Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

Sheyi
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Sheyi » 09 okt 2014, 22:47

rishaaa je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Jel stvarno Susic izjavio da cemo opet igrat bez krila tj. Besic, Medunjanin, Sven i Pjanić u vezi, ili se neko zajebavao? :bow:
Ja postavio da će tako igrat,bez krila :mrgreen: Hoš se kladit ;) ???
slika
Ne vidim sliku :mrgreen:
To je zicer na tvoju stranu, ne smijem ulaziti u opkladu. :nene:

Evo, dobijamo Wales 2+ razlike, os se kladit? :D

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 okt 2014, 22:49

sutra cemo znati da li susic ,vrsajevic i hadzic zasluzuju biti medju 23 igraca reprezentacije

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 09 okt 2014, 22:51

Sheyi je napisao/la: To je zicer na tvoju stranu, ne smijem ulaziti u opkladu. :nene:

Evo, dobijamo Wales 2+ razlike, os se kladit? :D
1 - 4 za nas :D :bih:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 okt 2014, 22:53

bordobijeli je napisao/la:sutra cemo znati da li susic ,vrsajevic i hadzic zasluzuju biti medju 23 igraca reprezentacije
Sutra cemo saznati da je zemlja okrugla. :lol:

Vrsajevic - bek
Svino Ten - DM
Hadzic - stoper

:urnebes:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 09 okt 2014, 22:53

bordobijeli je napisao/la:sutra cemo znati da li susic ,vrsajevic i hadzic zasluzuju biti medju 23 igraca reprezentacije
Kao i mnogi drugi :kafa:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 okt 2014, 22:56

Koliko su neki ovdje podcjenjivali Slovacku, evo ih dobise spance.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 okt 2014, 22:56

Besic se zalio na bolove u koljenu na treningu. Par puta prekidao trening zbog toga, ali vjerovatno nije nista ozbiljno.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 okt 2014, 22:57

calcio je napisao/la:Koliko su neki ovdje podcjenjivali Slovacku, evo ih dobise spance.
:rol: :rol: :rol:

Papetoljupci nemaju granica. Nekako ce izmislit i da ebola dokazuje kako je Susic odlican trener.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 09 okt 2014, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 okt 2014, 22:59

Aragon je napisao/la:
Kao i mnogi drugi :kafa:
pa dobro oni su najvise spominjani kako su u reprezentacije preko germanije ako odigraju dobro i pobjedimo a oni bili prva postava ja mislim da onda niko ne moze reci da ne zasluzuju da budu medju 23 .ako bude zijan znamo sta ceka papeta .

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2014, 22:59

Cartman je napisao/la:Papetoljupci nema granica. Nekako ce izmislit i da ebola dokazuje kako je Susic odlican trener.
Poradiću na tome :angel:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 09 okt 2014, 22:59

calcio je napisao/la:Koliko su neki ovdje podcjenjivali Slovacku, evo ih dobise spance.
Da smo ih nadigrali, nadyebali ili kako već hoćeš i da samo izgubili, vjerujem da bilo ko normalan ne bi riječ progovorio.
Albanija pobjedila Portugal, a mi izgubili od njih. Jel to Albanija sad strah i trepet?

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 09 okt 2014, 23:00

Cartman je napisao/la:

Papetoljupci nema granica. Nekako ce izmislit i da ebola dokazuje kako je Susic odlican trener.
Pape se jos nije razbolio od Ebole. Dokaz da je najbolji takticar BiH svih vremena. :bow:

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 09 okt 2014, 23:01

Slovačka je samo dokaz,da naša repka uz pravog selektora i pravilnu selekciju igrača,može daleko više... :bih:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 okt 2014, 23:02

Cartman je napisao/la:

Papetoljupci nema granica. Nekako ce izmislit i da ebola dokazuje kako je Susic odlican trener.
Ne radi se samo o Susicu nego o cijeloj ekipi. Ovdje vazda nekakvo kukanje, ismijavanje, niko i nista im ne valja. Momak igra u Sturmu koji je veliki klub u Austriji, ocigledno ima nekakav kvalitet. A ovdje se diskutuje o tome zna li ili ne zna hodati.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 okt 2014, 23:03

obagol je napisao/la:Ko god priželjkuje poraz reprezentacije, ma iz bilo kojeg razloga, jednostavno nije navijač ove reprezentacije!

Slovačka - Španija 2:1. Naš poraz protiv Slovačke je prikazan kao smak svijeta a Slovačka je smatrana drugorazrednom ekipom. I onda mi pobjedimo tu Slovačku u gostima i "fudbalski znalci" omalovažavaju čak i tu pobjedu. Kakve sve neznalice pišu ovdje, mogao bi se dobar magistarski rad pripremiti na temu: "Likovi koji misle da razumiju fudbal".
:thumbup:

Nema šanse da navijam protiv BiH, možda kad bih i htio, srce ne mi moglo. Pogotovo ne iz razloga da Sušić ode, više volim gledati repku na Euru sa Sušićem nego ne gledati bez Sušića.

Jučer/danas mi otac govori da je ili negdje čitao ili čuo da se, navodno, priprema put za Barbareza, valjda da je smišljeno, šta mu znam, da gubi da bi Barbarez došao. Mislim gdje živimo da me ne bi iznendilo ni
1% da se namjerno gube mečevi da bi došao neko ko odgovara svima.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 okt 2014, 23:05

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Pape se jos nije razbolio od Ebole. Dokaz da je najbolji takticar BiH svih vremena. :bow:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2014, 23:05

Unofficialpage je napisao/la:Jučer/danas mi otac govori da je ili negdje čitao ili čuo da se, navodno, priprema put za Barbareza, valjda da je smišljeno, šta mu znam, da gubi da bi Barbarez došao. Mislim gdje živimo da me ne bi iznendilo ni 1% da se namjerno gube mečevi da bi došao neko ko odgovara svima.
Pa nije se kabadahija bez veze vratio. To mu je životna želja, igrao bi do 45. godine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 okt 2014, 23:07

Nevjerovatno koliko je raja nezainteresovana za reprezentaciju. Sutra je utakmica, a niko nista ne prica. Do prije par mjeseci bilo je ludilo u gradu 5 dana prije tekme, samo o tome se pricalo, a sada niko nista. Ne smijem ni zamisliti sta ce tek biti ako izgubimo sutra :o
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 09 okt 2014, 23:08

Kakve gluposti u vezi Slovacke. Nikakve veze ni sa Papetom ni sa njegovim znjanjem/neznanjem. Pa ta ista Slovacka je igrala nerjeseno sa LIchtensteinom 2 mjeseca prije nego sto je sa nama igrala.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 okt 2014, 23:11

Unofficialpage je napisao/la:Jučer/danas mi otac govori da je ili negdje čitao ili čuo da se, navodno, priprema put za Barbareza, valjda da je smišljeno, šta mu znam, da gubi da bi Barbarez došao. Mislim gdje živimo da me ne bi iznendilo ni 1% da se namjerno gube mečevi da bi došao neko ko odgovara svima.
Uh kako bi to bilo prejako, bilo koji cestit covjek umjesto ovog krmeta, tvoje rijeci u bozije usi. :pray:

No zna se da oni blate Barbareza sto lizu svaku kriminalnu izjavu i postupak Susica. Zive u nekoj paralelnoj dimenziji u kojoj je valjda...Hadzic stoper a Tino DM. :urnebes:

slika

slika

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Bing [Bot], edvaE2, Shategabri i 43 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []