sretan rodjendan najdrazem golmanu... uvijek se uz njega sjetim i one generacije koja je harala evropom
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
bezvezna cura, ne volim konjolike zene... al' haj nije ni on neki ljepotan, ona i pazzo su mu plafon
sretan rodjendan najdrazem golmanu... uvijek se uz njega sjetim i one generacije koja je harala evropom
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Znao je kiksat,al' je zato znao i izvadit,legendo sretan rodjendan 
Nelsonu hvala za one partije između 2002 i 2006 godine, kasnije je vec bio rupa.
Baselli,Khedira i Salvio su navodno na meti Milana za Januar, naravno neće doći sva trojca, pa možda niti jedan od njih, ali zanimljiva su to imena. Pogotovo Khedira kojem ugovor ističe naredno ljeto, što znači da će biti na popustu.
Baselli,Khedira i Salvio su navodno na meti Milana za Januar, naravno neće doći sva trojca, pa možda niti jedan od njih, ali zanimljiva su to imena. Pogotovo Khedira kojem ugovor ističe naredno ljeto, što znači da će biti na popustu.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Ma kakav Khedira, nece taj ni pogledat Milan dokle god se za njega interesuju Arsenal i ostala ekipa. Platu necu ni spominjati.
A ovu dvojicu ne znam, ko su te persone?
Ma kad malo bolje skontam (ko bi rekao da cu to ikada reci), nama trenutno ne nedostaje niko, jos manje kad se Monto vrati.
A ovu dvojicu ne znam, ko su te persone?
Ma kad malo bolje skontam (ko bi rekao da cu to ikada reci), nama trenutno ne nedostaje niko, jos manje kad se Monto vrati.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Čuj Khedira. Kao malo nam antikreativaca u ekipi.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Ma doveli bi i mater svoju, samo da je besplatna. Evo i ovo oko Susa izgleda sve gotovo, a lik ce biti yebeni deveti ofanzivac u ekipi, skupljaju ih ko pokemone.
Yebo ga, ako vec nemas para za super pojacanja onda radije ne dovodi nikoga, bezveze se gomilaju igraci i troskovi oko njih, a NE TREBAJU nam.
Yebo ga, ako vec nemas para za super pojacanja onda radije ne dovodi nikoga, bezveze se gomilaju igraci i troskovi oko njih, a NE TREBAJU nam.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ma Suso je veoma kreativan igrač može igrati Trequatristu odlično
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ma znam da je dobar, ali mi se ne svidja to prosjacenje za besplatnim igracima. Koga briga je li nam potreban ili ne, samo pruzi ruku ko prosjak i cekaj, pa ko se upeca.
Ako se vec bude dovodio morat cemo se rijesiti Pazzinija, Nianga i Saponare jer ih je stvarno postalo previse, bezveze su nam na trosku a nikakva korist od njih.
Da se ja pitam, radije bih doveo kakvog postenog beka, mozda cak golmana, pa i kakvog veznjaka (Muntarija ili Polija takodjer nogirat). Ovo ostalo - nepotrebno.
Ako se vec bude dovodio morat cemo se rijesiti Pazzinija, Nianga i Saponare jer ih je stvarno postalo previse, bezveze su nam na trosku a nikakva korist od njih.
Da se ja pitam, radije bih doveo kakvog postenog beka, mozda cak golmana, pa i kakvog veznjaka (Muntarija ili Polija takodjer nogirat). Ovo ostalo - nepotrebno.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Treba brate imati na umu da od Saponare nema ništa(zbog više razloga), te da nam Honda izgleda u Januaru ide na onaj Azijski kup?
Tako da eventualni dolazak Susa i nije baš bespotreban potez.
@francobaresi
Milan could decide to build another Casa Milan (restaurant, museum, store etc.) in Asia and/or the Middle East.
Dubai and Tokyo are currently the most likely locations for the new Casa Milan, but other locations are also being evaluated.
Dubai and Tokyo are currently the most likely locations for the new Casa Milan, but other locations are also being evaluated.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pa konkretno bi Suso bio odlicno pojacanje jer je polivalentan igrac, moze igrati na par razlicitih pozicija (posebno se odnosi na amf), a ruku na srce, ne ocekujem ni od Honde da ce do maja biti u ovako odlicnoj formi, a pogotovo ne i da ce nastaviti ovako do iduce sezone tako da, daleko od toga da Suso nije nepotreban. Bit ce itekako potreban za naredne sezone, uvijek navijam za mladost.
Vise sam se osvrnuo na to da se igraci dovode neplanski, gomilaju se oni, gomilaju se troskovi, al' koga briga, vazno da su besplatni. Treba uzeti u obzir da se takodjer vraca Matri iduce sezone, vraca se Nocerino koje NIGDJE ne mozes nogirati jer ih niko nece, a troskovi i prebukiranost rastu li rastu.
Baj d vej, tek sad vidim da je Nocerino u Torinu, a zanimljivo da nije uspio upisati nijedan nastup. E lasalamet, ni tu se ne moze nametnuti.

Vise sam se osvrnuo na to da se igraci dovode neplanski, gomilaju se oni, gomilaju se troskovi, al' koga briga, vazno da su besplatni. Treba uzeti u obzir da se takodjer vraca Matri iduce sezone, vraca se Nocerino koje NIGDJE ne mozes nogirati jer ih niko nece, a troskovi i prebukiranost rastu li rastu.
Baj d vej, tek sad vidim da je Nocerino u Torinu, a zanimljivo da nije uspio upisati nijedan nastup. E lasalamet, ni tu se ne moze nametnuti.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
5 miliona € Milan zaradio od prodaje dresova sa brojem 10. 
@francobaresi
- IlPrincipe
- Kontakt:
Menez sustained a thigh injury in today's training session. He will undergo further tests in a few days' time.

E neka je, pa ga i dalje gurajte povrijedjenog da igra. Razumio bih da nema ko, al' svjesno gura ovog rovitog 90 minuta u igru, a Saravi mu sjedi na klupi.
pocinje ovaj krizni period sa povredama, i prosle sezone je nekako u ovo isto vrijeme nastupio val povreda i to sve misici. koja koincidencija.
pocinje ovaj krizni period sa povredama, i prosle sezone je nekako u ovo isto vrijeme nastupio val povreda i to sve misici. koja koincidencija.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nigel de Jong has made more interceptions than any other Serie A midfielder this season.
'ta ce drugi, mogu samo da mu puse.. Bog i batina
'ta ce drugi, mogu samo da mu puse.. Bog i batina
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Čovjek je odigrao 66 mečeva za Milan, možda je samo ovih 6 bio ispod visokog nivoa. Jedan od najpodcijenjenijih igrača u Serie A.

@francobaresi
- L'Avvocato
- Kontakt:
Vrhunski DM, da je samo malo jači u ofanzivi bio bi preje*en igrač. Ali je i ovako odličan, pogotovo za Milan.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- IlPrincipe
- Kontakt:
27 - Nigel de Jong has made more interceptions than any other Serie A midfielder this season. Patrolling. 
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 15 gostiju.