aS_Roma je napisao/la:Ne seri molim te, HZ samo vas spominju kad se tekma sa vama i na dan sjecanja na Vedrana.
Mimo toga, uopste ne znamo da postojite.
jesam ja napisao nesto suprotno tome što si ti rekao?
aS_Roma je napisao/la:Ne seri molim te, HZ samo vas spominju kad se tekma sa vama i na dan sjecanja na Vedrana.
Mimo toga, uopste ne znamo da postojite.
Druže moj tuzlanski ,'oćemo je zajedno izbacit kao vi protiv Islandastaragarda je napisao/la:e svasta u Bozijoj basciZiko je napisao/la:Apsolutno se slažem sa tobom.ali ruku na srce teško je i ostat miran i ne reagirati poslije onolikog provociranja od nazovi navijača bolje reći huligana koji su čitavu utakmicu iskazivali ogroman nivo mržnje prema igračima i gradu Širokom Brijegu.Dobro bi bilo da i Nogometni Savez reagira na učestala provociranja ovih nazovi navijača kako u Širokom Brijegu tako i na gostovanjima ovog kluba jer je pitanje dana kada će netko od domaćih navijača neprimjereno reagirati na ove učestale provokacije.samoposmatram je napisao/la:Neznam dali si svjestan, ali Pandza je uvijek bio tezak tip za mekane. U Hajduku su imali problema sa njegovim ponasanjem i stavovima, u Mechelenu i Gorniku takodjer. Pandza je takav, il ga volis il nevolis. A tvoje licemjerje pokazuje da si covjek bez principa. Ocigledno ti je valjo, dok nije pokazao zube i dao do znanja svoje misljenje. Samo da znas da ga on nikad nije mijenjao. Bio i ostao krsan hercegovac.![]()
..kako ce domaci neprimjerno reagirat....da nece opet svastiku izbacit....ovaj put u setalici
![]()

Drug moj nema nikakvog smisla jer je uvrjedljiva za sve Židove i generalizira ČITAV jedna narod koji je izgubio 6 000 000 mil. ljudi pod tim simbolom u WW II. u strašnim mukama. Ni meni se ne sviđa današnja politika Izraela ali ovaj čin je za svaku osudu i nema nikakve veze sa prosvjedom protiv Izraelske poltike (nisu ni svi Izraelci za takav pristup prema Palestincima to valjda znaš ako imalo pratiš politiku). Ovo vrijeđa svakog normalnog čovjeka i samo se budala s ovim može ponositi!!!acinzalu je napisao/la:Ova zastava bar ima smisao, znas ti to vrlo dobro.
Lištica igra grada od 1945-1990 ,od 1990 grad se zove Široki Brijeg (kako i treba)sasistika je napisao/la:@Kevin kažeš najveći uspjesi kluba jesu 4 puta prvaci herceg-erceg Bosne,kako ste se zvali tada u to vrijeme Lištica ili Široki b.?Croatia=Dinamo
kao prvo di sam ja išta o tome govorio, kao drugo odakle te na tome, a kao treće ne laprdaj bezveze i ne trolaj temu sa glupostima...stvarno ne vidim smisao tvog postasasistika je napisao/la:@Kevin kažeš najveći uspjesi kluba jesu 4 puta prvaci herceg-erceg Bosne,kako ste se zvali tada u to vrijeme Lištica ili Široki b.?Croatia=Dinamo
Luka već u prijateljskim utakmicama igra za 1.ekipu . Inače sin od Nikole Juricica ,legende Botnja i Širokog ,ne tako davno igrao za nas ,ostao zapamćen po izvrsnoj igri glavom s kojom je zabijao 80% svojih golova (ili se meni tako činilosajo10 je napisao/la:Luka Juricic dva gola za U19 protiv Lihtenstajna. Izmjenjen odma posle gola.
Moze li neko reci nesto vise o momku? Racunali se na njega u A-timu polahko?
brigsiroki je napisao/la:mene ovaj trenutak ne brinu nacisti ustaše,partizani itd.sve što nije tema o "nk široki brijeg" se uopće ne treba raspravljati ni skim.u ovom trenutku širokom je najveći protivnik gov..r bevanda koji i dalje prodaje utakmice manjim klubovima tipa travnik zvijezda itd.i ko zna kako pere lovu i trpa svoj džep,e to je najveći problem širokog.pa majku mu njegovu kune se da je cilj europa svake godine a i tu je proda i namjestio utakmica (olimpija, sumnjiva je bila i austria beč,što se zna a ko zna koliko toga ima još)a u ovoj ligi da ne govorim.e to je sramota.
i onda mi se divimo svi naši nogometaši su iz domaćeg pogona,te ćemo mi sve osvojit a na kraju bude kur.c pa i želji smo dužni za kup iz 2012 godine i to će trebat vratit. moj stav je ako nije pošteno ne trebamo ni imati klub niti se diviti da smo nekom trn u oku i take budalaštine. ma bolje je igrat i županisku ligu pošteno nego ovu nepošteno,ma ja bi iskreno volio da nas oće UEFA otkrit,nas i ostale "poštene" (čitaj: sarajevo zrinjski,željezničar,borac,velež itd) i poslat nas u 3 ligu pa tamo tutnji a tako će kad tad i bit!!!
