RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Evo ga majke mi moje, da je zivio sportski mogao je igrati gdje je htio:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
MostaracVelezovac je napisao/la:Shaman7,
Tvoji postovi su meni cesto korektni, ali ovaj put se ne slazem s tobom.
Niti je razlog slabe posjete TRENUTNI problem u klubu niti se on moze rijesiti slobodnim ulazom.
Prvo, kad kazem da razlog slabe posjete nije TRENUTNI problem u klubu, prvenstveno mislim da je problem u klubu bio ranije, od 1998-2010, a ne sada. Tada je vladao javasluk, lokalne kabadahije su krojile ekipu a Velez lagano gubio ugled u ocima raje. Anarhija, neprofesionalizam i neozbiljnost su bili nacini poslovanja. Opala je omladinska skola. Propisale se pare. Plate kasnile. Igraci bojkotovali. Rezultati su morali eventualno opasti takodjer. Dno dna je bila lutrija za Velez, skupljanje para za igrace i skupstina kluba na kojoj NIKO nije htio da bude u upravi Veleza. Tako da nije Velezov ugled srozan SADA, nego je srozavan bio ranije - i ovo sad je samo rezultat tog rada, isto ko sto ce uspjeh za 5 godina biti razultat ovog rada danas.
Drugo, jos jedan VELIKI razlog pada u posjeti je konstantna negativna energija i negativna prica koja se siri o Velezu. Koliko se puta samo na ovom forumu govorilo "Tana lopove", "Nedime lopove", "Velagicu glupane" , "napolje iz svetinje" ..itd... Svatam ja da ljudi nekad grijese - svi cemo to priznati - ali isto tako moramo priznati sebi da i mi sami cesto upadamo u ekstremne "depresije" i preagresivno reagujemo oko stvari oko kojih ne trebamo. Evo na primjer, kad je Ibro Rahimic dobio otkaz - ja sam prvi rekao da su Tanovic i Velagic idioti zadnji - a ispostavilo se da su ljudi u pravu a da sam ja bio idiot, a ne oni. Jer Rahimic se jeste pokazao kao los trener i da je dobio otkaz ranije i da je Feja dosao ranije mozda bi igrali Evropu sada.
Ali takve negativnosti tokom godina su dovele do ovog dna - gdje niko nece da gleda Veleza. Jer su vec 20 godina ljudi u Mostaru bombardirani sa pricama kako su u Velezu lopovi, kako su u Velezu kriminalci, kako ovo ono ... I kako da bude posjete u takvoj atmosferi? Promjeni atmosferu u pozitivu i vidices posjete.
I trece - Slobodan ulaz nece promjeniti nista jer ljudi nisu ni prestali dolazit na tekme jer su im ulaznice preskupe, nego su prestali dolaziti zato sto stalno vec 20 godina slusaju samo negativne price o Velezu. Kad se atmosfera popravi i postane malo optimisticnija - doci ce ljudi da su ulaznice i 20 maraka a ne 5.
Ako sam te dobro shvatio, da je Velez lani izborio Evropu, za to bi bile zasluzna nesposobna uprava od prije 2010. Godine a ne ova sada?
Vrijeme kada su kabadahije krojile ekipu je, hvala Bogu iza nas. Ali ekipu od 2010. Godine ne kroje kabadahije ali opet nesto ne valja. Ne mozemo ignorisati cinjenicu da ni nakon 4 godine uspjesnog rada nove Uprave raje nema na stadionu.
I da skinemo malo koprenu s ociju: Ko je to u Velezu novi? Tana? Pa on je tu 15 godina. Mrkva? Avdo? Kada? Cevra? Nermin Niksic? Pa on je u Upravi kluba jos od vremena Ahmeta Dzubura i usko su saradjivali i 2008. I 2009. Godine. Dakle, Velezu ne trebaju podjele na stare i nove uprave, dobre i lose, uspjesne i neuspjesne. Svaka, pa i ova danasnja ima svoje dobre i lose poteze. Ja mislim, mada ne mora biti da sam u pravu, da raji smeta najvise sto u Velezu igra ogroman broj igraca koji to ne zasluzuju kvalitetom, uz to su sa strane i zauzimaju mjesto mostarkoj djeci. Mislim da je jedan od uzroka i razocarenje odnosno velika obecanja o Evropi koja su se dava bespotrebno jer nisu bila utemeljena a ako ne ispunis obecanje ni dijete te ne shvata ozbiljno a kamoli navijaci koji nisu djeca. Treci razlog po meni je sto u Velezu i oko Veleza nema Velezovih legendi, vec sada kljucneodluke u klubu donose ljudi koji nemaju veze s Velezom (slicno je bilo i ranijih godina i to je praksa koje se ne odrice izgleda ni jedna uprava). Bilo bi lijepo vidjeti u Velezu Nusru Cerkica, Roma i Bracu Glavovica, Seju Kajtaza i da ne nabrajam vise. Meni je malo nenormalno da ljdi koji su bili Velezove legende nemaju mjesta u Velezu... Mozda bi Uprava mogla razmotriti neke od ovih stvari i razmisliti o njima... Mozda bi im se nesto od ovoga ucinilo logicnim i pomoglo da budu jos bolja uprava.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Nisi me dobro svatio, za izborenu Evropu bi bila zasluzna uprava koja je otplatila dugove kluba, vratila plate na egal, potpisala stadion Velezu na 40 godina (jer do pretprosle godine svake godine je Velez posudjivao stadion po 12 mjeseci od Djure Salaja), pocela stediti pare a ne ici u dugove, izgradila novu tribinu sa svlacionicama i tus kabinama i time omogucila kupovinu igraca koje Velez prije 5 godina nije mogao ni sanjati da plati - a ne da ih plati na vrijeme, kao sto je to slucaj danas.veteran71 je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Shaman7,
Tvoji postovi su meni cesto korektni, ali ovaj put se ne slazem s tobom.
Niti je razlog slabe posjete TRENUTNI problem u klubu niti se on moze rijesiti slobodnim ulazom.
Prvo, kad kazem da razlog slabe posjete nije TRENUTNI problem u klubu, prvenstveno mislim da je problem u klubu bio ranije, od 1998-2010, a ne sada. Tada je vladao javasluk, lokalne kabadahije su krojile ekipu a Velez lagano gubio ugled u ocima raje. Anarhija, neprofesionalizam i neozbiljnost su bili nacini poslovanja. Opala je omladinska skola. Propisale se pare. Plate kasnile. Igraci bojkotovali. Rezultati su morali eventualno opasti takodjer. Dno dna je bila lutrija za Velez, skupljanje para za igrace i skupstina kluba na kojoj NIKO nije htio da bude u upravi Veleza. Tako da nije Velezov ugled srozan SADA, nego je srozavan bio ranije - i ovo sad je samo rezultat tog rada, isto ko sto ce uspjeh za 5 godina biti razultat ovog rada danas.
Drugo, jos jedan VELIKI razlog pada u posjeti je konstantna negativna energija i negativna prica koja se siri o Velezu. Koliko se puta samo na ovom forumu govorilo "Tana lopove", "Nedime lopove", "Velagicu glupane" , "napolje iz svetinje" ..itd... Svatam ja da ljudi nekad grijese - svi cemo to priznati - ali isto tako moramo priznati sebi da i mi sami cesto upadamo u ekstremne "depresije" i preagresivno reagujemo oko stvari oko kojih ne trebamo. Evo na primjer, kad je Ibro Rahimic dobio otkaz - ja sam prvi rekao da su Tanovic i Velagic idioti zadnji - a ispostavilo se da su ljudi u pravu a da sam ja bio idiot, a ne oni. Jer Rahimic se jeste pokazao kao los trener i da je dobio otkaz ranije i da je Feja dosao ranije mozda bi igrali Evropu sada.
Ali takve negativnosti tokom godina su dovele do ovog dna - gdje niko nece da gleda Veleza. Jer su vec 20 godina ljudi u Mostaru bombardirani sa pricama kako su u Velezu lopovi, kako su u Velezu kriminalci, kako ovo ono ... I kako da bude posjete u takvoj atmosferi? Promjeni atmosferu u pozitivu i vidices posjete.
