Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

RezervniGolman
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la RezervniGolman » 09 okt 2014, 22:27

wienultras je napisao/la:e moj golmane oni barem imaju neku populaciju da ih prati,pa kakva je da je....e moj jado jadni seres na svakoj temi,i na svakoj te ljudi isamaraju..najgore sto brukas pravu mostarsku raju... :crazy:
Kako prođe sastanak s bečkim klonjama :urnebes: :urnebes: čuj izbjeglica meni jado jadni :urnebes: :urnebes: dobar sam ti kompleks nabio. Gdje god nesto napisem javis se :lol: :lol: uživam :cool:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 09 okt 2014, 22:29

RezervniGolman je napisao/la:
wienultras je napisao/la:e moj golmane oni barem imaju neku populaciju da ih prati,pa kakva je da je....e moj jado jadni seres na svakoj temi,i na svakoj te ljudi isamaraju..najgore sto brukas pravu mostarsku raju... :crazy:
Kako prođe sastanak s bečkim klonjama :urnebes: :urnebes: čuj izbjeglica meni jado jadni :urnebes: :urnebes: dobar sam ti kompleks nabio. Gdje god nesto napisem javis se :lol: :lol: uživam :cool:
Kompleksi su čudo :lol: :lol:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 09 okt 2014, 22:36

crnov je napisao/la:

Ovi u Vrapcicima mogu samo sanjati ovakvu posjetu kao sto ima Mladost,puna tribina! :urnebes:
Suti ti 1000 ljudi vam titulu proslavlja :urnebes: :urnebes: :urnebes: ali s obzirom da je prvu 200 popravljate se :lol: :lol:
KLUB SVIH NAS.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 09 okt 2014, 22:36

crnov je napisao/la:

Ovi u Vrapcicima mogu samo sanjati ovakvu posjetu kao sto ima Mladost,puna tribina! :urnebes:
Ma kad nebi na usta bi na :guz: progovorili.Bolan liječite se nije sramota.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 09 okt 2014, 22:43

RezervniGolman je napisao/la:
cuj izbjeglica.. :urnebes: imas jos kakav naziv mozeli tvoj bolesni mozak smisliti jos nesto :urnebes:
i ti pricas o kompleksima :urnebes: :urnebes: ti si kompleks sam od sebe :urnebes:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 09 okt 2014, 22:46

Rezervo prva titula obiljezena sa preko 100 baklji oko terena,zadnja titula proslavljena na studenskom igralistu pred br. koji vi samo sanjati mozete,koliko je u vas na prvoj proslavi osvajanja federalne bilo? :urnebes:
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 09 okt 2014, 22:55

crnov je napisao/la:Rezervo prva titula obiljezena sa preko 100 baklji oko terena,zadnja titula proslavljena na studenskom igralistu pred br. koji vi samo sanjati mozete,koliko je u vas na prvoj proslavi osvajanja federalne bilo? :urnebes:
Nije puno bilo jedno 10 hiljada od razvitka pune musale do titovog mosta. Osvajanje titule ili kupa bi bilo u zauder produkciji :cool:
KLUB SVIH NAS.

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 09 okt 2014, 22:59

Aj aBd opet cete ispast pa imate priliku barem federanu osvojiti ako nista da se malo raja veseli!
Sretno u nastavku prvenstva komsija i samo tako nastavite!
Sve od Nerme zavisi!kup,kup je vas!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 09 okt 2014, 23:02

crnov je napisao/la:Aj aBd opet cete ispast pa imate priliku barem federanu osvojiti ako nista da se malo raja veseli!
Sretno u nastavku prvenstva komsija i samo tako nastavite!
Sve od Nerme zavisi!kup,kup je vas!
I vama vaša budučnost od nedjelje :urnebes: :urnebes: sretno komšija :wave:
KLUB SVIH NAS.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la hilmo » 09 okt 2014, 23:04

