izgubili od lazia 2-0 ali nam nije igralo 5 igraca ,trovanje stomaka.. jbgZastone je napisao/la:Zato ostali akademci udaraju Lihtenštajn.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ako nista od zime bar necemo se sikirati za golmana, deji cemo kupiti eksera da ga zakucamo za klupu
Ako mislis na Borjana od tog nema nista.Benko je napisao/la:ako nista od zime bar necemo se sikirati za golmana, deji cemo kupiti eksera da ga zakucamo za klupu
1946
U-19 reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je Lihtenštajn na početku kvalifikacija rezultatom 5:0, a u strijelce su se upisali i dva juniora Sarajeva.
Amar Burović postigao je dva gola (5', 10'), dok je Marko Mihojević postigao jedan gol (7'). Na utakmici je i nastupio Samir Radovac, koji je nosio kapitensku traku juniorske reprezentacije naše države.

Amar Burović postigao je dva gola (5', 10'), dok je Marko Mihojević postigao jedan gol (7'). Na utakmici je i nastupio Samir Radovac, koji je nosio kapitensku traku juniorske reprezentacije naše države.

Ti si opet šampion !
Vidis mu po glavi da je u skoku svaka njegova
ko tenk je gore

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
a baca malo na Saidamiky_hz je napisao/la:Vidis mu po glavi da je u skoku svaka njegovako tenk je gore

Re: Sv: FK Sarajevo
Hahah basBenko je napisao/la:a baca malo na Saidamiky_hz je napisao/la:Vidis mu po glavi da je u skoku svaka njegovako tenk je gore

*since 29 sep 2008, 13:05
a znamo čemu je said bio "skloN"

LJudi nemojte spominjati Saida odma mi na oči one njegove bravure posebno na Hasetu. Kada se sjetiš osjećaja kada ideš na AFH i znaš ako Sarajevo bude loše igralo tu je Said koje će sve završiti i da ćeš se vratiti kući rahat. Što reče na interviju jedan obični građanin Zenice poslije utakmice s Levskim na pitanje što misli o golovima Huseinovića kaže frajer ala Pape
. Šteta što nije potpisao još barem pola godine pa da barem cvarimo oči majstorijama još malo. Hebote odužit će nam se ova pauza posebno isčekujući da Benko zaigra. Haj valjda će ispuniti naša skromna
očekivanja.

SRETAN BROJ - 1725
Čitam neki se žale zbog ulaznica što su skupe. Evo gledam meni su ove sezonske ulaznice baš jeftine, sjever 20,zapad 60.
http://www.fcsarajevo.ba/ulaznice/sezonske-ulaznice" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.fcsarajevo.ba/ulaznice/sezonske-ulaznice" onclick="window.open(this.href);return false;
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
neka ba, mozda ga opet budemo gledali ako uspije da se vrati zdravpitic je napisao/la:LJudi nemojte spominjati Saida odma mi na oči one njegove bravure posebno na Hasetu. Kada se sjetiš osjećaja kada ideš na AFH i znaš ako Sarajevo bude loše igralo tu je Said koje će sve završiti i da ćeš se vratiti kući rahat. Što reče na interviju jedan obični građanin Zenice poslije utakmice s Levskim na pitanje što misli o golovima Huseinovića kaže frajer ala Pape. Šteta što nije potpisao još barem pola godine pa da barem cvarimo oči majstorijama još malo. Hebote odužit će nam se ova pauza posebno isčekujući da Benko zaigra. Haj valjda će ispuniti naša skromna
očekivanja.

