Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Virtual ti si dobar za izbora, dajes sve od sebe za laznu ideju. Za politicke stranke si cisto zlato vjeruj, pokusaj u buducnosti 
Ovaj Virto od muke ne zna više ni šta bi ni kud bi
Slavio kad je SPAHA napustio repku,i ono kao gotova priča!
Pa se razočarao kad ga je njegov idol pozvao da igra ponovo,onda je ludovo po forumu danima
Sad kad se ispostavilo da neće igrat,sad mu je opet kriv
Idol ide bez štopera na VELS ,sljedbenik mu luduje po forumu zbog igrača koji uopšte nije u kadru repke,ne silazi danima sa teme Emira Spahića...
E to ako nije bolest,ja ne znam šta je
Pa se razočarao kad ga je njegov idol pozvao da igra ponovo,onda je ludovo po forumu danima
Sad kad se ispostavilo da neće igrat,sad mu je opet kriv
Idol ide bez štopera na VELS ,sljedbenik mu luduje po forumu zbog igrača koji uopšte nije u kadru repke,ne silazi danima sa teme Emira Spahića...
E to ako nije bolest,ja ne znam šta je
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- AlfredBorden
- Kontakt:
Centre forward je napisao/la:Ako ovaj Virtualni nije plaćen što 24/7 kontrira normalnim insanima onda tu nešto debelo ne štima. U bivšem sistemu bi se našlo lijeka i za takve.
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Steta sto kabadabija izradi Susica i napravio svu ovu farsu. Namazan je kabadahija, namazan. Zao mi je sto nece igrati da vecerasnji cirkus bude potpun.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Bale bi ga silovao kao Emenike, nije lud da igra...
Neki ovdje kažu da se Smetljar ne boji nikoga, a kamoli Balea ili LukakuaBatko je napisao/la:Bale bi ga silovao kao Emenike, nije lud da igra...
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Tacno je da se ne boji nikoga ali ih je zato dosta kojima ne moze nista... Lukaku bi ga nosio na ledjima i zabijao golove, Bale bi mu samo dao zmigavac i vozdra...GangstaX je napisao/la:Neki ovdje kažu da se Smetljar ne boji nikoga, a kamoli Balea ili LukakuaBatko je napisao/la:Bale bi ga silovao kao Emenike, nije lud da igra...
- BeyKopites
- Kontakt:
Sjetićeš se svojih riječi kad vidiš Hadžića i Šunjića protiv Balea i Lukakua.To će tek da bude tragikomedija 
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
sad ce doci harishp i pokusati ispasti duhovit, a i virtual ce ga ispratiti sa par ovih `
` smajlica.
humor, koji je samo ljudima koji podrzavaju ublehu papeta jasan.
humor, koji je samo ljudima koji podrzavaju ublehu papeta jasan.
BeyKopites je napisao/la:Sjetićeš se svojih riječi kad vidiš Hadžića i Šunjića protiv Balea i Lukakua.To će tek da bude tragikomedija
Nema ni harishp ni Virtu4l, ja ću mu reći
Neće biti tragikomedija, vjeruj, care, al vjeruj mi na riječ eto.
Miske no. 1
Kad je došao u pitanje novi ugovor u Leverkusenu kod Spahića se pojavila misteriozna povreda ne bi li se što prije vratio u Njemačku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tragikomedija da ne moze gora je bila u Brazilu protiv Nigerije i jos mnogo puta prije.....BeyKopites je napisao/la:Sjetićeš se svojih riječi kad vidiš Hadžića i Šunjića protiv Balea i Lukakua.To će tek da bude tragikomedija
Mogu istrpiti bilo koga nekoliko utakmica i ovog sam trpio 10 godina...
Očekujem jedan srceparajući status na facebooku.Saurman je napisao/la:Kad je došao u pitanje novi ugovor u Leverkusenu kod Spahića se pojavila misteriozna povreda ne bi li se što prije vratio u Njemačku.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Upravo tako posebno kroz duzi period ( bar 5 utakmica ). Na duzi period se iskristalise kvalitet uvijek. Ili ga imas ili ga nemas tu nema varanja. Svako moze imati jednu iznad ili ispod prosjecnu utakmicu zbog vise faktora.BeyKopites je napisao/la:Sjetićeš se svojih riječi kad vidiš Hadžića i Šunjića protiv Balea i Lukakua.To će tek da bude tragikomedija
Emire svaka cast kao da si mene pitao. Kakav povratak, kakvi bakraci. Odlazak je uvjet za povratak. Kad ode onaj cija nogometna repka veceras istrcava na teren onda se vrati i ti i ostali. Za Zukanovica vrijedi isto. Momci imajte dostojanstvo i ne dozvolite konju da vas jase. Nije prirodno. Samo dostojanstveni ljudi na kraju ove price ce imati postovanje navijaca. Nije zivot 2 dana, doci ce bolji i posteniji dani.
Danas istrcava nasa repka a ne Papetova 
it's the other way round, sto bi englezi rekliAjax je napisao/la:Danas istrcava nasa repka a ne Papetova
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pape ce otici a reprezentacija i njeni igraci ostaju. Jedino je pitanje dali ce prevladati individualni kvalitet igraca i sreca ili ce stvari ici u kontra smijeru. Utakmice protiv Walesa su kljuc grupe a znaju to jako dobri i Wales-ani. Belgija je bonus i nema tolikog imperativa. Mada ako opet postavi 4-4-2 ( dijamant ) protiv reprezentacije koja igra po krilima a nasi svi srednjaci niti su brzi niti su krila onda je puno teze da neki igracki individualni kvalitet ( Dzeke, Pjanica i Begovica ) prevlada.miki_92 je napisao/la:it's the other way round, sto bi englezi rekliAjax je napisao/la:Danas istrcava nasa repka a ne Papetova
Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, FerdinandF, Google Adsense [Bot], HariTz, labostarmomosa, napapijri1987, Proximic, PSV, zikerrz21 i 83 gosta.