samo_lijevo je napisao/la: Brate prvo treba da odgovara policija,jer su poslali dva covjeka na utakmicu gdje je doslo haman pa citavo selo uz naravno goste.
Domaci igraci nisu uopce krivi,oni su cak branili sudiju i molili ove svoje "navijace" da ne prekidaju mec.
Ovi zastitati,komesari za bezbjednost i ostala buranije su lokalni ljudi koji ne smiju pogledati ove dzilkose.
Ima tu jos stvari koje nisu za nogometne utakmice a na koje je delegat trebao upozoriti da bi policija reagovala.
Da se to desilo ne bi sigurno doslo do ovoga.Naravno ovi iz Zupce su posebna prica,ali nije toliko ni do kluba.
E to za policiju si u pravu, ovaj sudija se sklanja iza policajca a on nista ni covjeka da zaštiti od linča.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 09 okt 2014, 23:05

crnov je napisao/la:Ma dobri su oni,sve ih manje ima tu u Vrapcicima,nema tko nered ni da napravi!

Jeste,ne vaalja rezervni generalizirati ljude sve,vidis na ovoj slici ovaj vas sa letvom i oko njega 6,7 navijaca koji pokusavaju da ga smire i oduzmu mu "smrtonosno" oruzje,sreca pa ovaj igrac nije dobio po glavi!
....Reče navijač kluba čiji navijači ulete na teren da biju protivničke igrače zato što su dali gol. Nakon toga mene bi stid bilo ikog zajebavat i vrijeđat, ali neki očito nemaju obraza pa nakon 15-og bana naprave 16-ti mail i account... :facepalm:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 09 okt 2014, 23:09

Treba napraviti posebno temu "prepucavanja" :D

Ovdje niko ni sa kim ne moze jbt zivot :lol:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 09 okt 2014, 23:16

Neutral je napisao/la:
[youtube][/youtube]
U nižim ligama se vježba za ufc.
Nije ovo puno niža liga.
Ovo je treći rang takmičenja, 2.Liga FBiH - grupa Centar u kojoj je prošle godine igralo Goražde koje je sada na čelu prve federalne.

Kod nas u tuzlanskom kantonu imamo lige do 6.ranga odnosno do 3.kantonalne lige kojih btw imaju 3 grupe :mrgreen: a prilično sam siguran da i 2.kantonalna liga ima tri grupe čiji prvaci idu u jedinstvenu 1.kantonalnu ligu TK :mrgreen:

Btw, ovo je grozno. Čovjek apsolutno nezaštičen što je za rubriku ne vjerovati. Ni komesara za bezbjednost, ni redara, niti mu iko od igrača želi pomoći. Nevjerovatno. :roll:
tuzlanska Sloboda

ManijakUSA
Kontakt:

Post Postao/la ManijakUSA » 09 okt 2014, 23:27

zlajci je napisao/la:
Neutral je napisao/la:
[youtube][/youtube]
U nižim ligama se vježba za ufc.
Nije ovo puno niža liga.
Ovo je treći rang takmičenja, 2.Liga FBiH - grupa Centar u kojoj je prošle godine igralo Goražde koje je sada na čelu prve federalne.

Kod nas u tuzlanskom kantonu imamo lige do 6.ranga odnosno do 3.kantonalne lige kojih btw imaju 3 grupe :mrgreen: a prilično sam siguran da i 2.kantonalna liga ima tri grupe čiji prvaci idu u jedinstvenu 1.kantonalnu ligu TK :mrgreen:

Btw, ovo je grozno. Čovjek apsolutno nezaštičen što je za rubriku ne vjerovati. Ni komesara za bezbjednost, ni redara, niti mu iko od igrača želi pomoći. Nevjerovatno. :roll:
Seljaci na djelu bože sačuvaj a tek ovi što "navijaju" e bože da je zeru pameti imati gdje bi nam kraj bio
Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 10 okt 2014, 07:38

evo da i ja nesto napisem o nasoj pl.opcenito.
evo na utakmici zvijezda vitez na poluvremenu je bila izmljena,igrac koji je trebao izaci logicno ostao je u svlacionici,medjutim ovaj sto je trebao da ga zamijeni nije mogao odmah uci,zbog opreme,imao neke biciklisticke bijele umjesto crvene,i po nekom pravilu nemoze se poceti utakmica dok nebude 11 igraca na terenu u obje ekipe,ali nasi arbitri za njih nevazi nikakvo pravilo,i tako je zvjiezda pocela drugo poluvrijeme sa 10 igraca,te nako 5,6 minuta dozvoljen ulazak u igru igracu koji je trebao uci....znaci i sudije imaju svoju musice,s tim me i necudi ovakvi incidenti,mora se problem rjesavati od pocetka,ako nema kvalitetni sudaca u BiH ima brate u HR,SR,Cg,makar kad su neke znacajne utakmice da budu ino sudci.... :tokralju:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 10 okt 2014, 08:08

crvenobijeli je napisao/la:evo da i ja nesto napisem o nasoj pl.opcenito.
evo na utakmici zvijezda vitez na poluvremenu je bila izmljena,igrac koji je trebao izaci logicno ostao je u svlacionici,medjutim ovaj sto je trebao da ga zamijeni nije mogao odmah uci,zbog opreme,imao neke biciklisticke bijele umjesto crvene,i po nekom pravilu nemoze se poceti utakmica dok nebude 11 igraca na terenu u obje ekipe,ali nasi arbitri za njih nevazi nikakvo pravilo,i tako je zvjiezda pocela drugo poluvrijeme sa 10 igraca,te nako 5,6 minuta dozvoljen ulazak u igru igracu koji je trebao uci....znaci i sudije imaju svoju musice,s tim me i necudi ovakvi incidenti,mora se problem rjesavati od pocetka,ako nema kvalitetni sudaca u BiH ima brate u HR,SR,Cg,makar kad su neke znacajne utakmice da budu ino sudci.... :tokralju:
Pa i mala djeca znaju da oprema ispod dresa mora bit u istoj boji kao i dres. Igrac je sam sebi kriv sto ne zna pravila.
I mislim da se utakmica moze pocet sa sedmoricom.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 10 okt 2014, 08:14

Signore je napisao/la:
Pa i mala djeca znaju da oprema ispod dresa mora bit u istoj boji kao i dres. Igrac je sam sebi kriv sto ne zna pravila.
I mislim da se utakmica moze pocet sa sedmoricom.[/quote
drugo poluvrijeme mora poceti s onoliko igraca koliko je zavrsilo utakmica to je 11 protiv 11 osim ako nije koji dobio crveni itd.a covjek ceka na zamjenu a ovaj pocne utakmicu to nema nigdje
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 10 okt 2014, 10:01

crvenobijeli je napisao/la:
Signore je napisao/la:
I mislim da se utakmica moze pocet sa sedmoricom.[/quote
drugo poluvrijeme mora poceti s onoliko igraca koliko je zavrsilo utakmica to je 11 protiv 11 osim ako nije koji dobio crveni itd.a covjek ceka na zamjenu a ovaj pocne utakmicu to nema nigdje
Bojim se da si krivo informiran. ;)

U teoriji, ekipa je mogla doći sa 11 igrača od kojih su svi završili prvo poluvrijeme, ali tokom poluvremena ljekar utvrdi da je došlo do povrede i jedan od igrača nije u stanju nastaviti utakmicu. Ekipa izmjene nema i ona će naravno početi drugo poluvrijeme sa 10 igrača.

Sudije su ispravno postupile i bolje to nego da je igraču dozvoljen ulazak sa nedozvoljenom opremom pa da mu sudija u 45.minuti i 3. sekundi dadne žuti karton zbog te opreme.
tuzlanska Sloboda

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 10 okt 2014, 10:07

Igrači Sarajeva otrovani, istraga u toku :urnebes:

S Apenina je jučer stigla i skandalozna vijest u kojoj se navodi da je pet igrača bordo tima otrovano pred meč 2. kola protiv Lacija (0:2), kojeg s klupe predvodi slavni Simone Inzagi (Inzaghi).

– Otrovano nam je pet važnih igrača. Nešto im je stavljeno u hranu, jer su Rastoder, Aganspahić, Herić, Simović i Miletić osjetili jake bolove u stomaku – kazao je sportski direktor Sarajeva Abdulah Ibraković, koji u cilju istrage organizatora nije mogao otkriti više detalja o trovanju igrača.
Eto, sad ih i truju ... :urnebes: :rol:
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Hordekatedrala
Kontakt:

Post Postao/la Hordekatedrala » 10 okt 2014, 10:27

Joj, to mora da je Inzaghi konto od Rastodera da je Memija, pa da mu sjebe potencijalni transfer u Kijevo, halalite :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []