Anel Hadzic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Anel Hadzic
Momcino veceras imas tezak ispit u odbrani da te vidimo kako ces se pokazati.
04.10.2009 !!
Lijep gest saveza i selektora da jednom navijaču daju priliku da osjeti kako je nastupati u voljenom dresu.
Hadžić Anel jedan je od nas!
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Boze sacuvaj.... ovo moze samo kod papeta, staviti DCM u CB? jos Hadzica?
Pape, Pape, kod tebe je izgleda fudbaler/fudbaler, i moze igrate na svim pozicijama
Pape, Pape, kod tebe je izgleda fudbaler/fudbaler, i moze igrate na svim pozicijama

G BUSSA BUSS
Pa sto fali,DCM staviti na stopera,bilo je 100 primjera,samo ovaj nas nije MaščeranoHase10 je napisao/la:Boze sacuvaj.... ovo moze samo kod papeta, staviti DCM u CB? jos Hadzica?

I od doktora očekuješ da ti pomogne na ulici, pa makar specijalizirao i epidemiologiju.Hase10 je napisao/la: Pape, Pape, kod tebe je izgleda fudbaler/fudbaler, i moze igrate na svim pozicijama

Sretno, Anele!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Hajde Anele, odigraj jednu dobru na adrenalin i zelju. Ako te iritiramo mi hejteri, odigraj iz inata. Ovo ti je prilika. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Hajde Anele, odigraj jednu dobru na adrenalin i zelju. Ako te iritiramo mi hejteri, odigraj iz inata. Ovo ti je prilika.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- hogarstrasni
Podrzimo Anela, mozda , vec sutra, neko od nas dobije priliku !Clutch je napisao/la:Lijep gest saveza i selektora da jednom navijaču daju priliku da osjeti kako je nastupati u voljenom dresu.

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Tako je Anele. Pokazi svima koji te kritikujemo da nismo upravu. Ocekujemo 110% borbenosti i trcanja od prve do zadnje minute. Ako nista to moze skoro svaki igrac da trci.
Nadam se da cete ti i Sunjic imati minimalan broj duela sa Bale-om.

Par sekundi prije Besic imao elegantan potez i poklonio loptu OS. Njegova greska, Anel samo pokusao zaustaviti Drogbu. Anel ne treba biti na spisku al ova krivica gore ide vecinom Besicu.bhsport je napisao/la:Cime je ovaj zasluzio ovoliku paznju i konstantno nagradjivanje losih partija.
Daj Boze da demantuje, ali sve mirise na debakl.
Ovako je to izgledalo protiv Drogbe
Kakav elegantan potez, ko da plese becki valcer.
Ajmo Anele igracino nasa, ponosu drzave odigraj danas najbolje sto mozes, sacuvaj nas gol, ajde majstore 

Da, Besic jeste pogrijesio, ali Anel je reagovao u maniru svjetskog stopera, opleo po nogama uz telemark.soko je napisao/la: Par sekundi prije Besic imao elegantan potez i poklonio loptu OS. Njegova greska, Anel samo pokusao zaustaviti Drogbu. Anel ne treba biti na spisku al ova krivica gore ide vecinom Besicu.
Nesto slicno je za ocekivati i veceras.
Tako je to vidio stoper Anel Hadzic.“Kada sam vidio kako Drogba bježi i ide prema Asmiru Begoviću, nisam imao druge opcije već da ga zaustavim prekršajem. Nisam mogao dopustiti da dođe sam pred našeg golmana. To je bila jedina prava odluka u tom trenutku", dodao je Hadžić.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ako momcina veceras odigra dobro, ne primimo gol, racunajte da je u nastavku prvi stoper repke 

DD
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa normalno. Ne vjerujem da iko očekuje išta drugačije u slučaju njegove neloše partije. Slično kao što je Šunjić zacementirao poziciju u prvoj postavi zbog solidne partije protiv Nigerije.Burundi je napisao/la:Ako momcina veceras odigra dobro, ne primimo gol, racunajte da je u nastavku prvi stoper repke
Ako ne primimo gol večeras, gledat ćemo tandem Šunjić-Hadžić do kraja Safetovog mandata u reprezentaciji. Džaba što su im zamjene standardni igrači u Bundesligi i Seriji A.
- AlfredBorden
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Cartman je napisao/la:Hajde Anele, odigraj jednu dobru na adrenalin i zelju. Ako te iritiramo mi hejteri, odigraj iz inata. Ovo ti je prilika.![]()

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
bhsport je napisao/la:Da, Besic jeste pogrijesio, ali Anel je reagovao u maniru svjetskog stopera, opleo po nogama uz telemark.soko je napisao/la: Par sekundi prije Besic imao elegantan potez i poklonio loptu OS. Njegova greska, Anel samo pokusao zaustaviti Drogbu. Anel ne treba biti na spisku al ova krivica gore ide vecinom Besicu.
Nesto slicno je za ocekivati i veceras.
Tako je to vidio stoper Anel Hadzic.“Kada sam vidio kako Drogba bježi i ide prema Asmiru Begoviću, nisam imao druge opcije već da ga zaustavim prekršajem. Nisam mogao dopustiti da dođe sam pred našeg golmana. To je bila jedina prava odluka u tom trenutku", dodao je Hadžić.
A jok, trebao ga je potapsati po ramenu i reci mu: Gospodine Drogba, da li bi ste bili ljubazni i pricekali dok se nasa odbrana konsoliduje i onda nastavili akciju?
A tek svrsavanje Papetoljubaca...Burundi je napisao/la:Ako momcina veceras odigra dobro, ne primimo gol, racunajte da je u nastavku prvi stoper repke

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Sta u nastavku,za vijeke vijekova.Burundi je napisao/la:Ako momcina veceras odigra dobro, ne primimo gol, racunajte da je u nastavku prvi stoper repke
Malo ti prati i kako Toni igra u klubu, manje ces provala imati.Donnie Darko je napisao/la:Pa normalno. Ne vjerujem da iko očekuje išta drugačije u slučaju njegove neloše partije. Slično kao što je Šunjić zacementirao poziciju u prvoj postavi zbog solidne partije protiv Nigerije.Burundi je napisao/la:Ako momcina veceras odigra dobro, ne primimo gol, racunajte da je u nastavku prvi stoper repke
Ako ne primimo gol večeras, gledat ćemo tandem Šunjić-Hadžić do kraja Safetovog mandata u reprezentaciji. Džaba što su im zamjene standardni igrači u Bundesligi i Seriji A.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
jasta je standrdni, kojeg jos zovu i podapni muDonnie Darko je napisao/la:Pa normalno. Ne vjerujem da iko očekuje išta drugačije u slučaju njegove neloše partije. Slično kao što je Šunjić zacementirao poziciju u prvoj postavi zbog solidne partije protiv Nigerije.Burundi je napisao/la:Ako momcina veceras odigra dobro, ne primimo gol, racunajte da je u nastavku prvi stoper repke
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 11 gostiju.