ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Nije loše odigrao a dva gamea osvojio.Unofficialpage je napisao/la:Nole razbio Berdycha, trebalo je biti 6-0 / 6-0 ali mu Nole pušta 2 game. Berdych nije bio uopšte loš ali je Nole odigrao maestralno, svaka čast.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije loše odigrao, ali Nole je odigrao maestralno, bolje ne može. Na svaki udarac Berdycha je Nole imao 3x bolji odgovor. I ta dva gamea je osvojio što mu je Nole pustio.Mancini je napisao/la:Nije loše odigrao a dva gamea osvojio.Unofficialpage je napisao/la:Nole razbio Berdycha, trebalo je biti 6-0 / 6-0 ali mu Nole pušta 2 game. Berdych nije bio uopšte loš ali je Nole odigrao maestralno, svaka čast.
Ali kod mene je brzo neko uključi, ti si 5 poruka napisao a da se niko nije uključio, ja mogu 2-3, odmah dođu virtua ili shminka. A ne dam ni ja njima da pišu sami.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ma Berdih je meč izgubio još u tunelu,mislim zaista mi je krivo zbog Rafe gubi početniki od anonimusa a da je prošao Berdih bi mu predao kao i Novaku,barem je moglo biti razumnih 6-3,6-4 za Novaka protiv Rafe...
bravo doktore
marin vrlo slab, i ocekivao sam ovakav pad nakon osvajanja US opena
lu je iduci ivin protivnik
marin vrlo slab, i ocekivao sam ovakav pad nakon osvajanja US opena
lu je iduci ivin protivnik
Sad će u Hrvatskoj opet počet komentari ''ostavi se tenisa'', ''dno dna'' 
Ocekivano, onako je igrao samo jednom i nikada vise.
S druge strane Nishikori je nastavio tamo gdje je stao, dvije titule nakon finala Us Opena.
S druge strane Nishikori je nastavio tamo gdje je stao, dvije titule nakon finala Us Opena.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Niko ništa ne spominje o povratku Rafice.
I je li ovo opet neko tempiranje forme ?
I je li ovo opet neko tempiranje forme ?
-
Hordekatedrala
- Kontakt:
Tempira se forma, znaš njega, malo je istempira, vi se povampirite i onda on digne GS, i tako 14 puta 
Federer onako polupijan, polu mamuran dosao pjeske do polufinala Mastersa. Sutra gubi, ali nije vala ni bitno
Opet je drugi na svijetu.
Opet je drugi na svijetu.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Tempira se forma za LondonHordekatedrala je napisao/la:Tempira se forma, znaš njega, malo je istempira, vi se povampirite i onda on digne GS, i tako 14 puta
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Andy je prijavio Beč. Očito misli da će više boba skupiti za London ako nastupi na malom turniru gdje je favorit ... ali treba i to prvo pobjediti pa tek onda reći juhu.
Na HS sam, nema SK, zna li neko hoce li biti na nekom od srpskih kanala, ili jos tacnije na nekom od kanala koje daje HS?
EDIT: Ako ne, ima li neko dobar link za SK? Hvala.
EDIT: Ako ne, ima li neko dobar link za SK? Hvala.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Kakav gem, big Rog. 
40 faking 7 sekundi je trajao gejm

ružan meč. novak, što je stariji sve je sve tanji na živcima.. ali nismo li mi svi takvi? 
Svi osim babejestamaji je napisao/la:ružan meč. novak, što je stariji sve je sve tanji na živcima.. ali nismo li mi svi takvi?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ovih zadnjih par gemova čak i lijep tenis 
ovako se u zlatna doba igralo

ovako se u zlatna doba igralo
S triestri dominacija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.