Emir Spahić

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

hogarstrasni

Re: Emir Spahić

Post Postao/la hogarstrasni » 09 okt 2014, 21:49

Juventinisimo je napisao/la:
Postao/la hogarstrasni dana 09 okt 2014, 19:58

Pa levate smo poceli trpati sa Cirom, Susic je samo devalvirao i upropastio ,ekipu koja je postala jaca i iskusnija :roll:
Ciri se nije mogla desiti PLJUSKA protiv Albanije i li Kipra :lol:
Oprosti mi...ja nisam poceo sa Cirom,samo sam odgovorio..

Upravo gledam onu tarabu od ekipe Slovacku....ublehasi vode 1:0 protiv Spanije...bezobrazluk...dobro se sjecam,kao da je jucer bilo...mi smo njih trebali razvaliti sa po 5:0 u obje tekme...
Sta sam ja poceo !?
Hajde, kad si pametan ?
Ja sam rekao da se Ciri nije mogao desiti poraz od Albanije i Kipra i to je cinjenica !?
Ti si poceo stavljati tabele od prije 10 godina!
Ne provaljuj se ... nemoj biti kao ovaj :beba: , sto izbjegava terapiju :lol:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 09 okt 2014, 22:32

U Papetovu odbranu počela se koristiti i statistika iz perioda kad nismo imali ni lige na teritoriji cijele BIH :rol: Đerzelez Zenica harala ligom :urnebes: A tek ekipa Zmaja od Bosne :bih:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 09 okt 2014, 22:48

hogarstrasni je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:
Postao/la hogarstrasni dana 09 okt 2014, 19:58

Pa levate smo poceli trpati sa Cirom, Susic je samo devalvirao i upropastio ,ekipu koja je postala jaca i iskusnija :roll:
Ciri se nije mogla desiti PLJUSKA protiv Albanije i li Kipra :lol:
Oprosti mi...ja nisam poceo sa Cirom,samo sam odgovorio..

Upravo gledam onu tarabu od ekipe Slovacku....ublehasi vode 1:0 protiv Spanije...bezobrazluk...dobro se sjecam,kao da je jucer bilo...mi smo njih trebali razvaliti sa po 5:0 u obje tekme...
Sta sam ja poceo !?
Hajde, kad si pametan ?
Ja sam rekao da se Ciri nije mogao desiti poraz od Albanije i Kipra i to je cinjenica !?
Ti si poceo stavljati tabele od prije 10 godina!
Ne provaljuj se ... nemoj biti kao ovaj :beba: , sto izbjegava terapiju :lol:
Normalno da nije kad je Ćiro imao Misimovića u top formi. Sušić ga nema, na žalost.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 09 okt 2014, 23:11

Ne,samo istina,statistika,argumenti...

Od kada treba poceti brojati???

Prica krene,kako smo bili jedna od najefikasnijih repki u kvalifikacijama za SP....ISTINA,statisticki dokazano i argumentovano...

Pocnu neku "pljuske" za nesto...opet to ISTINOM pobijem,statisticki dokazem i argumentujem..

ISTINA je,da smo sa Papetom pobjedjivali te neke levatske ekipe sa velikom razlikom ali isto tako je ISTINA da smo sa takvim ekipama igrali i prije u kvalifikacijama ili smo ipak imali Njemacku,Spaniju,Italiju,Francusku i Englesku u grupi???
Recite,od kada se treba brojati?? Koje godine?

Ubacite Ciru...ISTINA da ga nije pobijedio Kipar ili Albanija....ali je isto tako ISTINA da nas je izlevatio sa kartonima prije baraza i Portugala(a sve je vec bilo u grupi rijeseno)...nebi li bi pobijedio Spaniju(nakon milion utakmica bez poraza),radi svoga ega,a nama to uopste nije bilo vazno...igraci su trebali ocistiti kartone jos protiv Estonije i odraditi kaznu protiv Spanije...sada skontajte da li smo imali sanse protiv Portugala da smo u drugoj utakmici bili kompletni..

ISTINA je,da smo pod Cirom IZGUBILI obadvije utakmice u barazu sa Portugalom(Ronaldo nije igrao) a sa papetom nerijeseno i poraz...

ISTINA je,da Pape ima bolje rezultate nego Ciro...

