Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Williams je pakleni stoper i Fizicki je jako jak. Walesu je ovo utakmica generacije ljudi to trebate uvijek znati. Bas on ce igrati flastera ne Dzeki tako da ce biti vise prostora za Vedu.
To je bio Neil Taylor ja mislim. Sjecam se da se u to vrijeme povezivao sa Unitedom, ali su se brzo usutili nakon toga.Goalgetter je napisao/la:Jel ono Williams u prijateljskojoj onoj protiv nas igrao na poziciji beka? Stevanovic ga je silovao.

@Ajax: Nije on paklen stoper. Solidan jest, ali ima on svoje slabosti i znat ce Edin to iskoristit. Prva stvar je to sto je Edin 10 centimetara visi od njega. Vec je tu u problemima.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Fizikalac

Bice gutavo ocekujem da on bude igrao flastera na Dzeki i kao sto sam rekao to otvara prostor za Vedu kojega ce podcjeniti jer nije zabio nista ove sezone u Bundesligi. To je nasa sansa.

Bice gutavo ocekujem da on bude igrao flastera na Dzeki i kao sto sam rekao to otvara prostor za Vedu kojega ce podcjeniti jer nije zabio nista ove sezone u Bundesligi. To je nasa sansa.
- Goalgetter
- Kontakt:
Skoro nemoguce prognozirati sastav pred ovu utakmicu.
Pozeljno:
----------------- Begovic -------------
Mujdza -- Vranjes -- Sunjic -- Lulic
--------- Besic ------- Medo ----------
------ Hajrovic ---------- Pjanic -----
--------- Ibisevic -- Dzeko ------------
Tesko je uopste skockati prvih 11. Posto strucnjak nije pozvao Zukanovica ili Jahica, Vranjes ce morati da igra u odbrani. Kvesic je jos zelen za prvih 11, stoga Lulic je jedini koji moze igrati na poziciji beka. Postoji i opcija da Mume igra stopera, ali mislim da nam je potrebniji u veznom redu, i da udvaja Bale-a zajedno sa Lulicem.
Sto se tice napada, dilema je Ibisevic ili Visca. Da li staviti Viscu kao cisto krilo, ili opet u nekom mix-u, 4-4-2, ili u 4-3-3 kao sto je Pape najavljivao, ali znamo kako zavrsava kad Vedo igra beka.
Svakako, mislim, da je Tino Sven sigurno u prvih 11, stoga Hajrovic vjerovatno bude na klupi.
Pozeljno:
Tesko je uopste skockati prvih 11. Posto strucnjak nije pozvao Zukanovica ili Jahica, Vranjes ce morati da igra u odbrani. Kvesic je jos zelen za prvih 11, stoga Lulic je jedini koji moze igrati na poziciji beka. Postoji i opcija da Mume igra stopera, ali mislim da nam je potrebniji u veznom redu, i da udvaja Bale-a zajedno sa Lulicem.
Sto se tice napada, dilema je Ibisevic ili Visca. Da li staviti Viscu kao cisto krilo, ili opet u nekom mix-u, 4-4-2, ili u 4-3-3 kao sto je Pape najavljivao, ali znamo kako zavrsava kad Vedo igra beka.
Svakako, mislim, da je Tino Sven sigurno u prvih 11, stoga Hajrovic vjerovatno bude na klupi.
Avija i Tino ce igrati kako god okrenes, svi znamo za status Mujdze u klubu mu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Donnie Darko
- Kontakt:
ocekujem sljedeci sastav:
----------------begovic--------------
--vrsajevic--sunjic--besic--lulic--
---------medunjanin--hadzic------
--ibisevic------pjanic-----susic----
------------------dzeko--------------
-
- Kontakt:
daj ba raja, STA STE SE UKENJALI?????......pobjedicemo Vels, a s Belgijom ce biti X,.......zivi bili pa vidjeli!!!!!!
Ne prilice ti ovakve provale. Lulica i Pjanica drzati na strani gdje je Bale?Goalgetter je napisao/la:Skoro nemoguce prognozirati sastav pred ovu utakmicu.
Pozeljno:

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Elegant je napisao/la:Avija i Tino ce igrati kako god okrenes, svi znamo za status Mujdze u klubu mu.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 okt 2014, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovo je dijamant u veznom redu, nece igrati nijedan od njih iskljucivo po strani.Ako cemo tacnije, Medo ili Pjanic trebaju igrati iza spiceva, dok se i Hajrovic ukljucuje u napad. Kao sto napisah gore, Besic i Lulic ce udvajati Bale-a, samo sto sam graficki prikazao Medu blizeg Lulicu.Greivis je napisao/la:Ne prilice ti ovakve provale. Lulica i Pjanica drzati na strani gdje je Bale?Goalgetter je napisao/la:Skoro nemoguce prognozirati sastav pred ovu utakmicu.
Pozeljno:
Mada, kao sto rekoh, sastav je skoro nemoguce prognozirati.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 08 okt 2014, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ne znam momciluci moji nesto sam uvjeren da cemo ih dobiti lakse nego ocekivano.
Uvijek smo bili najbolji onda kada svi sumnjaju u nas, pa se nadam da ce i ovaj put tako da bude.
Uvijek smo bili najbolji onda kada svi sumnjaju u nas, pa se nadam da ce i ovaj put tako da bude.
- Consigliere
- Kontakt:
Bokteyebo, razbio bi TV kad bi ovo vidio na ekranuDonnie Darko je napisao/la:ocekujem sljedeci sastav:

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
nakarindjat ce nas Vels krvnicki,a Bejli ce zguzyt teletovu formaciju
Pa taj bi sastav mogao izaći...
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Batko je napisao/la:Pa taj bi sastav mogao izaći...
Sent from Angelina's bed

Cijenim vas optimizam ali ja mu ne vidim nikakvo uporiste.
Da se odmah razumijemo,i ovakvi desetkovani mi smo za dvije klase bolji od Velsa i u normalnim okolnostima bi ih pobijedili i ovakvi,medjutim ovo je daleko od normalnih okolnosti.
Da odbranu uspjesno drzi Vranjes koji nije odigrao utakmicu vise od pola godine i s kojim su se,i kad je bio spreman,sprdala djeca Santosa?Ili da to uspjesno pokrije Anel Hadzic?Sve to uz Šunjića koji nema vise od pet utakmica za reprezentaciju ukupno?
Jos ako desnog beka bude igrao Vrsajevic a veznog ili "krilo"teletabis,sto je gotovo pa sigurno?
I opet u dijamant formaciji sa dva napadaca i bez klasicnih krila?
Ne,ja u te bajke ne vjerujem.Malo nade i optimizma mi da davao povratak Spahica,mislo sam da ce on psiholoski dici ekipu,da nece dati priucenom da stavlja svoje igrace...ovako,ne vjerujem.
Jos jedan,mozda najvazniji razlog zasto ne vjerujem,opet ponavljam,osim katastrofalne atmosfere,selektora,privatnih igraca,medjuljudskih odnosa je taj sto ce samo par igraca igrati svoje prirodne pozicije.
Ekipa je drasticno promijenjena,potpuno neuigrana,sto smo vidjeli protiv Kipra,tu se ne zna ko pije a ko placa.
Moramo biti svjesni da nam fali vise od pola standardnog,uigranog prvog tima.Spahic,Kolasinac,Salihovic,Bicakcic,Misimovic,Lulic ce igrati na neprirodnoj poziciji...
Bez njih je to potpuno druga reprezentacija,potpuno neuigrana,sa narusenom atmosferom i ja ne vjerujem u njen uspjeh,a uspjeh je samo pobjeda u Velsu,nerijesen rezultat je katastrofa,skoro kao i poraz.
Da se odmah razumijemo,i ovakvi desetkovani mi smo za dvije klase bolji od Velsa i u normalnim okolnostima bi ih pobijedili i ovakvi,medjutim ovo je daleko od normalnih okolnosti.
Da odbranu uspjesno drzi Vranjes koji nije odigrao utakmicu vise od pola godine i s kojim su se,i kad je bio spreman,sprdala djeca Santosa?Ili da to uspjesno pokrije Anel Hadzic?Sve to uz Šunjića koji nema vise od pet utakmica za reprezentaciju ukupno?
Jos ako desnog beka bude igrao Vrsajevic a veznog ili "krilo"teletabis,sto je gotovo pa sigurno?
I opet u dijamant formaciji sa dva napadaca i bez klasicnih krila?
Ne,ja u te bajke ne vjerujem.Malo nade i optimizma mi da davao povratak Spahica,mislo sam da ce on psiholoski dici ekipu,da nece dati priucenom da stavlja svoje igrace...ovako,ne vjerujem.
Jos jedan,mozda najvazniji razlog zasto ne vjerujem,opet ponavljam,osim katastrofalne atmosfere,selektora,privatnih igraca,medjuljudskih odnosa je taj sto ce samo par igraca igrati svoje prirodne pozicije.
Ekipa je drasticno promijenjena,potpuno neuigrana,sto smo vidjeli protiv Kipra,tu se ne zna ko pije a ko placa.
Moramo biti svjesni da nam fali vise od pola standardnog,uigranog prvog tima.Spahic,Kolasinac,Salihovic,Bicakcic,Misimovic,Lulic ce igrati na neprirodnoj poziciji...
Bez njih je to potpuno druga reprezentacija,potpuno neuigrana,sa narusenom atmosferom i ja ne vjerujem u njen uspjeh,a uspjeh je samo pobjeda u Velsu,nerijesen rezultat je katastrofa,skoro kao i poraz.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 08 okt 2014, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
Hajrovica slobodno otpisite iz prvih 11 

tako ce, nazalost, i biti..Samo je dilema da li Hadzic ili VranjesDonnie Darko je napisao/la:ocekujem sljedeci sastav:
Poznavajuci selektora, taj je sastav sasvim realan..Ajax je napisao/la:Batko je napisao/la:Pa taj bi sastav mogao izaći...
Sent from Angelina's bed![]()
Ne vjerujem da je cak i Pape u stanju da izvede takav sastav.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Bio bi red da Hajrovic pocne bez obzira na sve.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.