Isti je turnir , zove se "Karol Wojtyila Cup" .bistrikboy je napisao/la:I ja kontam jel isti turnir ili vi igrate nesto deseto,fuj bas.Inace svaka cast!
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Zvat cemo Covketa, odma cemo na naslovnu
...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lillard je napisao/la:Zvat cemo Covketa, odma cemo na naslovnu...
Tu ste u pravu,kakve veze sto sportasi Zrinjskog nastupaju na turniru sa Sarajevom ,kao da sport nekoga zanima ili sportske vijesti,trn u oku bio i ostao,kad dodje kakav huligan sto se povezuje sa nama bit cemo na naslovnici!
Doci ce i vrijeme kad ce sportski portali ipak pisati samo o sportu!
Doci ce i vrijeme kad ce sportski portali ipak pisati samo o sportu!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Ali ste izgubili. Sarajevo igra fino za pogledati, izuzetno napadački, ali kad je Sarajevo u posjedu lopte, nijedan igrač ne ostaje na svojoj polovini, čak i stoperi budu oko centra na suprotnoj polovini. Svaka ekipa sa uigranim kontrama će biti problem. Haugesund, Atromitos, mi (2. poluvrijeme) smo bili nadigrani i pobijedili vas, pa i Borussia prvu utakmicu je bila nadigrana. Nije nikakvo hejtanje, ali gubite od Zrinje, živi bili pa vidjelimomirpeh je napisao/la:Galion
Ako Sarajevo s onako bezglavom igrom osvoji ovu ligu, treba je ukinuti, jedino ako će Kodro nešto mijenjati. Zrinja vas pobjeđuje sigurno, 1:0, kao što smo i mi
I s bezglavom igrom smo vas nadigrali na Pecari.Razumijem tvoj strah od Sarajeva.
-
marioo8888
- Kontakt:
Junioru u Finalu na turniru u Rimu
ZRINJSKI-SENICA 2-1 Milicevic,Sablic
ZRINJSKI-SENICA 2-1 Milicevic,Sablic
" onclick="window.open(this.href);return false;

- franklampard8
- Kontakt:
-
marioo8888
- Kontakt:
Čekamo vas u punom sastavu,bez suspenzija i ozljeda,nadam se da ih neće ni biti u narednih 10 dana do utakmice,Zlatić je bio ozlijeđen,ali mislim da ne bi ni igrao da je zdrav,Katanec će biti spreman koliko sam upoznat do naredne subote,kakva je situacija kod vas ?franklampard8 je napisao/la:Imate li igraca koji su suspendovani za mec protiv nas ?
- franklampard8
- Kontakt:
Zasad nema povreda ni kartona, nadam se da ce tako ostati. Benko ce biti prijavljen za susretmarioo8888 je napisao/la:Čekamo vas u punom sastavu,bez suspenzija i ozljeda,nadam se da ih neće ni biti u narednih 10 dana do utakmice,Zlatić je bio ozlijeđen,ali mislim da ne bi ni igrao da je zdrav,Katanec će biti spreman koliko sam upoznat do naredne subote,kakva je situacija kod vas ?franklampard8 je napisao/la:Imate li igraca koji su suspendovani za mec protiv nas ?
1946
-
marioo8888
- Kontakt:
Drago mi je da ste kompletni,neka igraju najbolji pa šta bude,Zajeban je Leon,ali nema veze može njega Katanec čuvat,odavno nije ovakav štoper bio u Zrinjskom,malo je reć kompletan igrač,ima apsolutno sve a posebno muda,moja prognoza 1:0 Stevo Nikolićfranklampard8 je napisao/la:Zasad nema povreda ni kartona, nadam se da ce tako ostati. Benko ce biti prijavljen za susretmarioo8888 je napisao/la:Čekamo vas u punom sastavu,bez suspenzija i ozljeda,nadam se da ih neće ni biti u narednih 10 dana do utakmice,Zlatić je bio ozlijeđen,ali mislim da ne bi ni igrao da je zdrav,Katanec će biti spreman koliko sam upoznat do naredne subote,kakva je situacija kod vas ?franklampard8 je napisao/la:Imate li igraca koji su suspendovani za mec protiv nas ?
Kritike su izgleda urodile plodom
http://sportsport.ba/bh_fudbal/juniori- ... iji/142465" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam do koga je, ali mi je bilo cudno da nasa dva kluba ucestvuju na istom turniru u Italiji i o jednom imamo informacije odmah a o drugom na kapaljku.
Cestitke vasim omladincima na plasmanu u finale, nas je izgleda viroza unistila
.
A u derbiju neka pobjedi sretniji i spretniji, mrzim onu floskulu "neka pobjedi bolji", jer se mnogo puta pokazalo da ne pobjedi uvijek onaj koji je bolji na terenu, valjda je nogomet zato i interesantan.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/juniori- ... iji/142465" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam do koga je, ali mi je bilo cudno da nasa dva kluba ucestvuju na istom turniru u Italiji i o jednom imamo informacije odmah a o drugom na kapaljku.
Cestitke vasim omladincima na plasmanu u finale, nas je izgleda viroza unistila
A u derbiju neka pobjedi sretniji i spretniji, mrzim onu floskulu "neka pobjedi bolji", jer se mnogo puta pokazalo da ne pobjedi uvijek onaj koji je bolji na terenu, valjda je nogomet zato i interesantan.
- franklampard8
- Kontakt:
Dabogda i jedni i drugi bili kompletnimarioo8888 je napisao/la:Drago mi je da ste kompletni,neka igraju najbolji pa šta bude,Zajeban je Leon,ali nema veze može njega Katanec čuvat,odavno nije ovakav štoper bio u Zrinjskom,malo je reć kompletan igrač,ima apsolutno sve a posebno muda,moja prognoza 1:0 Stevo Nikolić
1946
Svaka cast mostarci
Šteta za juniore Sarajeva.Bilo bi zanimljivo finale turnira u Rimu Zrinja-Sarajevohilmo je napisao/la:Kritike su izgleda urodile plodom![]()
Cestitke vasim omladincima na plasmanu u finale, nas je izgleda viroza unistila.
Slažem se , u slijedećem derbiju pod BB neka pobjedi domaćin pa kako god bude
CEstitke malim plemićima!
SS.ba
Vjerovatno finale HSK Zrinjski : SS Lazio!
SS.ba
Vjerovatno finale HSK Zrinjski : SS Lazio!
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
bravo momci ! 