ISTINA je,da je Pape katastrofalno postavio tim protiv Nigerije i Kipra....ali NIJE ISTINA,kada pobijedimo,zasluzni su igraci a kada izgubimo samo Pape..logike nema nikakve..

Sta imate protiv istine,statistike i argumenata?????

Evo ja sam "pametan", provaljujem se i odo na terapiju.... :crazy: :wtf: samo na silnom Balkanu...ISTINA se pobija tvrdoglavoscu..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2014, 23:22

Pa ti si lud samo zato što 'ogaru ozbiljno odgovaraš. Kad su se igrale te utakmice koje si nabrojao, on je za orlove navijao, njegova utakmica je sutra u 18h.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 09 okt 2014, 23:25

Juventinisimo je napisao/la:Ne,samo istina,statistika,argumenti...

Od kada treba poceti brojati???

Prica krene,kako smo bili jedna od najefikasnijih repki u kvalifikacijama za SP....ISTINA,statisticki dokazano i argumentovano...

Pocnu neku "pljuske" za nesto...opet to ISTINOM pobijem,statisticki dokazem i argumentujem..

ISTINA je,da smo sa Papetom pobjedjivali te neke levatske ekipe sa velikom razlikom ali isto tako je ISTINA da smo sa takvim ekipama igrali i prije u kvalifikacijama ili smo ipak imali Njemacku,Spaniju,Italiju,Francusku i Englesku u grupi???
Recite,od kada se treba brojati?? Koje godine?

Ubacite Ciru...ISTINA da ga nije pobijedio Kipar ili Albanija....ali je isto tako ISTINA da nas je izlevatio sa kartonima prije baraza i Portugala(a sve je vec bilo u grupi rijeseno)...nebi li bi pobijedio Spaniju(nakon milion utakmica bez poraza),radi svoga ega,a nama to uopste nije bilo vazno...igraci su trebali ocistiti kartone jos protiv Estonije i odraditi kaznu protiv Spanije...sada skontajte da li smo imali sanse protiv Portugala da smo u drugoj utakmici bili kompletni..

ISTINA je,da smo pod Cirom IZGUBILI obadvije utakmice u barazu sa Portugalom(Ronaldo nije igrao) a sa papetom nerijeseno i poraz...

ISTINA je,da Pape ima bolje rezultate nego Ciro...

ISTINA je,da je Pape katastrofalno postavio tim protiv Nigerije i Kipra....ali NIJE ISTINA,kada pobijedimo,zasluzni su igraci a kada izgubimo samo Pape..logike nema nikakve..

Sta imate protiv istine,statistike i argumenata?????

Evo ja sam "pametan", provaljujem se i odo na terapiju.... :crazy: :wtf: samo na silnom Balkanu...ISTINA se pobija tvrdoglavoscu..
Jedina istina je da je Susic trenerski debil,nikada i nigdje dokazan , odnosno , nebrojeno puta dokazan da ne zna.
Kreten koji je dobio sjajnu generaciju, na vrhuncu snage, zeljnu uspjeha,fanaticno nabrijane navijace, apsolutnu podrsku medija, najlaksu grupu u istoriji reprezentacije ... i sve uspio da stavi na kocku i , na koncu, sve upropasti i bice otjeran g.ovnjivom motkom.
Ako cemo o Ciri, on mozda jeste laufer i cirkusant, ali je trenerska legenda , nebrojeno puta dokazana, a to je potvrdio i sa nasom reprezentacijom. Uzeo je raspadnutu, sa mladim, nedokazanim igracima i napravio masinu koja melje.
Sto se tice statistike, znas onu - laz, velika laz , statistika! ;) Koliko je statistika relativana, dokazuje cinjenica da je Susic, prvi trener koji nas je "odveo" na veliko takmicenje, istovremeno i trener kojeg navijaci smatraju daleko najnekompetentnijim, u jakoj konkurenciji nekompetentnih, koji su vodili nasu reprezentaciju.tacnije , vecina ga smtra retardiranim .
U diskusiju sam i usao da ti pokazem da se statistika moze vrtiti kako kome odgovara, da ne govorim o jeftinim retorickim marifetlucima. :roll:
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 09 okt 2014, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 okt 2014, 23:25

Juventisimo slučajno si zaboravio spomenuti da je Safet imao i ima trenutno najbolju i najkompletniju reprezentaciju od njenog nastanka.
DRUG NEBI TI PUNCA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2014, 23:27

