tatamata je napisao/la:19HzsA87 je napisao/la:Dok su ona dva debila koja naginju titulu listici i borcu i onaj debil koji naginje titulu zelji u apelacionoj komisiji NEMA BODOVA!
i sta imate budalama na forumu objasnjavati ovo ono...normalno je da cigani sa sugavice nebi zeljeli da mi dobijemo bodove jer ta i samo ta 3 boda iz tuzle znace TITULA!
pravilo fino pise AKO JE IGRAC NASTUPAO SA 3 ZUTA KARTONA UTAKMICA CE SE REGISTROVATI SLUZBENIM REZULTATOM 0:3 ZA OSTECENI KLUB! - tako i treba biti!
a sto ovi iz slobode govore da nisu znali kako onda da i glavas i gavaric koji su radili u jednom te istom klubu i opet presli u isti klub mogu govoriti NISMO ZNALI!
nadam se samo da i uefa nije isto **** ko i Nsbih!
Mogu se kladiti da je u ovom slucaju umjesto Sarajeva bila listica , borac ili cak zeljo da bi dobili bodove i bez zasjedanja **** apelacione komisije!
......... I SAVEZ I VLADU U JEDNOM KOMADU!
Nemoj Borac stavljati u isti rang sa nekim klubovima!Nijedan klub nije potkradan i toliko puta ostecen kao Borac.Necu sad da navodim primjere,ali ko zna,zna.Vec sam nekoliko puta rekao da sam ponosan sto Borac igra posteno,i radije bi da ispadnemo na taj nacin,nego da osvojimo titulu ili izborimo Evropu neposteno.
A sto se Sarajeva tice,mislim da bi oduzimanje bodova Slobodi bio jedini posten put,ali zna se ko nam vodi ovu nakaradnu ligu,tako da me nista ne cudi.Iako ste direktni konkurenti za vrh,ne valja se radovati tudjoj nesreci,jer se ovo svakome moze desiti.
izvini prijatelju stvarno nemam nista proitiv borca a kamoli BL, i nemoj ovaj post da okrenes u tom pravcu, molim te, samo imam nesto reci, al s ovim tvojim postom jednim djelom se ne slazem, al definitivno, nikad necu zaboraviti kad je vas navijac sa istoka uletio u stadion i opalio naseg Mirnesa Sadovica, bio sam licno na tekmi toj, i to mi je presedan ostao zadugo, jos bodove vam dadose, nisam vidjeo da se neko zalio od vas, il bio protiv toga, nego ste se usutili i uzeli bodove, a da ne govorim sto pravila nalazu ..
to je bilo dno dna s vase strane tada, al et, istina od tada je sve na najvecem nivou, o cemu sam vec i pisao jednom na vasoj temi..
sretno i pozz
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....