Edit:
Šta ćeš dobiti hahah, ovo je postalo smiješno. Sada se okaniti kladionice na neko vrijeme dok se još u plusu.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Elmar je napisao/la:Da hoce ovaj Ruski Sibir ostati X do poluvremena dobijam 40 Eurica.
Emir_ZENICA je napisao/la:Za danas
Leverkusen-HSV 1 2,10
Bologna-Sampdoria X 2,90
Lazio-Bari 1 1,80
Valladolid-Real M 2 1,30
Lille-Grenoble 1 1,30
Ajax-PSV (1.pol.) 1pX 2,10
K'lautern-Cottbus 1 1,50
Juventus-Siena 1 1,30
Padaju kvote![]()
Osim na K'lautern gdje se povecala
1km dobitak 76km
Trebalo bi probati odigrati 1 .Vrijedi pokušati jer je koeficijent 10 !Atko_lik je napisao/la:lkjudi dal ce danas medjunjanin skrojiti sudbinu realu jer sad je galatikose strah bosanaca
ja uvijek tako radim i prodjem kao sto sam rekao,prijelaz kad ti posalju npr. X/2 ja uvijek igram krajnji ishod i prodjem,ma za tu dojavu nisam ni vjerovao jer ako imas dojavu ne stavljaj je 5-6 sati prije tekme,jer to je public bet,i normalno da ce klade u dogovoru sa klubom promjenit ishod jer se dosta velike svote novca uplacuju na taj par npr.kao sto ste vi jucer svi uplatili X/X.Ne vjerujem da vas je ovaj forumas zezno,vec Mania covjek klepi lovu,posalje "dojavu" i izbrise se sa SMS aktivnosti,fb i svoj bloger,covjek dobar makar 300 eura,i opet ce kad bude zafalilo para otvorit drugi bloger,ili profil na fb sa drugim nazivom.Emir_ZENICA je napisao/la:harry_90 @
Ti kazes ako je prelaz x/2 najsigurnije od odigrat dvicu,eto juce je bio x/x pa zavrsi 1![]()
Evo meni salje jaran poruku da je dojava bila Numancia x/1 ,Lik iz makedonije mu javio...
Neko nas **** ovdje ili onaj sto nam je dao ili NBA MANIA,ovaj sto nam je dao,mozda je pitao Maniu kolika je kvota pa on gledao po ponudi i trazio tu kvotu, i kao dojava ili NBA MANIA isto tako radi![]()
Postoje dojave, samo što se one ne kupuje za 5,10,50 eura ... tačnije ne može ih kupiti baš svako, a oni koji najviše namještaju utakmice su upravo kladionice. Stvarno je žalosno očekivati da neki izvjesni nbamania nadmudri kladionice, ali eto bilo ih je i takvihdenza_hordas je napisao/la:ma nbamania je obicni prevarant eno izvrisao je profil i na onoj grupi nemozes postat nista a vi ste glupi sto kupujete dojave jer dojave ne postoje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.