FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
sve oni znaju, i detalje našeg statuta. a da ih statut na ulici sretne ne bi ga poznali ako nije tako i naslovljen.
Kupovali smo igrace,utakmice,titule pa zasto ne bi i statut
Znate da sve mozemo 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Trebao je ici ..dobio je poziv bio je sa njima u Vogosci ali se pojavio na utakmici sa Borcem..mozda je trebao Zelji ko zna...steta za Amira da nije sa njima u Makedoniji...
sajo10 je napisao/la:Hiros i Memija danas po asistenciju za U19.
Memija i Hiros starteri, Beganovic uso pred kraj.
Jedino Durakovic nije ulazio od nasih juniora. Takodjer nije bilo Amira u kadru. Zar nije otiso sa juniorima u Makedoniju?
Moze li mi neko vise reci o hirosu malom...kakav je igrac,najmanje se spominje a momak danas igrao za reprezentaciju i imao asistenciju,a njega najmanje spominjemo...imao prednost ispred kuzmanovica a kuzmanovica smo htjeli dovesti ...
-
- Kontakt:
Glas navijača: Varea najbolji za septembar
http://fkzeljeznicar.ba/glas-navijaca-v ... bar/12023/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/glas-navijaca-v ... bar/12023/" onclick="window.open(this.href);return false;
Po meni je Nedo trebao dobiti ovu nagradu, iako u našim očima ova nagrada ima veoma mali značaj, vjerujem da igračima itekako dobro dođe, a sigurno bi Nedu natjerala da nastavi u tempu u kojem je igrao do sad, a što da ne i da proba dići svoju igru na viši nivo 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma ovi ove izbore treba ukinuti,svaka njemu cast ali pored Bajica i Nede vala nije zasluzio al' stas'...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- IlProfessore
- Kontakt:
Čim se ova anketa postavi i čim jedan igrač na početku preuzme vodstvo svi ostali po defaultu glasaju za njega i tako se dobije igrač mjeseca. Ali hajde, ko god da dobije nagradu ona mu valjda samo može podići moral.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
ja sam glasao za vareu, ali kad sam glasao bio je tek treći, nedo i bajić su bili prvi i drugi.
travnicki je kazu najbolji,kupujmo domaceMinjore je napisao/la:Kupovali smo igrace,utakmice,titule pa zasto ne bi i statut![]()
Znate da sve mozemo

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
-
- Kontakt:
Nije valjda da vam smetam, nema razloga da idem dok nekog ne vrijedjam ili kršim neko pravilo foruma. Zapala mi za oko ta priča oko investitora, koja je iz pravnih razloga neostvariva pa se ja nadovezah.Dino1921 je napisao/la:Kad ti je ni iz djepa ni u djep hajd postedi nas sviju i idi na svoju temu raspravljajte kad cete uzeti titulu (koje sezone) sljedeca je vasa 100%Hordekatedrala je napisao/la:Opušteno kone, meni ni iz džepa ni u džep, živio pinki
I da ga pitamo, kad otprilike bi se moglo očekivati da izadju neki rezultati tih razgovora, okvirno barem, mjesec ?
A što se titule tiče, što ne ove sezone, nije valjda da si nas otpisao

pinki je napisao/la:Ubrzo se sprema delegacija za pregovore sa potencijalnim ulagačem...

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Postoji razlika između investiranja u stadion i investiranja u klub.Hordekatedrala je napisao/la:Nije valjda da vam smetam, nema razloga da idem dok nekog ne vrijedjam ili kršim neko pravilo foruma. Zapala mi za oko ta priča oko investitora, koja je iz pravnih razloga neostvariva pa se ja nadovezah.Dino1921 je napisao/la:Kad ti je ni iz djepa ni u djep hajd postedi nas sviju i idi na svoju temu raspravljajte kad cete uzeti titulu (koje sezone) sljedeca je vasa 100%Hordekatedrala je napisao/la:Opušteno kone, meni ni iz džepa ni u džep, živio pinki
I da ga pitamo, kad otprilike bi se moglo očekivati da izadju neki rezultati tih razgovora, okvirno barem, mjesec ?
DRUG NEBI TI PUNCA
"prvanih razloga" statut se moze promjeniti vrlo lako, udrzenje gradjana sto je sve i jedan nas klub i kosta vjerovao ili ne 200 KM pa ne vidim valjan razlog sto to smatras nemogucom misijom.Hordekatedrala je napisao/la:Nije valjda da vam smetam, nema razloga da idem dok nekog ne vrijedjam ili kršim neko pravilo foruma. Zapala mi za oko ta priča oko investitora, koja je iz pravnih razloga neostvariva pa se ja nadovezah.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Stipu ga Pile, nek' sanja titulupile87 je napisao/la:"prvanih razloga" statut se moze promjeniti vrlo lako, udrzenje gradjana sto je sve i jedan nas klub i kosta vjerovao ili ne 200 KM pa ne vidim valjan razlog sto to smatras nemogucom misijom.Hordekatedrala je napisao/la:Nije valjda da vam smetam, nema razloga da idem dok nekog ne vrijedjam ili kršim neko pravilo foruma. Zapala mi za oko ta priča oko investitora, koja je iz pravnih razloga neostvariva pa se ja nadovezah.

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Stvarno imali istine u ovome da je Danska U19 poslala poziv u repku Amiru ili sta vec? 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma brate vi ste sami sebe otpisali
vi ste uvijek sezonu unaprijed sampioni

vi ste uvijek sezonu unaprijed sampioni

...Ljubavi sto te rodi
klasa radnicka
Tebi posvetio zivot
sve dane,godine,
sa svojom bracom zivim
za tvoje uspjehe...
ODUVIJEK RADNIČKI NIKAD REŽIMSKI, UVIJEK GRADSKI NIKAD SELJAČKI
klasa radnicka
Tebi posvetio zivot
sve dane,godine,
sa svojom bracom zivim
za tvoje uspjehe...
ODUVIJEK RADNIČKI NIKAD REŽIMSKI, UVIJEK GRADSKI NIKAD SELJAČKI
Trebali smo mi dovesti ovog Romea Mitrovića, ne bi sudije smjele da nas uništavaju i sviraju nam smiješne penale i prekršaje da je Romeo tu, čovjek htio da prebije sudiju na utakmici Budućnosti i Branitelja,čak ga je i udario u stilu Tajsona, fali nam baš ovakav fakin u ekipi.. 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- zeljo4life
- Kontakt:
ono vise glupan u ekipi nego fakin u ekipi...ja idiota majko moja mila
Amare hvala ti...
Gdje si to pročitao ?sajo10 je napisao/la:Stvarno imali istine u ovome da je Danska U19 poslala poziv u repku Amiru ili sta vec?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...