FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kao što svi znamo, uprava je na početku ove sezone kao cilj postavila vraćanje dugova. Dakle, to je ono što je primarno, ono što je unazad 2-3 sezone bila titula, to je sada vraćanje dugova.
Jedini problem je što smo za ostvarivanje ciljeva prije čekali godinu dana, nakon čega bi donosili sud o tome kako smo i da li smo cilj ostvarili. Sad su to vjerovatno 2 ili 3 godine.
Sve ostalo je bonus, čak i izlazak u europska takmičenja, koji je sad igrom slučaja zbog velikog broja ekipa sličnog kvaliteta dosta realan i ostvariv cilj i cilj koji je usko povezan sa vraćanjem dugova pa se može provlačiti u jednom realnom kontekstu.
Jedini problem je što smo za ostvarivanje ciljeva prije čekali godinu dana, nakon čega bi donosili sud o tome kako smo i da li smo cilj ostvarili. Sad su to vjerovatno 2 ili 3 godine.
Sve ostalo je bonus, čak i izlazak u europska takmičenja, koji je sad igrom slučaja zbog velikog broja ekipa sličnog kvaliteta dosta realan i ostvariv cilj i cilj koji je usko povezan sa vraćanjem dugova pa se može provlačiti u jednom realnom kontekstu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ne mogu da vjerujem da jedan Podgrmec napravi tribinu a Zeljo ne moze betonirat istocnu tribinu da stadion lici na nesto. Ko koga tu handri?
Čisto sumnjam da je to napravio klub, prije općina i/ili kanton.
Ubrzo se sprema delegacija za pregovore sa potencijalnim ulagačem...
šaljite samo provjerenoj raji na pp informacije, nemojte ovdje na našoj temi pisati detalje..pinki je napisao/la:Ubrzo se sprema delegacija za pregovore sa potencijalnim ulagačem...
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- ManijakUSA
- Kontakt:
Ma takve stvari ako netko i zna najbolje je da zadrži za sebe a ostali će i onako saznati kad za to bud vrijemeŽeljooooo je napisao/la:šaljite samo provjerenoj raji na pp informacije, nemojte ovdje na našoj temi pisati detalje..pinki je napisao/la:Ubrzo se sprema delegacija za pregovore sa potencijalnim ulagačem...

Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih
ManijakUSA je napisao/la:Ma takve stvari ako netko i zna najbolje je da zadrži za sebe a ostali će i onako saznati kad za to bud vrijemeŽeljooooo je napisao/la:šaljite samo provjerenoj raji na pp informacije, nemojte ovdje na našoj temi pisati detalje..pinki je napisao/la:Ubrzo se sprema delegacija za pregovore sa potencijalnim ulagačem...

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
@sarajlijaTM jedino u slucaju generalnog sponzora ce doci pojacanja. Razlog zasto jos nije izabran generalni sponzor je taj sto klub nezeli predati velike oblasti sponzoru koji bi donosio odluke negledajuci tradiciju i vrijednosti kluba a najvise je strah od pranja novca kroz klub. Zato se ceka jos na generalnog sponzora, koji uz sve je i posten.
-
- Kontakt:
Pa molim vas ljudi dragi prestanite lagati sebe, pa onda i sve ostale. Ne postoji mogućnost da se investira u Želju dok ne dodje do izmjena u statutu. To je tako i delegacija se može spremati jedino na pečenje kod Kibeta.pinki je napisao/la:Ubrzo se sprema delegacija za pregovore sa potencijalnim ulagačem...
Jeste li vi izmijenili statut prije nego što ste pronašli investitora ?Hordekatedrala je napisao/la:Pa molim vas ljudi dragi prestanite lagati sebe, pa onda i sve ostale. Ne postoji mogućnost da se investira u Želju dok ne dodje do izmjena u statutu. To je tako i delegacija se može spremati jedino na pečenje kod Kibeta.pinki je napisao/la:Ubrzo se sprema delegacija za pregovore sa potencijalnim ulagačem...
-
- Kontakt:
Ok hvala ti na informacijiHordekatedrala je napisao/la:Pa molim vas ljudi dragi prestanite lagati sebe, pa onda i sve ostale. Ne postoji mogućnost da se investira u Želju dok ne dodje do izmjena u statutu. To je tako i delegacija se može spremati jedino na pečenje kod Kibeta.pinki je napisao/la:Ubrzo se sprema delegacija za pregovore sa potencijalnim ulagačem...

-
- Kontakt:
Nema na čemu, šteta bi bilo da nekom prodaješ maglu 

hvala ti još jednom, sad se mirne duše možeš vratiti praćenju 'svog' kluba, da se ne opterećuješ nama koji nemamo statut...Hordekatedrala je napisao/la:Nema na čemu, šteta bi bilo da nekom prodaješ maglu
-
- Kontakt:
Neka, pratim ja i vas naravno
Da ti nije možda na članskoj napisano "Mrzim te Željo" pa nas moraš pratit?Hordekatedrala je napisao/la:Neka, pratim ja i vas naravno
Sve u svoje vrijeme, saznaće se za to kad bude trebalo. Prva dva puta nije uspjelo, vrijeme je za treću sreću
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
Opušteno kone, meni ni iz džepa ni u džep, živio pinki 
I da ga pitamo, kad otprilike bi se moglo očekivati da izadju neki rezultati tih razgovora, okvirno barem, mjesec ?

I da ga pitamo, kad otprilike bi se moglo očekivati da izadju neki rezultati tih razgovora, okvirno barem, mjesec ?
Jeli ovaj Hiroš što igra u juniorskoj reprezentaciji naš junior.
Kad ti je ni iz djepa ni u djep hajd postedi nas sviju i idi na svoju temu raspravljajte kad cete uzeti titulu (koje sezone) sljedeca je vasa 100%Hordekatedrala je napisao/la:Opušteno kone, meni ni iz džepa ni u džep, živio pinki
...Ljubavi sto te rodi
klasa radnicka
Tebi posvetio zivot
sve dane,godine,
sa svojom bracom zivim
za tvoje uspjehe...
ODUVIJEK RADNIČKI NIKAD REŽIMSKI, UVIJEK GRADSKI NIKAD SELJAČKI
klasa radnicka
Tebi posvetio zivot
sve dane,godine,
sa svojom bracom zivim
za tvoje uspjehe...
ODUVIJEK RADNIČKI NIKAD REŽIMSKI, UVIJEK GRADSKI NIKAD SELJAČKI
Hiros i Memija danas po asistenciju za U19.
Memija i Hiros starteri, Beganovic uso pred kraj.
Jedino Durakovic nije ulazio od nasih juniora. Takodjer nije bilo Amira u kadru. Zar nije otiso sa juniorima u Makedoniju?
Memija i Hiros starteri, Beganovic uso pred kraj.
Jedino Durakovic nije ulazio od nasih juniora. Takodjer nije bilo Amira u kadru. Zar nije otiso sa juniorima u Makedoniju?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!