I trece - Slobodan ulaz nece promjeniti nista jer ljudi nisu ni prestali dolazit na tekme jer su im ulaznice preskupe, nego su prestali dolaziti zato sto stalno vec 20 godina slusaju samo negativne price o Velezu. Kad se atmosfera popravi i postane malo optimisticnija - doci ce ljudi da su ulaznice i 20 maraka a ne 5.
Ako sam te dobro shvatio, da je Velez lani izborio Evropu, za to bi bile zasluzna nesposobna uprava od prije 2010. Godine a ne ova sada?
Vrijeme kada su kabadahije krojile ekipu je, hvala Bogu iza nas. Ali ekipu od 2010. Godine ne kroje kabadahije ali opet nesto ne valja. Ne mozemo ignorisati cinjenicu da ni nakon 4 godine uspjesnog rada nove Uprave raje nema na stadionu.
I da skinemo malo koprenu s ociju: Ko je to u Velezu novi? Tana? Pa on je tu 15 godina. Mrkva? Avdo? Kada? Cevra? Nermin Niksic? Pa on je u Upravi kluba jos od vremena Ahmeta Dzubura i usko su saradjivali i 2008. I 2009. Godine. Dakle, Velezu ne trebaju podjele na stare i nove uprave, dobre i lose, uspjesne i neuspjesne. Svaka, pa i ova danasnja ima svoje dobre i lose poteze. Ja mislim, mada ne mora biti da sam u pravu, da raji smeta najvise sto u Velezu igra ogroman broj igraca koji to ne zasluzuju kvalitetom, uz to su sa strane i zauzimaju mjesto mostarkoj djeci. Mislim da je jedan od uzroka i razocarenje odnosno velika obecanja o Evropi koja su se dava bespotrebno jer nisu bila utemeljena a ako ne ispunis obecanje ni dijete te ne shvata ozbiljno a kamoli navijaci koji nisu djeca. Treci razlog po meni je sto u Velezu i oko Veleza nema Velezovih legendi, vec sada kljucneodluke u klubu donose ljudi koji nemaju veze s Velezom (slicno je bilo i ranijih godina i to je praksa koje se ne odrice izgleda ni jedna uprava). Bilo bi lijepo vidjeti u Velezu Nusru Cerkica, Roma i Bracu Glavovica, Seju Kajtaza i da ne nabrajam vise. Meni je malo nenormalno da ljdi koji su bili Velezove legende nemaju mjesta u Velezu... Mozda bi Uprava mogla razmotriti neke od ovih stvari i razmisliti o njima... Mozda bi im se nesto od ovoga ucinilo logicnim i pomoglo da budu jos bolja uprava.
Isto tako, nije bitno ko je bio u klubu 2008 godine kao sporedni igrac, nego je bitno ko se pitao u to vrijeme i ko je vodio glavnu rijec. A ako vec zelis da budem precizan, tada se pitao Pika i dok ja ne vjerujem da je taj covjek upola toliko los koliko ga mnogi opisuju, cinjenica jeste da je Velez pod njegovom kontrolom ispao iz lige a i da se Pika pitao u klubu i godinama prije i poslije toga. Ne vjerujem da je tu bilo lose namjere, ali sigurno neznanja jeste bilo jer je klub de fakto nazadovao pod njegovom kontrolom. I nemoj da te zbuni to ko je "direktor" kluba - jer Pika je Dzuburu par samara opalio i istjerao ga iz Veleza dok je ovaj "vodio" Velez - pa ti skontaj ko je bio glavni.
Od 2010 pa na ovamo, Veleza nije vodio Pika a cak niti Tana, nego ga vodi N.N. koji se oslanja na Tanu skoro za sve. I razlog sto Tana nije otisao nakon belaja nakon otpustanja Ibre Rahimica je N.N. koji je trazio da ostane. Ocigledno mu on vjeruje - pa sto ne bi i ja? Rezultati su tu.