Juniori Zrinjskog izborili su finale međunarodnog turnira u Rimu, Karol Wojtyla Kup, i u subotu će igrati protiv momčadi Lega Nazionale Dilettanti (Amaterska liga Italije).
Finale se igra u subotu u 11 sati, a utakmicu će uživo prenositi RaiSport!
U prošlosti su ovaj turnir osvajali su uglavnom juniori Rome i Lazija, te jedne godine (2011.) splitski Hajduk.

Finale se igra u subotu u 11 sati, a utakmicu će uživo prenositi RaiSport!
U prošlosti su ovaj turnir osvajali su uglavnom juniori Rome i Lazija, te jedne godine (2011.) splitski Hajduk.
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Samo da kazem da je more pohvala doslo na racun mladih igraca iz BiH mislim na Zrinjski ciji su momci favoriti za prvo mijesto. Hilmo mozda bi trebalo kritikovati sportsport malo vise pa da iznesu cinjenicu sa kojim sastavom je igrala porazena Roma.
Posto to portali koji nisu tamo ne znaju a ovi sto uplacuju tekstove ne prenose Romina dijeca su bila 2 godine mladja.
Jedan od trenera koji je nekada bio skaut je pitao za imena strucnjaka koji rade sa momcima iz Mostara. Iako najjavljeni kao akademija iz BiH za igrace Sarajeva se niko nije zanimao jer su Mostarci upali u oci svima.
Fali Zrinjskom PR zvani iskakanje iz pastete.
Posto to portali koji nisu tamo ne znaju a ovi sto uplacuju tekstove ne prenose Romina dijeca su bila 2 godine mladja.
Jedan od trenera koji je nekada bio skaut je pitao za imena strucnjaka koji rade sa momcima iz Mostara. Iako najjavljeni kao akademija iz BiH za igrace Sarajeva se niko nije zanimao jer su Mostarci upali u oci svima.
Fali Zrinjskom PR zvani iskakanje iz pastete.
Izgubili u finalu od Lazia 4:2, ali nema veze, ovo je velik uspjeh za klub i omladinski pogon. Jos jednom cestitke momcima na sjajnom rezultatu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.