na to dodaj i 20 za clansku bez koje ne mozes uzeti godisnju

Dakle
40
80
Sezonska je ok. Ali obične su poskupe. Heb ga neko nema love, nekome mrsko podići guz.u i to završiti, nekom žao iskeširati toliku lovu odjednom,nekima se neisplati zato što duđe na 2 ili 3 utakmice u jednoj sezoni itd, itd. i na kraju imaš to što imaš konstantne žalbe onih koji nemaju godišnju. Od ovoga se ne može pobijeći i da hoćeš samo treba se boriti da se barem to malo smanji.Buzdovan je napisao/la:Čitam neki se žale zbog ulaznica što su skupe. Evo gledam meni su ove sezonske ulaznice baš jeftine, sjever 20,zapad 60.![]()
SRETAN BROJ - 1725
Kako nema utakmica ili ako nije prelazni rok aktuelan ovdje skoro pa mrtva tišina
Mnogo lijepih stvari ima da komentarišemo.
Za početak evo video izvještaja sa današnje utakmice akademaca i Lazia
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jesmo izgubili ali smo imali nekoliko finih prilika i dva poništena gola.
Ovaj trojac u U-19 reprezentaciji nas je učinio ponosnim, Samke kapiten, Mihojević i Burić strijelci
Neka nastave kvalitetno raditi i vjerujem da će uskoro do prvog tima.
Što se tiče utakmice u Mostaru, mnogo ćemo o njoj pričati narednih dana, pročitao sam jednu izjavu Stojčeva gdje konstatuje da smo prošle sezone sa njima odigrali pet utakmica (po dvije u ligi i kupu i jednu prijateljsku) i ni jednu nismo izgubili, pa imamo se pravo nadati da nećemo ni ovu.

Jesmo izgubili ali smo imali nekoliko finih prilika i dva poništena gola.

Ovaj trojac u U-19 reprezentaciji nas je učinio ponosnim, Samke kapiten, Mihojević i Burić strijelci

Što se tiče utakmice u Mostaru, mnogo ćemo o njoj pričati narednih dana, pročitao sam jednu izjavu Stojčeva gdje konstatuje da smo prošle sezone sa njima odigrali pet utakmica (po dvije u ligi i kupu i jednu prijateljsku) i ni jednu nismo izgubili, pa imamo se pravo nadati da nećemo ni ovu.
-
- Kontakt:
hhahahah kakv im penal svirnuohilmo je napisao/la:Kako nema utakmica ili ako nije prelazni rok aktuelan ovdje skoro pa mrtva tišina![]()
Jesmo izgubili ali smo imali nekoliko finih prilika i dva poništena gola.![]()
Ovaj trojac u U-19 reprezentaciji nas je učinio ponosnim, Samke kapiten, Mihojević i Burić strijelci![]()
![]()

Lože se na Juventusbordobijeli je napisao/la:hhahahah kakv im penal svirnuohilmo je napisao/la:Kako nema utakmica ili ako nije prelazni rok aktuelan ovdje skoro pa mrtva tišina![]()
Jesmo izgubili ali smo imali nekoliko finih prilika i dva poništena gola.![]()
Ovaj trojac u U-19 reprezentaciji nas je učinio ponosnim, Samke kapiten, Mihojević i Burić strijelci![]()
![]()
Što se tiče utakmice u Mostaru, mnogo ćemo o njoj pričati narednih dana, pročitao sam jednu izjavu Stojčeva gdje konstatuje da smo prošle sezone sa njima odigrali pet utakmica (po dvije u ligi i kupu i jednu prijateljsku) i ni jednu nismo izgubili, pa imamo se pravo nadati da nećemo ni ovu.![]()
![]()
![]()
![]()
a i ovaj gol je regularan njihova dva igraca se sudarise on faul svira hahhahaahhaha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Golman je takoreći dogovoren, sad hoće li nam se desiti isto k'o sa Borjanom, ne može garantovati niko, ali eto on je pristao na uslove i raduje se potpisu ugovora.
Mislim da ćemo biti zadovoljni imenom.
Mislim da ćemo biti zadovoljni imenom.

Ako ne bude nekih odlazaka igraca iz prve postave i ne treba nam niko vise, jos se samo zahvaliti nekima. Moji favoriti Puric i Todorovic.
- Burberry46
- Kontakt:
Bravo za akademce, ovo odlicno izgleda, Romu smo dobili a iako smo izgubili od Lazia opet smo im dosta sansi stvorili, lijepo ovo izgleda 

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma to je za svaku pohvalu samo neka tako nastave akademci radit
Jedva cekam da prodje ova pauza i subotu da pobjedimo insallah one iz zapadnog.

Jedva cekam da prodje ova pauza i subotu da pobjedimo insallah one iz zapadnog.

04.10.2009 !!
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, muhamedhulk i 15 gostiju.