Sto se tice nedolaska raje na tribine - mislim da je dosta stvari igralo ulogu, ali jedna stvar najvise - MOSTARSKI TRAC I KONSTANTNA NEGATIVNOST PROTIV VELEZA. Godinama su pucale price - prodato ovo, prodato ono (a kasnije Velez dobije 3:0 ili 2:0), pa onda ovaj dogovorio ovo ili ono (a ono nije ni ublizu), pa onda ukrali lovu od prodaje ovog ili onog, itd... Negativnost i trac su doveli do bojkota i do stalnog nezadovoljstva i kritika kluba, itd... Mislim da uprava moze samo da popravi finansije kluba i sredi stadion i omladinsku skolu - mislim da su 70% toga uradili uspjesno, mislim da 30% mogu uraditi bolje (tu prvenstveno mislim na skolu) - ali oni nemogu uticati na to sta ce ko o njima pricat. To je u domenu Fejiceve i tu je nazalost nas najveci problem i najveci uzrok slabe posjete.
A Velezove legende su pozivane na milion nacina i milion puta. Od rata pa do danas, niti na JEDNOJ skupstini se nisu pojavili niti jedan od tih Legendi Kluba. NITI JEDNOM - eto nek me neko ispravi ako je vidio ikoga od Velezovih legendi na skupstinama kluba - a svak od njih je mogao preuzet klub da je htio. Stoga, molim te nemoj mi legende spominjat - meni je do njih stalo ko njima do Veleza - nimalo.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Malo me ko uspio shvatiti, vjerovatno sam i ja preformulisao svoje mišljenje pa nije izneseno kako treba, nebitno. Znamo svi da nijedan naš post neće ništa promijeniti osim što je ovo mjesto za druženje, "hakanje" i drago mi je da smo tu.
S obzirom da je sada reprezentativna pauza, volio bih vas pozvati da uz nogomet počnemo pratiti i rukometnu ekipu Veleža. Također i oni kao FK Velež imaju svoju historiju i tradiciju pa je nekadašnji Noka Serdarušić isplivao iz ovog kluba, i malo ko više prati mostarske legende znat će šta je rukomet u gradu bio. Također, naš lijepi gradonačelnik Ljubo Bešlić je nekada bio golman Veleža

Pozivam vas ovdje iz razloga jer je ovo tema one prave raje, stare raje koja voli samo ime Velež, pa to bio penjački klub, plivački, rukometni ili Fudbalski. I mi se zovemo Veležom, zaslužujemo veću podršku nego što je sada imamo jer momci se nevjerovatno trude da pokažu šta znaju. Ako ste željni borbe, zalaganja i ginjenja za crvenu boju, pozivam vas u subotu u 19 h da naletite do Sjevernog. Za stariju raju, onako za ruku dijete i ženu, provozajte se malo pa pogledajte, za ove mlađe sa rajom prije izlaska mala poslastica. Nadam se da nećete onako preletiti preko ovoga jer ovo sigurno nije mjesto gdje se dovodi publika u dvoranu, ali drugačije ne moze. Nego ovako pojedinačno, svašta je probano
Isto tako imate dole u podforumu "Rukometni klubovi" našu temu, pa možemo raspravljati malo nakon sutrašnje utakmice i svašta nešto. Zašto da ne stvorimo neki novi trend? Rukomet u našem gradu, fudbal će uvijek biti tu, a još jedan Velež čeka na vašu podršku
S obzirom da je sada reprezentativna pauza, volio bih vas pozvati da uz nogomet počnemo pratiti i rukometnu ekipu Veleža. Također i oni kao FK Velež imaju svoju historiju i tradiciju pa je nekadašnji Noka Serdarušić isplivao iz ovog kluba, i malo ko više prati mostarske legende znat će šta je rukomet u gradu bio. Također, naš lijepi gradonačelnik Ljubo Bešlić je nekada bio golman Veleža

Pozivam vas ovdje iz razloga jer je ovo tema one prave raje, stare raje koja voli samo ime Velež, pa to bio penjački klub, plivački, rukometni ili Fudbalski. I mi se zovemo Veležom, zaslužujemo veću podršku nego što je sada imamo jer momci se nevjerovatno trude da pokažu šta znaju. Ako ste željni borbe, zalaganja i ginjenja za crvenu boju, pozivam vas u subotu u 19 h da naletite do Sjevernog. Za stariju raju, onako za ruku dijete i ženu, provozajte se malo pa pogledajte, za ove mlađe sa rajom prije izlaska mala poslastica. Nadam se da nećete onako preletiti preko ovoga jer ovo sigurno nije mjesto gdje se dovodi publika u dvoranu, ali drugačije ne moze. Nego ovako pojedinačno, svašta je probano
Isto tako imate dole u podforumu "Rukometni klubovi" našu temu, pa možemo raspravljati malo nakon sutrašnje utakmice i svašta nešto. Zašto da ne stvorimo neki novi trend? Rukomet u našem gradu, fudbal će uvijek biti tu, a još jedan Velež čeka na vašu podršku
Zadnja izmjena: shaman7, dana/u 10 okt 2014, 10:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Beslic golman Veleza?
Jel pjevo Put Me Zove?
Jel pjevo Put Me Zove?
80% tvojih postova se zasniva na nije tana, nije nedim, nije prodana tekma protiv zelje. popusti brate malo, ne mozes brate biti toliko ni siguran a ni u pravu iz te daleke te as drzave iz koje smaras pardon smaras jarane!
Shaman7@ nije tvoja ideja ni losa mada mislim da je tesko ostvariva jer vi rukometasi niste u nekoj finansijskoj situaciji da bi mogli istrpit taj peoces kreiranja rukometnog giganta u nasem gradu. rk velez mora proizvoditi rukometne asove koji ce igrati u reprezentaciji npr a i u inostranstvu u nekim jacim klubovima. jednostavno morate sami stvoriti atmosferu i iz oriti se za publiku!
Shaman7@ nije tvoja ideja ni losa mada mislim da je tesko ostvariva jer vi rukometasi niste u nekoj finansijskoj situaciji da bi mogli istrpit taj peoces kreiranja rukometnog giganta u nasem gradu. rk velez mora proizvoditi rukometne asove koji ce igrati u reprezentaciji npr a i u inostranstvu u nekim jacim klubovima. jednostavno morate sami stvoriti atmosferu i iz oriti se za publiku!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Raja treba podrzati i ove nase rukometase(ja sam nedavno doniro sa ostalom rajom za njihovu novu opremu,trenerke i torbe da izgledaju fino jer ime Velez to zasluzuje)Kad imate sloboidnog vremena otidjite sa djevojkama sa svojom djecom ili odvedite roditelja malo u setnju pa na utakmicu,mislim da nije lose provesti sat-dva na sportskom dogadjaju.
Sto se tice nase boljne tacke FK Velez.
doMe, ne slazem se da je glavni krivac za lose stanje na tribinama taj trac iz fejiceve,bojkot, negativa i sl.Ima i toga i to utice na losu posjetu ali brate to je daleko od glavnog problema
Kako se doslo do tih traceva,do negative,i do bojkota.Jesu li to raja pocela sama od sebe bojkotovati bez veze ili je bilo povoda za to,jesu li sama raja pocela te lose price o prodaji,kupovini ovo ono.??? Zbog cega kruze takve price po fejicevoj.??? sta mislis
Evo ti primjer.Recimo neko od raje ugleda neku vasu komsinicu(koju su do tada svi smatrali postenom curom i samo ste culi fine stvari u vezi nje) da se sa nekim momkom "hvata" negdje na javnom mjestu i kasnije podju price komsinica-kurava.Ti stajes u njenu odbranu i kazes nije,ona je postena,vi ste losi sto tako ruzno pricate o njoj..Znaci ona im je dala povoda za te price,price nisu posle same od sebe.Da je ona radila mozda i gore stvare sa tim momkom ali negdje gdje ih niko nece vidjeti,svi bi jos mislili kako je postena,a ovako mozda tu i nije bilo nekih "vecih" stvari ali je ipak proglasena kuravom.
Sta hocu reci.Raja nisu kriva(za te price) kriva je uprava i ti ljudi iz uprave koji su dali povoda za te price.
