Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

Elegant
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Elegant » 10 okt 2014, 11:28

Sta bi sa Prcicem ?

Do jucer se radi njega nebo i zemlja okretali sto nije pozvan a sad ga niko ne spominje u sastav ? Nije valjda od super talenta francuske lige pao vama strucnjacima u ocima ? ili ga jos nema na Fifa igrici pa niste ga isprobali ?
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 10 okt 2014, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 10 okt 2014, 11:28

Kad je gost komentator Konjic mi smo ga uvijek zijanili,jedino ja mislim da smo Iran pobjedili :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 okt 2014, 11:31

Zahvaljujuci Susicu se danas osjecam kao sizofrenicar, ne znam dali zelim da pobjedimo ili da izgubimo. :think: :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 okt 2014, 11:35

Celtic je napisao/la:Kad je gost komentator Konjic mi smo ga uvijek zijanili,jedino ja mislim da smo Iran pobjedili :D
Konjic zvani Mr. Positiv. Ali dobar je Muhamed ovako kao lik, samo kao komentator... :)

Susic je vjerovatno dodatno izludio selektora Walesa, koji pojma nema koje ce ludilo ovaj danas izvesti na teren i kako da tome parira. :urnebes:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 10 okt 2014, 11:35

Principatus je napisao/la:Zahvaljujuci Susicu se danas osjecam kao sizofrenicar, ne znam dali zelim da pobjedimo ili da izgubimo. :think: :mrgreen:
Ma mogu ja napisati da navijam za Wels al kad krene utakmica opet po starom:zivciranje,galama i ocekivanje srcanog udara :x
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 okt 2014, 11:36

**** ga sad treba se nadati pobjedi pa kud puklo. Mada ova formacija bez krila i to protiv Walesa je :o :? A mogao je fino odigrati 4-2-3-1 sa pravim krilima Hajrovicem i Lulicem i bekovima ispred njih ali eto izgleda da mora da se napravi rezultat na PUNO tezi i komplikovaniji nacin

[youtube][/youtube]

:bih: :bih:

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 10 okt 2014, 11:39

Elegant je napisao/la:Sta bi sa Prcicem ?

Do jucer se radi njega nebo i zemlja okretali sto nije pozvan a sad ga niko ne spominje u sastav ? Nije valjda od super talenta francuske lige pao vama strucnjacima u ocima ? ili ga jos nema na Fifa igrici pa niste ga isprobali ?

ma pusti ti ovu djecurliju ovdje.....pola ih nema veze s fudbalom :).....tako su isto dizali hajrovica u nebesa, a sa svemira se vidi da je obicna talasika kao i ibisevic hehehe.......

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 okt 2014, 11:39

Do jucer se radi njega nebo i zemlja okretali sto nije pozvan a sad ga niko ne spominje u sastav ? Nije valjda od super talenta francuske lige pao vama strucnjacima u ocima ?
Susic i Prcic su u pet deka. Ali posto je Susic debitovao prije Prcica i tako skupio pristojan broj utakmica ocekuje se da ce on ipak dobiti prednost pored Prcica. Prcic je dogurao do lige 5 bez pomoci ikoga a sto se tice Tina to cemo tek da vidimo. Susic nije vrhunski ofanzivni vezni jer ne zna da igra sa desnom nogom, spor je i nije neki dribler nije ni sijena amidze mu. Kao takav nebi trebao da bude starter trenutno u top25 reprezentaciji svijeta. Formacija 4-4-2 ne valja **** sto se je pokazalo i protiv Kipra. Sve sam Safete :salut:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 10 okt 2014, 11:45

Cardiff, prije 11 godina ..

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 10 okt 2014, 12:05

Principatus je napisao/la:Zahvaljujuci Susicu se danas osjecam kao sizofrenicar, ne znam dali zelim da pobjedimo ili da izgubimo. :think: :mrgreen:
Tako je i kod mene. Ukoliko sad obje izgubimo, dobrim dijelom se mozemo halaliti sa drugim mjestom.
Nažalost, porazi protiv Belgije i Walesa su jedini način da se oprostimo od Safeta.
Savez je usro motku što su mu dali još jedan mandat. Navukao ih je pricom i Iranu, pa se onda izvlacio kako on to nikad nije rekao. Isto kao i za Marseille i Grcku, te prica kako bi on mogao da preuzme neku drugu reprezentaciju i da igra Euro sa njima. Možda mu Francuzi nude klupu?
Problem je samo u tome da, ako izgubimo iduce dvije utakmice, niko ne moze da garantuje da ce novi selektor uspjeti do kraja kvalifikacija da osvoji nekih 18-19 bodova koliko bi moglo da bude dovoljno za drugo ili trece mjesto.

