Safet Sušić - Pape
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Bravo Pape,svaka čast ovo je sigurno u ovom trenutku najboljih jedanaest.Safa u svakom trenutku zna što radi,odveo nas je u Brazil ,postigao najveći uspjeh sa reprezentacijom i mislim da ćemo skupa sa Papetom u Francusku.Sretno Pape
sretno Zmajevi

Reci ce mu ko i onom crnji protiv Nigerije. Ovako:Pirke je napisao/la:Kao da gledam utakmicu:soccerfan je napisao/la:Meni je vec sada iskreno zao Begovica i Besica. Begovica jer ce sutra najvjerovatnije biti ko na strjeljani osim ako se neko cudo desi. A Besica zato sto ce sutra jadan bez duse ostati ganjajuci Velsove igrace i pomagajuci odbrani i ispravljajuci greske vrlog Anela, ukoliko Anel naravno bude na poziciji stopera. Stvarno mi nije jasno odakle Anel najednom na stoperu? Pa slijep vidi da nit ima gradu, nit snagu, nit kuveta za jednu takvu poziciju. Al izgleda Safet vidi sto niko ne vidi. Naravno zao mi je i ostalih "normalnih" igraca tipa Edina, Vede, Pjane, Izeta ali ove dvojice mi je bas zao. Mozda se desi neko cudo sutra, ali cisto sumnjam.![]()
30 minut, gol aut. Vec cetvrta stopostotna sansa za Balonju, Besic tjera Hadzica u vezni red i zauzima njegovo mjesto, psujuci selektoru sve zivo.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Lulić prekrio rukom usta i govori Vedi : "uvali nam Sajo kopilad iz germanije u prvih 11"Nerminovic je napisao/la:
A Sajo sa svojim tupavim pogledom izgleda kao da hoće da kaže Senade pusti kopilad iz moje germanije nego pogledaj malo svoje igre u reprezentaciji
Ibišević gleda i ne vjeruje ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Dok se vi pribojavate Velsa,Jan Kozak lagano gazi sa Slovačkim trupama
Valjda ih sudije ne odrade sad
još malo do kraja

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- Nerminovic
- Kontakt:
Željooooo je napisao/la:Lulić prekrio rukom usta i govori Vedi : "uvali nam Sajo kopilad iz germanije u prvih 11"Nerminovic je napisao/la:
A Sajo sa svojim tupavim pogledom izgleda kao da hoće da kaže Senade pusti kopilad iz moje germanije nego pogledaj malo svoje igre u reprezentaciji
Ibišević gleda i ne vjeruje ..

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- tuzlak1987
- Kontakt:
http://www.r" onclick="window.open(this.href);return false; ezultati.com/utakmica/KdsfCUp9/#tablica;live
Ne zasluzujemo te
Ne zasluzujemo te

- plavipatriota
- Kontakt:
ovaj čovjek je poremećen, oca mu jbm!
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
"]
On ti je k'o stonoga ,i noge gore ako treba.
Virtu4l je napisao/la:Ima odmostarac velezovac, moze ga sprijeciti 12 podignutih ruku na sjednici IO

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hvala ti Pape sto postojis. Misevi prave se da ne vide sta Slovacka radi Spaniji.
Kocka je bačena
i tako gospon Kozjak opali Španiju po ušima, a mi se usrali od Velsa

- Goalgetter
- Kontakt:
Bosna je pobjedila Slovacku, a Spanija nije.
Jer je Bosna bolja od Spanije.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako cemo tom logikom onda je i Kipar bolji od Spanije 

A mi nikad nismo pobjedili neku ovako jaku ekipu...tuzlak1987 je napisao/la:http://www.r ezultati.com/utakmica/KdsfCUp9/#tablica;live
Ne zasluzujemo te
Zanimljivo, veliki broj solidnih ili srednjih ekipa (kao npr. Slovacka) ima barem jednu pobjedu protiv najjacih reprezentacija, ali mi nemamo. Istina, bili smo blizu protiv Francuske.
Iznenadjenja se nerijetko desavaju i ne mora uvijek bolja ekipa pobjediti, ali izgleda da to ne vrijedi kad smo mi autsajderi.

Kako ćeš pobijediti veliku ekipu kad ti selektor 2 mjeseca prije utakmice s Argentinom kaže da se nada da ćemo izgubiti sa 2 razlike,da to ne bi bilo tako loše
Samo da 5 ne primimo 

Tako su neki papetoljupci ovdje izvodili zakljucke.tuzlak1987 je napisao/la:Ako cemo tom logikom onda je i Kipar bolji od Spanije
Jedan primjer je pobjeda protiv Meksika, ali ima ih jos.
Mi smo ovdje dočekali da se Sušića uzdiže jer smo pobijedili Slovačku koja je pobijedila superjaku Španiju. 
Mi ovdje uživamo jer je tom shizologikom, svojstvenom samo najvećim mentalnim zgubiredima, Kipar bolji od Španije.

Mi ovdje uživamo jer je tom shizologikom, svojstvenom samo najvećim mentalnim zgubiredima, Kipar bolji od Španije.

- Goalgetter
- Kontakt:
Sarkazam momci, opusteno..

- Nerminovic
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Bosna je pobjedila Slovacku, a Spanija nije.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
ali pazi ti njegove logike. govori da vranjes nije igrao vec duze vrijeme i stavlja veznjaka na poziciju stopera, pa koji si ga qrac zvao ublehasu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.