Evo sad ti meni reci ko je kriv sto su razrovali ono pomocno igraliste koje su imali(kakvo-takvo)Tana najavio novi plasticni teren u roku od 90 dana,kao i to da je finansijska konstrukcija skoro zavrsena i da pocinju sa izgradnjom pomocnog terena.Jedan dan se uslikali razrovali i taj pomocni teren koji su imali(sad nemaju nikakav) i tako ostalo i do danas.Jesu li kriva raja koja zugaju i tracaju u vezi toga ili je kriv kao prvo Tana pa svi ostali,daj bola
Ne mozes raju optzivati kad ovi ovamo prave puno losih poteza,plus sto su odvojili klub od raje.Klub i navijaci moraju biti jedno tijelo,sada kako postojimo izgledamo ko dvije zasebne cjeline gdje jedna sa drugom nema veze
FORZA VELEZ
Sto se tice nase boljne tacke FK Velez.
doMe, ne slazem se da je glavni krivac za lose stanje na tribinama taj trac iz fejiceve,bojkot, negativa i sl.Ima i toga i to utice na losu posjetu ali brate to je daleko od glavnog problema
Kako se doslo do tih traceva,do negative,i do bojkota.Jesu li to raja pocela sama od sebe bojkotovati bez veze ili je bilo povoda za to,jesu li sama raja pocela te lose price o prodaji,kupovini ovo ono.??? Zbog cega kruze takve price po fejicevoj.??? sta mislis
Evo ti primjer.Recimo neko od raje ugleda neku vasu komsinicu(koju su do tada svi smatrali postenom curom i samo ste culi fine stvari u vezi nje) da se sa nekim momkom "hvata" negdje na javnom mjestu i kasnije podju price komsinica-kurava.Ti stajes u njenu odbranu i kazes nije,ona je postena,vi ste losi sto tako ruzno pricate o njoj..Znaci ona im je dala povoda za te price,price nisu posle same od sebe.Da je ona radila mozda i gore stvare sa tim momkom ali negdje gdje ih niko nece vidjeti,svi bi jos mislili kako je postena,a ovako mozda tu i nije bilo nekih "vecih" stvari ali je ipak proglasena kuravom.
Sta hocu reci.Raja nisu kriva(za te price) kriva je uprava i ti ljudi iz uprave koji su dali povoda za te price.
Evo sad ti meni reci ko je kriv sto su razrovali ono pomocno igraliste koje su imali(kakvo-takvo)Tana najavio novi plasticni teren u roku od 90 dana,kao i to da je finansijska konstrukcija skoro zavrsena i da pocinju sa izgradnjom pomocnog terena.Jedan dan se uslikali razrovali i taj pomocni teren koji su imali(sad nemaju nikakav) i tako ostalo i do danas.Jesu li kriva raja koja zugaju i tracaju u vezi toga ili je kriv kao prvo Tana pa svi ostali,daj bola
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Apsolutno se slazem da klub nije u nekoj pretjeranoj finansijskoj situaciji, a svi znamo da ljude privlači novac. Ali ne govorim ja da treba biti 900 ljudi na tribinama ili hiljadu, nego dođe bola doslovno 40 , eventualno 50 ljudi i to su oni tvoji, kazes im "brate haj naleti na tekmu, pa cemo kafu pit poslije" ili tako nesto pa se skupi 40 ljudi.nem73 je napisao/la:
To što nemamo reprezentativaca, savez je kriv. Nijedan ili maksimalno 2 igrača su iz Premijer Lige, da ne pričam o našoj. Sramota saveza, selektora i kompletne reprezentacije.
Evo kao sto rece iznad forumaš, obezbijedjene su nam trenerke i torbe, stigli novi dresovi, situacija i organizacija u klubu je dosta bolja. Nadam se da ćete ispoštovati ako ništa ovu tekmu, pomoći raji da ostvare novu pobjedu , da i pogleda neko ono za šta oni treniraju i šta pokazuju godinama unazad.
- VigorMostarac
- Kontakt:
LJUDI MOJI,NAS TREBA SAMO JEDNO DA ZANIMA "VELEŽ"
ŠTA MOŽEMO-DATI IM PODRŠKU.
VI STE NAŠA PRVA LJUBAV ROĐENI ALE ALE
JA SAM NA GRBAVICI 18.10.2014. A VI???
PODRŠKA SE DAJE NA TRBINAMA A NE PO FORUMIMA PREPUCAVAJUCI SE SA LJUDIMA KOJI NISU NIKAD VIDJELI TEREN UŽIVO
JOŠ JEDNOM VAS MOLIM SAMO ZASTAVE I ŠALOVE-GRLA I DLANOVE
NE ZABORAVITE:GRBAVICA 18.10.2014.?!?