Nek nam je dragi Allah na pomoci.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 10 okt 2014, 12:15

uz BiH i u dobru i u zlu (Susicu)......POBJEDA VECERAS!!!!!......jedino sto mene licno brine je to, da li ce biti makar neki 15.000 nasih navijaca???

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 10 okt 2014, 12:30

Koja je ovo formacija 1-5-2-2 ili 2-5-1-2?

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 10 okt 2014, 12:30

Kod: Označi sve

Safet susic grobar bh fudbala

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 10 okt 2014, 12:30

Hajd da i ja kazem neko svoje osjecanje povodom ovog dvomeca, ako mi onaj strucnjak dozvoli (ako mu se ne svidi, unaprijed mu se izvinjavam).
Posto su ocito kod vecine nekako pomijesana osjecanja povodom ovih nadolazecih utakmica iz poznatih razloga vecina nas ne zna sta da ocekuje. Malo me sve podsjeca na onu utakmicu kad smo otisli Dancima, vec prezaljeni i sa desetkovanom ekipom. Zadnji vezni,mislim,po prvi put bio Biscevic ili Sabic,ne sjecam se sad. Desni bek neiskusni DZemo, lijevi novajlija Hrgovic. I mi odigrasmo ko na Playstation-u. Potpuno neocekivano.
Mislim da je i pored svega razlika u kvaliteti osjetno na nasoj strani i da ce rezultat zavisit samo od motivacije nasih.
Al mi se cini da i vecina igraca vaga izmedju zelje za plasmanom na EP (koja je ipak manja nego prije zbog plasmana na SP) i zelje da se otjera ovaj cirkusant s klupe. Od tog momenta ce, mislim, i zavisit ishod meca. Posle onog s Kiprom nisam optimista.
Sad, sto se tice neke ukupne atmosfere, ocito je da je kod raje doslo do pada interesa za reprezentacijom. Normalno, to je vjerovatno dijelom zbog tog SP jer je i protiv Kipra bilo mjesta na zapadnoj tribini, a porazom jos i vise. Medjutim, ono sto je bar meni promijenilo ukupnu percepciju reprezentacije su ona desavanja prije i tokom SP. Pokazali smo da smo bas ona seljacka EX-YU reprezentacija u kojoj sve zavisi od medjuljudskih odnosa u ekipi.
Ona desavana oko pozivanja pojedinih igraca na SP, izbacivanja drugih bez ikakvog razloga (Zukanovic) da bi se za druge napravilo mjesta, ucjenjivanja nacije pozivom svog havera na SP, ugradjivanja u reprezentaciju (Germania, Adidas...), hodanje terenom protiv Nigerije i sl. Tu se vidilo da vrlo malo igraca igra za taj dres, s vecina samo za svoj interes ili svog havera iz mladjih dana. Raja koja je plakala posle Danske, dobivala batine u Beogradu, Oslu, itd. to nije zasluzila. Al ni po cemu se se ne vidi da njih to pogadja, nit igrace, nit Capella na klupi.
Cak, evo, ni ovdje gdje je nekoliko giliptera bezuslovno branilo strucnjaka bez obzira bile kritike osnovane ili ne vise ga ne brane. I to nesto govori.
Al eto,sta god se desi mi cemo nesto i dobit i izgubit. Ili ce ovaj otic ili cemo uhvatit novi zalet za EP.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 10 okt 2014, 12:33

Koliko god ja bio protiv neznalice(ovo je blaga riječ koju sam upotrijebio) na našoj klupi, NIKAD NEĆU NAVIJATI PROTIV SVOJE REPREZENTACIJE..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 10 okt 2014, 12:35

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:

ma pusti ti ovu djecurliju ovdje.....pola ih nema veze s fudbalom :).....tako su isto dizali hajrovica u nebesa, a sa svemira se vidi da je obicna talasika kao i ibisevic hehehe.......
ti znas da su izet i vedad talasike i sigurno znas bolje od celnih ljudi werdera i stutgarta :roll:
a ovaj @elegant nema veze sa zivotom. a jesi ga sukn`o care. ti i dalje podrzavas tele na klupi iako bi i najveca budala do sada shvatila da ovo sto on radi nema veze sa zdravim razumom.

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 10 okt 2014, 12:41

neroazzuro je napisao/la:Hajd da i ja kazem neko svoje osjecanje povodom ovog dvomeca, ako mi onaj strucnjak dozvoli (ako mu se ne svidi, unaprijed mu se izvinjavam).
Posto su ocito kod vecine nekako pomijesana osjecanja povodom ovih nadolazecih utakmica iz poznatih razloga vecina nas ne zna sta da ocekuje. Malo me sve podsjeca na onu utakmicu kad smo otisli Dancima, vec prezaljeni i sa desetkovanom ekipom. Zadnji vezni,mislim,po prvi put bio Biscevic ili Sabic,ne sjecam se sad. Desni bek neiskusni DZemo, lijevi novajlija Hrgovic. I mi odigrasmo ko na Playstation-u. Potpuno neocekivano.
Mislim da je i pored svega razlika u kvaliteti osjetno na nasoj strani i da ce rezultat zavisit samo od motivacije nasih.
Al mi se cini da i vecina igraca vaga izmedju zelje za plasmanom na EP (koja je ipak manja nego prije zbog plasmana na SP) i zelje da se otjera ovaj cirkusant s klupe. Od tog momenta ce, mislim, i zavisit ishod meca. Posle onog s Kiprom nisam optimista.
Sad, sto se tice neke ukupne atmosfere, ocito je da je kod raje doslo do pada interesa za reprezentacijom. Normalno, to je vjerovatno dijelom zbog tog SP jer je i protiv Kipra bilo mjesta na zapadnoj tribini, a porazom jos i vise. Medjutim, ono sto je bar meni promijenilo ukupnu percepciju reprezentacije su ona desavanja prije i tokom SP. Pokazali smo da smo bas ona seljacka EX-YU reprezentacija u kojoj sve zavisi od medjuljudskih odnosa u ekipi.
Ona desavana oko pozivanja pojedinih igraca na SP, izbacivanja drugih bez ikakvog razloga (Zukanovic) da bi se za druge napravilo mjesta, ucjenjivanja nacije pozivom svog havera na SP, ugradjivanja u reprezentaciju (Germania, Adidas...), hodanje terenom protiv Nigerije i sl. Tu se vidilo da vrlo malo igraca igra za taj dres, s vecina samo za svoj interes ili svog havera iz mladjih dana. Raja koja je plakala posle Danske, dobivala batine u Beogradu, Oslu, itd. to nije zasluzila. Al ni po cemu se se ne vidi da njih to pogadja, nit igrace, nit Capella na klupi.
Cak, evo, ni ovdje gdje je nekoliko giliptera bezuslovno branilo strucnjaka bez obzira bile kritike osnovane ili ne vise ga ne brane. I to nesto govori.
Al eto,sta god se desi mi cemo nesto i dobit i izgubit. Ili ce ovaj otic ili cemo uhvatit novi zalet za EP.
Danska je bila nesto drugo prijatelju.posrećilo se slabijoj ekipi protiv favorita.Baka je imao podrsku igraca i navijaca,klima je bila dosta bolja nego sada.

Ovdje je glavni problem Sušić koga ne podrzava 90 % navijača,ljudi iz NS i samih igrača koji neće da igraju kad ih on vodi.

sAMA OVA TEMA JE TREBALA BITI BIH-bELGIJA .vels smo trebali uzeti glat,bez vecih problema.mi ekipa iz 1 . šešira drhtimo od ekipe iz 4.šešira !!! ali sta ces kad imamo ekspera koji je od gotovine napravio veresiju,od borbe za 1 poziciju napravio borbu za baraž.

CRKNI SAFETE!!!! :clap:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 okt 2014, 12:46

Ma niko normalan ne može protiv svoje reprezentacije. Ono što mene brine je ako pobijedimo, panj će se dodatno uskyrčit, pa će nas Belgija otrest' k'o slinu. Naravno, tele će naći izgovor u visini trave na B. Polju, smjeru vjetra, očekivanom porazu od favorita u grupi... šta god, samo da ostane na klupi. A onda će u nastavku kvalifikacija nastaviti sa svojim retardiranim egzibicijama, koje će nas koštati plasmana na EP.
Što reče @Princi, glup osjećaj na rubu shizofrenije. :D

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 10 okt 2014, 12:54

Isto kao i za Hadzia. Nekad su svi napadali Susica zasto ga ne zove, a sad :D

Hocu reci, mi smo narod apsurda :kafa:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 10 okt 2014, 12:58

VELIKA SLOVA JEL" SAM LJUT!!!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.