Ti očito ne razumiješ vrijednost titule Herceg-Bosne, ali dr put kad budeš kanio da omalovažavaš istu znaj da je to titula nasportskijeg dijela BiHsasistika je napisao/la:@Kevin kažeš najveći uspjesi kluba jesu 4 puta prvaci herceg-erceg Bosne,kako ste se zvali tada u to vrijeme Lištica ili Široki b.?Croatia=Dinamo
Šta sve ovaj jadni internet trpi cccbrigsiroki je napisao/la:mene ovaj trenutak ne brinu nacisti ustaše,partizani itd.sve što nije tema o "nk široki brijeg" se uopće ne treba raspravljati ni skim.u ovom trenutku širokom je najveći protivnik gov..r bevanda koji i dalje prodaje utakmice manjim klubovima tipa travnik zvijezda itd.i ko zna kako pere lovu i trpa svoj džep,e to je najveći problem širokog.pa majku mu njegovu kune se da je cilj europa svake godine a i tu je proda i namjestio utakmica (olimpija, sumnjiva je bila i austria beč,što se zna a ko zna koliko toga ima još)a u ovoj ligi da ne govorim.e to je sramota.
i onda mi se divimo svi naši nogometaši su iz domaćeg pogona,te ćemo mi sve osvojit a na kraju bude kur.c pa i želji smo dužni za kup iz 2012 godine i to će trebat vratit. moj stav je ako nije pošteno ne trebamo ni imati klub niti se diviti da smo nekom trn u oku i take budalaštine. ma bolje je igrat i županisku ligu pošteno nego ovu nepošteno,ma ja bi iskreno volio da nas oće UEFA otkrit,nas i ostale "poštene" (čitaj: sarajevo zrinjski,željezničar,borac,velež itd) i poslat nas u 3 ligu pa tamo tutnji a tako će kad tad i bit!!!
pa normalno da sudjeluju igrači pa i trener,pa branko karačić,sadašnji trener zrinjskog je napustio klub jer bi mu prije svake utakmice u slačionicu stigao od mije papirić sa sastavom ko da igra.čovjek to nije htio trpit i kad ga nije htio poslušat odletio je ko avion iz širokog,a musi je dobro sluša naređenja ali određuje svoju taktiku.mogao biacovic2 je napisao/la:brigsiroki je napisao/la:mene ovaj trenutak ne brinu nacisti ustaše,partizani itd.sve što nije tema o "nk široki brijeg" se uopće ne treba raspravljati ni skim.u ovom trenutku širokom je najveći protivnik gov..r bevanda koji i dalje prodaje utakmice manjim klubovima tipa travnik zvijezda itd.i ko zna kako pere lovu i trpa svoj džep,e to je najveći problem širokog.pa majku mu njegovu kune se da je cilj europa svake godine a i tu je proda i namjestio utakmica (olimpija, sumnjiva je bila i austria beč,što se zna a ko zna koliko toga ima još)a u ovoj ligi da ne govorim.e to je sramota.
Ja se u načelu slažem sa dobrim dijelom ovog što si napisao ali mi jedno nije jasno pa ako može objašnjenje.Kako taj Bevanda prodaje utakmice? On ne igra, koliko znam on je neki direktor,predsjednik ili tako nešto u klubu.Na koji način se to odradi?
Nisam sarkastičan ali sumnjam da uđe u svlačionicu i kaže :Ljudi ja sam prodao utakmicu morate je pustiti ili kaže golmanu napravi penal ili pusti gol-dva i sl.Razumijem ako se uđe u suca i on odradi svoje kartonima,nepostojećim penalom i prekršajima itd. ali po meni ako hoćeš prodati tekmu to moraju odraditi bar dva igrača i golman.
Ma nema se to šta meni svidjeti ili ne ,svi znamo da toga ima svugdje ali sam čisto tražio pojašnjenje.Ja sam također bio sportaš i bavio se aktivno ali i rekreativno sportom.Nema tog trenera, predsjednika ili bilo kog čimbenika koji bi me mogao natjerati da pustim tekmu ili ako primjetim da moj suigrač to radi a da ja ne reagiram.Yebiga, nažalost izgleda ima nas svakakvih.brigsiroki je napisao/la:pa normalno da sudjeluju igrači pa i trener,pa branko karačić,sadašnji trener zrinjskog je napustio klub jer bi mu prije svake utakmice u slačionicu stigao od mije papirić sa sastavom ko da igra.čovjek to nije htio trpit i kad ga nije htio poslušat odletio je ko avion iz širokog,a musi je dobro sluša naređenja ali određuje svoju taktiku.mogao biacovic2 je napisao/la:brigsiroki je napisao/la:mene ovaj trenutak ne brinu nacisti ustaše,partizani itd.sve što nije tema o "nk široki brijeg" se uopće ne treba raspravljati ni skim.u ovom trenutku širokom je najveći protivnik gov..r bevanda koji i dalje prodaje utakmice manjim klubovima tipa travnik zvijezda itd.i ko zna kako pere lovu i trpa svoj džep,e to je najveći problem širokog.pa majku mu njegovu kune se da je cilj europa svake godine a i tu je proda i namjestio utakmica (olimpija, sumnjiva je bila i austria beč,što se zna a ko zna koliko toga ima još)a u ovoj ligi da ne govorim.e to je sramota.
Ja se u načelu slažem sa dobrim dijelom ovog što si napisao ali mi jedno nije jasno pa ako može objašnjenje.Kako taj Bevanda prodaje utakmice? On ne igra, koliko znam on je neki direktor,predsjednik ili tako nešto u klubu.Na koji način se to odradi?
Nisam sarkastičan ali sumnjam da uđe u svlačionicu i kaže :Ljudi ja sam prodao utakmicu morate je pustiti ili kaže golmanu napravi penal ili pusti gol-dva i sl.Razumijem ako se uđe u suca i on odradi svoje kartonima,nepostojećim penalom i prekršajima itd. ali po meni ako hoćeš prodati tekmu to moraju odraditi bar dva igrača i golman.
do ujutro pisat svakakve primjere ali to vam je tako pa se vama to svidjelo ili ne
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Google [Bot], johntravolta123, kogmagie46, rishovski, Riziko, trunks1946, Vanja8 i 34 gosta.