ŠTA MOŽEMO-DATI IM PODRŠKU.
JA SAM NA GRBAVICI 18.10.2014. A VI???
PODRŠKA SE DAJE NA TRBINAMA A NE PO FORUMIMA PREPUCAVAJUCI SE SA LJUDIMA KOJI NISU NIKAD VIDJELI TEREN UŽIVO
JOŠ JEDNOM VAS MOLIM SAMO ZASTAVE I ŠALOVE-GRLA I DLANOVE
NE ZABORAVITE:GRBAVICA 18.10.2014.?!?
VFC THE RELIGION
hoće li naši na mini pripreme izvan Mostara?
Sta se desava sa ovom oficijalnom stranicom Veleža.Odavno ne pisu na njoj nista,a prija se znalo i po 5 objava na dan.Zna li iko koji je razlog toga?Evo gledam jos nisu stavili ovu utakmicu FK Blagaj-FK Velež.
- pravnik1981
- Kontakt:
Eto RAja prilike sutra pogledat rukometase...odvoji 2 sata i dodji na rukomet !! vidimo se
@Vigor
za post 
@Vigor
- pravnik1981
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Prvo, to u vezi 80% moji postova ne seri - stvarno nema smisla ponovo pocet.nem73 je napisao/la:80% tvojih postova se zasniva na nije tana, nije nedim, nije prodana tekma protiv zelje. popusti brate malo, ne mozes brate biti toliko ni siguran a ni u pravu iz te daleke te as drzave iz koje smaras pardon smaras jarane!
Po meni, citav problem Veleza i jesu negativci i pljuvaci ko ti. To sam ti rekao prije 2 godine kad si lajao na sve strane ovdje (i jos par njih istih ko ti) i to ti kazem sada. Sa ovakvim mentalitetom kao sto je tvoj - dobro je da imamo kluba ikako, jer tako se ne gradi uspjeh ni u cemu. Ali haj ti to objasni Mostarskom tersijaneru.
I PS... ako sam u Americi, nisam na marsu. Postoji internet, i telefon. A SIGURNO sam 20x bolje informisan o Velezu, o stvarima u Velezu i oko Veleza od tebe koji si dole. **** ga, neko moze iz Amerike, a neko nemoze ni iz Mostara... Taki ti grasi pali.
kratko i jasno Mrkva sve objasnio u vezi pomoćnog, što kasne radovi, a to su nedavne kišne padavine, koje su prestale i evo prije nekoliko dana radovi su nastavljeni hvala BOGU.pravnik1981 je napisao/la:
abd za mjesec dana ide svečano otvorenje pomoćnog.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Pravnik, hvala ti na ovom linku - super stvar.pravnik1981 je napisao/la:
Svidja mi se ovo sto Mrkva govori od 5:40m kad prica o investiciji u Velezovu djecu. Valjda ce taj teren i omladinski pogon ostati prioritet. A super je i da su sredili da Dizdarevic trener golmana prvog tima, trenira i djecu.
pa ovo boldirano i jest prioritet NO1 jer se želi u skorijoj budućnosti imati prvi tim sa više Veležove djece...MostaracVelezovac je napisao/la:Pravnik, hvala ti na ovom linku - super stvar.pravnik1981 je napisao/la:
Svidja mi se ovo sto Mrkva govori od 5:40m kad prica o investiciji u Velezovu djecu. Valjda ce taj teren i omladinski pogon ostati prioritet. A super je i da su sredili da Dizdarevic trener golmana prvog tima, trenira i djecu.
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Kao da čitaju naš forum pa prave pitanja
Nadam se da su sada svi zadovoljni i da im je objašnjeno sve
Nekad treba sačekati malo, a ne izvodit zaključke na osnovu malo dokaza
Nadam se da su sada svi zadovoljni i da im je objašnjeno sve
Nekad treba sačekati malo, a ne izvodit zaključke na osnovu malo dokaza
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
emil02in je napisao/la:Jos da procitaju pirketov prijedlog.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.