soko je napisao/la:sajo10 je napisao/la:soko je napisao/la:Mogao bi ovaj Ismar Hairlahović ubrzo u A-repku.
Pa sto se tice njegovog imena kluba i nije moglo bolje.
germanija agentur!
Igrom slučaja, to mi je srodna djelatnost, pa sam dugo,dugo vremena, tražio način za informaciju više. Ono što sam čuo i što je 100% sigurno,da imate masu igrača,kako mladih, tako i već afirmiranih,kod kojih na TM-u stoji pogrešna (ciljano ili ne, slučajno ili ne, ne znam) agencija. Nekad,istina, iz objektivnih razloga to bude, razlog kašnjenje promjene ili promjena agencije.
Shodno tome,isto tako pouzdana informacija je da navedeni Hajrulahović ( ili je tačnije Hairlahovic) NEMA apsolutno menadžera koji ga zastupa niti ima veze sa Germania agencijom. Ono što je tačno da ima nekakvu vezu sa Predragom Pašićem, a znamo svi da isti nije licencirani menadžer,pa ta veza može biti samo prijateljska još od vremena Gillet selekcije i boravka u Interu,gdje su bili i Gojković,Handžić i još neki.
Ono što je bitno,da je,po većini fudbalskih stručnjaka,momak izuzetan potencijal, karakter iznad svega,i glavom u rangu dvadesetpetogodišnjaka. U ostalom čitao sam da je srednju školu u Splitu (kao Bosanac,što je jako bitno) završio odličnim i upisao fakultet. A biti sa prvom ekipom Hajduka, a da još nisi bio ni punoljetan,bez da si dalmatinac ili sin od neke bivše legende kluba,i iz radničke porodice, vjerujte nije lako.
Što se tiče Nemanje, ja sam njega na osnovu najave i stavio u prvi sastav,po nekoj svojoj projekciji., ali očito su on i Kadušić bili oni prekobrojni (preko 18). I momak je potentan napadač, ali nemojte sumnjati ni u kvalitet Juričića koji je jučer dao dva gola. Ova dva gola Romi na turniru KW u Rimu, nisu mjerilo jer je roma došla sa 15 igrača 98 godište, 5 igrača 97 godište i jedan igrač 99 godiše. tako to rade ovi jaki evropski klubovi., i naravno to niti jedan naš portal ili tiskani medij ne objavi kao jako bitnu stvar.
Isto tako,nemojte se čuditi što je Gojak jučer ostao na klupi. Po meni se oko momka stvara jako negativna klima,i sve to utiče i na njega i razvoj njegov.,i to po meni od samog pomena Dinama i prelaska. karačić sigurno nije lud da, i ako se radi o Lihtenstainu i prvoj utakmici, da ne bi ušao sa najjačim mogućim sastavom.
On je sad po prikazanom i trenutnoj formi, level niže od Modica,Radovca i Hajrulahovića,a možda na razini Kuzmanovića.
Imaće momci, mnogo više nego što se misli, posla protiv Makedonije.