Eto vidiš Juventisimo, ti mu dade sve crno na belo, a on poče spinovati. Nemoj historiju načinjati, da čovjek ne Googla bez veze :salut:
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 okt 2014, 23:29

Ali danas su nas predstavljali klasom iznad Slovacke i prozivali Papeta sto je izasao kao pobjednik u dvomecu sa njima sa 2 gola u gostima. Kakva pljuska :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 09 okt 2014, 23:36

Sabinho je napisao/la:Ali danas su nas predstavljali klasom iznad Slovacke i prozivali Papeta sto je izasao kao pobjednik u dvomecu sa njima sa 2 gola u gostima. Kakva pljuska :lol:
Pljuska je poraz od 140. reprezentacije, a zakljucivanje o kvalitetu ekipe (trenera) na osnovu tranzitivnosti ili sl. je cista glupost. Realnija slika Slovacke se mogla dobiti iz prethodnih kvalifikacija ako je vec trazis.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 okt 2014, 23:39

bvb je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ali danas su nas predstavljali klasom iznad Slovacke i prozivali Papeta sto je izasao kao pobjednik u dvomecu sa njima sa 2 gola u gostima. Kakva pljuska :lol:
Pljuska je poraz od 140. reprezentacije, a zakljucivanje o kvalitetu ekipe (trenera) na osnovu tranzitivnosti ili sl. je cista glupost. Realnija slika Slovacke se mogla dobiti iz prethodnih kvalifikacija ako je vec trazis.
Slovacka igrackim kadrom sigurno ne zaostaje za nama. Promjena im se desila prije nas i sad mozemo vidjeti njihove domete.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 10 okt 2014, 00:06

Sabinho je napisao/la:
bvb je napisao/la:
Slovacka igrackim kadrom sigurno ne zaostaje za nama. Promjena im se desila prije nas i sad mozemo vidjeti njihove domete.
A kako onda jedna takva Slovacka odigra nerijeseno protiv Latvije (i izgubi od Grcke, ali to je realno).
Dobro bi i nama dosla jedna slicna promjena.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 okt 2014, 00:10

Spahić Emir je definitivno najveći jadnik kojeg smo imali u reprezentaciji.

:puke: :puke: :puke:
Voli te tvoje Sarajevo.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 okt 2014, 00:17

Virtu4l je napisao/la:Spahić Emir je definitivno najveći jadnik kojeg smo imali u reprezentaciji.

Idemo spavati...danas veoma bitna utakmica. :zzz: :opaopa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 10 okt 2014, 00:31

Na kraju je ovo sa Spahicem ispalo dobro.
Neka se vrati kad ode kriminalac,to je bozija pravda.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 10 okt 2014, 00:35

Pa koliko ce godina imati do Qatra??
Treba dobro razmisliti da ga se zamrzne...pa ga otopiti u Qatru... :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 10 okt 2014, 00:40

Virtu4l je napisao/la:Spahić Emir je definitivno najveći jadnik kojeg smo imali u reprezentaciji.

Nema potrebe da ga nazivaš jadnikom.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 10 okt 2014, 00:43

Ako ovaj Virtualni nije plaćen što 24/7 kontrira normalnim insanima onda tu nešto debelo ne štima. U bivšem sistemu bi se našlo lijeka i za takve.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 okt 2014, 00:43

Sabinho je napisao/la:
Njihov domet je danas bio dva suta na gol - dva gola. Spaniji cist penal nad Costom nije dosudjen. Golman je vadio nemoguce, po dvije 100 % sanse Spanaca u dvije minute. Spanija je diktirala tempo nakon prvog primljenog gola (Casillas epic fail - poklon) do kontre Slovaka pri kraju utakmice.

Pogledaj utakmicu drugi put prije nego sto lupetas o dometima Slovacke. Oni su se danas izvukli kao nikada u svojoj fudbalskoj historiji.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 okt 2014, 00:44

Nema više tolerancije. Ovaj cirkus koji nam je priredio je prešao sve granice. Baš u njegovom stilu, mutno, prljavo i prefrigano do bola.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Benko123, bvsic, Edincapitano, hurem, invincible1921, Mostarska, Proximic, svrakino1921 i 111 gostiju.