arius je napisao/la:daleko od toga da cak i ova ekipa sa maksimalnim zalaganjem i malo srece ne moze dobiti mozda vels ali poenta je da je ovo 60 % kapaciteta ove ekipe , nikakva analiza protivnika i apsolutno sakacenje samog sebe sa pozivima malom broju igraca u kljucnom dvomecu kvalifikacija u 3 dana.
sta npr. ako sunjic dobije crveni ? sta protiv belgije.....ali na kraju krajeva sve se sada vraca sto smo u proslim kvalifikacijama imali kao nevjerovatnu srecu - nije bilo povreda , zutih kartona , nisu kaznjene pogresne taktike protiv grka u atini, slovacke oba puta pa pacenje protiv latvije i litvanije .
ne moze je uvijek izet oplesti sa 30 metara ili dzeko iz dva prekida dati dva gola ili gekas promasiti sto bi sakat dao.....
sve se vraca sve se placa ......drugi uce iz tudjih gresaka safet ne zna ni iz svojih
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 okt 2014, 15:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Po prvi put u zivotu da cu gledati neku vaznu utakmicu repke a da nisam pun emocija.. Ako stavi hadzica kao stopera onda je stvarno covjek za ludnice..Treba ovu tekmu sa jednim napadacem i presingom odigrati nesto kao protiv meksika i slonova, sto izmisljati nesto novo kad ima vec kalup...
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
[youtube][/youtube]
Pape je neviđeni trener. Koliko retardiranih izjava i taktičkih zamisli, nevjerovatno. Uspio je sa svojim taktičkim inovacijama, tako da je on direktni krivac za ispadanja sa Svjetskog prvenstva, te poraza na domaćem terenu od fudbalske velesile Kipra.
Ne treba zaboraviti i bod u Tirani protiv Albanije.
Svim srcem ću biti uz svoju domovinu, no nadam se da će Pape otići, najgori trener u historiji Bosne i Hercegovine.
Pape je neviđeni trener. Koliko retardiranih izjava i taktičkih zamisli, nevjerovatno. Uspio je sa svojim taktičkim inovacijama, tako da je on direktni krivac za ispadanja sa Svjetskog prvenstva, te poraza na domaćem terenu od fudbalske velesile Kipra.
Ne treba zaboraviti i bod u Tirani protiv Albanije.
Svim srcem ću biti uz svoju domovinu, no nadam se da će Pape otići, najgori trener u historiji Bosne i Hercegovine.
- hogarstrasni
Da, u euforiji smo previdjeli da smo kvalifikacije prosli daleko od uvjerljive predstave.arius je napisao/la:daleko od toga da cak i ova ekipa sa maksimalnim zalaganjem i malo srece ne moze dobiti mozda vels ali poenta je da je ovo 60 % kapaciteta ove ekipe , nikakva analiza protivnika i apsolutno sakacenje samog sebe sa pozivima malom broju igraca u kljucnom dvomecu kvalifikacija u 3 dana.
sta npr. ako sunjic dobije crveni ? sta protiv belgije.....ali na kraju krajeva sve se sada vraca sto smo u proslim kvalifikacijama imali kao nevjerovatnu srecu - nije bilo povreda , zutih kartona , nisu kaznjene pogresne taktike protiv grka u atini, slovacke oba puta pa pacenje protiv latvije i litvanije .
ne moze je uvijek izet oplesti sa 30 metara ili dzeko iz dva prekida dati dva gola ili gekas promasiti sto bi sakat dao.....
sve se vraca sve se placa ......drugi uce iz tudjih gresaka safet ne zna ni iz svojih
U , realno, laganoj grupi, spasila nas je vise srece nego pamet.
Bez znacajnih povreda, bez kartona u vaznim utakmicama...Ono sto su Grci promasili u Atini, nisu promasili u posljednjih 15 godina, sve skupa.
Sreca Slovackoj, gdje su nas potpuno nadigrali i zahvaljujuci Bicakcicu, poslije kornera, i Hajrovicevoj bombi, uspjeli smo proci.
Sada je pocelo dolaziti na naplatu.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
kako samo taj covjek demotivisano prica kad daje komentare novinarima dodje ti da se bacis sa mosta
znaci sutra : Begovic,Vrsajevic,Sunjic,Hadzic,Lulic,Besic,Medunjanin,Pjanic,Prcic,Susic,Ibisevic, Dzeko. Znaci opet promaha po strani.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Nisam upratio jesul Salihović i Mujdža povrijedjeni?
