Nisu,imaš moje izvinjenje,iskreno ja također očekujem da potvrdite titulu između 23 i 24 kola najdaljeV87 je napisao/la:Jesu nesto pogrijesili ?marioo8888 je napisao/la:Ajde objasni po čemu smo samouvjereni,jesmo napisali negdje da ćemo vas dobit sto posto,ili pišemo da želimo i hoćemo pobjedu,pogledaj pojedince na vašoj stranici,kaže prvi lagan raspored,a imate nas,želju i slobodu vani,drugi govori osigurat ćete titulu par kola prije kraja samo laganoV87 je napisao/la:Tako ste samouvjereni jeste tako bili i za kup prosle godine ?![]()
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
marioo8888
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Ok.
3 boda i otkantat ih u borbi za titulu 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
Hordekatedrala
- Kontakt:
Mislim da će bodovi na Koševo, možete pjevati zajedno s' nama : Oooo, Leon Benko!
Ooooo, **** ce vas StevooooHordekatedrala je napisao/la:Mislim da će bodovi na Koševo, možete pjevati zajedno s' nama : Oooo, Leon Benko!
Ako Sarajevo s onako bezglavom igrom osvoji ovu ligu, treba je ukinuti, jedino ako će Kodro nešto mijenjati. Zrinja vas pobjeđuje sigurno, 1:0, kao što smo i miV87 je napisao/la:Jesu nesto pogrijesili ?marioo8888 je napisao/la:Ajde objasni po čemu smo samouvjereni,jesmo napisali negdje da ćemo vas dobit sto posto,ili pišemo da želimo i hoćemo pobjedu,pogledaj pojedince na vašoj stranici,kaže prvi lagan raspored,a imate nas,želju i slobodu vani,drugi govori osigurat ćete titulu par kola prije kraja samo laganoV87 je napisao/la:Tako ste samouvjereni jeste tako bili i za kup prosle godine ?![]()
Ovako, ova liga nije nešto ali u njoj je Zrinja sigurno u vrhu, jebote pa prvaci smo i to trostruki.
Ne volim bahatost , tipa mi će mo ovo, ono...
Al kad ovdje ljudi pišu o tituli u 10 kolu wtf?
Majstore 20 kola još, 60 bodova još ej, pa možeš se okliznut svako kolo pošto nemožeš nikom reć dat ću ti 5 komada , ustvari mogu ovi divovi, qurci , palci...
E pa dragi pitari vidjet će te da će te biti prizemljeni, imate najbolje igrače ali ne ekipu, ekipa se stvara malo pomalo i ne nakon 2 pobjede, i to nakon Travnika i Slavije vi slavite titulu "o my god " u 10 kolu.
Ok trenirajte , mi će mo bit spremni i ako Vas pobjedimo opet nećemo bit prvaci jer ima **** 57 bodova još u igri.
Nas nitko nije nadigrao pa neće ni Sarajevo jer mi znamo koliko možemo a Vi?
p.s. Oprostite na dugom postu ali sam morao neke stvari reć a ne mogu u dvije rečenice
Ne volim bahatost , tipa mi će mo ovo, ono...
Al kad ovdje ljudi pišu o tituli u 10 kolu wtf?
Majstore 20 kola još, 60 bodova još ej, pa možeš se okliznut svako kolo pošto nemožeš nikom reć dat ću ti 5 komada , ustvari mogu ovi divovi, qurci , palci...
E pa dragi pitari vidjet će te da će te biti prizemljeni, imate najbolje igrače ali ne ekipu, ekipa se stvara malo pomalo i ne nakon 2 pobjede, i to nakon Travnika i Slavije vi slavite titulu "o my god " u 10 kolu.
Ok trenirajte , mi će mo bit spremni i ako Vas pobjedimo opet nećemo bit prvaci jer ima **** 57 bodova još u igri.
Nas nitko nije nadigrao pa neće ni Sarajevo jer mi znamo koliko možemo a Vi?
p.s. Oprostite na dugom postu ali sam morao neke stvari reć a ne mogu u dvije rečenice
I have a dream
Ta će Sarajvo,
mi smo za njih Gladbach...
mi smo za njih Gladbach...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
marioo8888
- Kontakt:
Pobjeda omladinaca protiv Rumunjskog Brasova 5:1 na turniru u Rimu 

Novi dres u prodaji,danas ga vidio u "studenskom centru"!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Galion
Ako Sarajevo s onako bezglavom igrom osvoji ovu ligu, treba je ukinuti, jedino ako će Kodro nešto mijenjati. Zrinja vas pobjeđuje sigurno, 1:0, kao što smo i mi
I s bezglavom igrom smo vas nadigrali na Pecari.Razumijem tvoj strah od Sarajeva.
Ako Sarajevo s onako bezglavom igrom osvoji ovu ligu, treba je ukinuti, jedino ako će Kodro nešto mijenjati. Zrinja vas pobjeđuje sigurno, 1:0, kao što smo i mi
I s bezglavom igrom smo vas nadigrali na Pecari.Razumijem tvoj strah od Sarajeva.
Sve je to reelativno.momirpeh je napisao/la:Galion
Nadigrao je i Zrinjski Borac i Slobodu prečke stative posjed lopte udarci na gol, van gola svašta nešto.. Epilog te dvije utakmice 0 bodova
Ne kontam ,kakav "studentski centar".De malo pojasni gdje i koliko košta?crnov je napisao/la:
Novi dres u prodaji,danas ga vidio u "studenskom centru"!
Što se tiče pitara,šteta što je pauza i što su promjenili trenera.Sad će biti puno teže ali ipak smo mi aktuelni šampioni.Ja se ne bojim ako budemo kompletni.Pitari imaju širi kadar , možda bolja imena ali mi smo kompaktniji i uigraniji.Ako bude lijepo vrijeme i dobar termin očekujem skoro 10 000 ljudi i nadam se dobroj tekmi kao lani protiv Širokog ali također i istom ishodu na kraju tekme
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Studentski centar u Vukovarskoj,nezz kako se tocno zove radnja,Intercommerce,tako nesto...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Aha , trebao je napisati u Dike i Ikića.Android je napisao/la:Studentski centar u Vukovarskoj,nezz kako se tocno zove radnja,Intercommerce,tako nesto...
Cjena sitnica
-
marioo8888
- Kontakt:
2.kolo Karol Wojtyla Kupa u Rimu
Udinese-Zrinjski 1:2 Strijelci : Miličević,Marić ,bravo za malce nema šta
KUP KUP KUP JE NAŠ
KUP KUP KUP JE NAŠ
Svaka cast momci 
marioo8888 je napisao/la:2.kolo Karol Wojtyla Kupa u Rimu
KUP KUP KUP JE NAŠ

Na istom turniru igra i Sarajevo i na SS.ba imamo vijest da su juniori Sarajeva danas izgubili od Lazia ali nigdje ni riječi o dvije pobjede juniora Zrinjskog koji su inače vodeći u juniorskom prvenstvu BiH.Standardno
Super rezultati juniora a posebno zato jer su (barem koliko sam ja upoznat ) ovo većinom mladići koji su tek prešli iz kadeta u juniore.Ako netko zna malo bolje detalje o omladinskoj školi neka napiše jesam li u pravu .
- bistrikboy
- Kontakt:
I ja kontam jel isti turnir ili vi igrate nesto deseto,fuj bas.Inace svaka cast!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.