogarstrasni
Gledaj kad se pojavi neki stoper iz Germanije, kao slucajno izvadio britansku vizu, krenuo da vidi Stonehenge, pa ga Susic pozove, da zakrpi rupu.Head je napisao/la:Kasno je sad zvati bilo koga jer ne moze dobiti vizu za Vels.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!