Nad tobom sunce najljepše sja
Mensur nije, Sejad jest.
Ne bi sigurno bila promaha,jer bi nas bilo viseMinjore je napisao/la:znaci sutra : Begovic,Vrsajevic,Sunjic,Hadzic,Lulic,Besic,Medunjanin,Pjanic,Prcic,Susic,Ibisevic, Dzeko. Znaci opet promaha po strani.
Prvi put u zivotu ne vjerujem da cemo pobjedit,igrali smo i protiv Spanije,Argentine,Francuske itd,ali uvijek sam vjerovao u pobjedu,ali sutra bas....Mislim da ce nas Bale unistit sa Hadzicem,Vrsajevicem mi nemamo sta trazit,jos sreca pa ne igraju Ramsey i Allen inace bi nas hladno dobili,a ovako ima neka nada.E moj Safete sta si uradio od reprezentacije. 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ne znači puno,ne gine nam Avdija desno.Neutral je napisao/la:Mensur nije, Sejad jest.
Sad bi se mogle pogadjat kombinacije za lijevu stranu,imamo Kvržića,Višću i Lulića za lijevog beka/krilo,al džaba kad će samo jedan pokušat držat obje pozicije.Samo se nadat da će to Lulić bit,uprkos onoj izjavi.
Ovo već postaje stvarno tužno
Pa ko god drugi s Velsom igra,samo su nagadjanja kako Balea zaustavit,a mi razmišljamo hoćel igrač Hajduka dobit prednost ispred igrača Freiburga,i nadamo se da će lijevog beka i krilo pokrivat 2 igrača a ne jedan...
Nad tobom sunce najljepše sja
- hogarstrasni
Nije ovo los sastav nego, sta ce sudija reci?Minjore je napisao/la:znaci sutra : Begovic,Vrsajevic,Sunjic,Hadzic,Lulic,Besic,Medunjanin,Pjanic,Prcic,Susic,Ibisevic, Dzeko. Znaci opet promaha po strani.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Avdija se ne računa, on i onako samo smetahogarstrasni je napisao/la:Nije ovo los sastav nego, sta ce sudija reci?Minjore je napisao/la:znaci sutra : Begovic,Vrsajevic,Sunjic,Hadzic,Lulic,Besic,Medunjanin,Pjanic,Prcic,Susic,Ibisevic, Dzeko. Znaci opet promaha po strani.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
Vrsajevic, Hadzic i Susic u prvih 11.
A prije SP branioci rekose nece dobiti ni minute... Eeeh
A prije SP branioci rekose nece dobiti ni minute... Eeeh
Nek nam je Bog na pomoćiSelektor Safet Sušić nagovijestio je kojih 11 bi moglo istrčati na stadion u Cardiffu u petak uveče.
"U napadu će igrati Edin Džeko i Vedad Ibišević, u sredini terena vjerovatnije Haris Medunjanin, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić i Tino Sušić, a u zadnjoj liniji Mensur Mujdža, Toni Šunjić, Anel Hadžić i Senad Lulić", rekao je Sušić,
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
bordobijeli
- Kontakt:
ni sam sajo ne zna sta da ocekuje sutra
nakon duzeg vremena ne znamo sta mozemo da ocekujemo od nase reprezentacije al eto u meni tinja neka nada da se moze nesto slicno desiti kao kad smo dobili dance tad je isto baka imao problema s sastvaom ubacio hrgovica,berberovica ,biscevica i dobismo 2-0 mozda se i sutra posreci
. stvarno nemam pojma kakva bi sutra mogla izgledati utakmica ,mozda budemo razbijena vojska a mozda i proradimo .uglavnom hajmooo

Mogo sam 12 igraca stavit u prethodnom postu
Izbacite Prcica. Mislim da nama sutra vecu ulogu ce imat vezni red nego odbrana, ako uspijemo se postavit kako mi znamo, ide pobjeda.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
U puno goroj situaciji je Vels, ljudi će igrati bez pola tima. Jedina uzdanica je Bale a on će dobiti svoje od Muhameda.
4-IN-A-ROW
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne znam za vas ali ja jedva cekam utakmicu.
Sto bi reko Ciro, ***** **** ** *****
Sto bi reko Ciro, ***** **** ** *****