Consigliere je napisao/la:Idemo ponovo odigrat' svaki par.... Kakav je gust (barem meni) kad ti svi parovi na narodnom krecu u isto vrijeme![]()
Wales- BiH (SP) x2 1.42
Da smo dobili Kipar, kvota bi ovdje bila 1.10, ali taj glupi poraz je sve okreno naglavacke. Ipak mislim (i nadam se) da veceras ostajemo neporazeni.
ja cu se usuditi da odigram ili 2 ili prvo poluvrijeme vise od 1,5 golova
Belgija- Andora 3+ 1.15
Sta reci, kvota je bezveze, ali bolja od 1 (1.01). btw, kvota na odg je 5.40
![]()
Kipar- Izrael 0-3 1.20
Ne volim negativno igrati na golove, ali ne pada mi na pamet nista logicnije. Izrael je ovdje kvalitetniji ali bojim se kakvog krompira Kiprana a zatim i bunkera. Kako god, mislim da ce biti bunker ko god povede
Latvija- Island 2+ 1.43
Mislim da bi ovdje moglo biti golova, dok ovi u Premieru ocigledno misle suprotno jer su dali maksimalnu kvotu na dva gola... Pa, vidjet cemo.
Holandija- Kazahstan 1 1.05
Stvarno mi nista pametnije ne pada na pamet ovdje, a rekao sam da igram svaki par
Turska- Ceska ddg 1.30
Turci su se obrukali u prvom kolu a veceras imaju popravni i mozda i najvazniju utakmicu kvalifikacija. Iskreno, ne bi me iznenadilo da ispuse, ali mislim da nece, a valjda mogu do jednog gola
imam neki osjecaj, da ce ceska dobit, u naletu su, nesta slicno kao slovacka trenutno.....
Bugarska- Hrvatska gdg 1.30
Vidim da dosta ljudi prognozira na domacina, ali ja jednostavno ne mogu na manje kvalitetnu ekipu. Bugari jesu nezgodni, ali ipak je prednost na strani hrvata, a posto je kvota na x2 i dg tu negdje, odlucio sam se na ovo drugo
sve je moguce, mada mislim da ce hrvati dobit....
Italija- Azerbejdzan 1 1.10
Isto kao za holandjane
Malta- Norveska 2+ 1.28
Ne smijem staviti 2. Jednostavno, ova Norveska nije nista posebno, i mislim da nece na prvenstvo. Zato dva gola, bez filozofiranja
ovo je stvarno nagazna mina veceras, nesto kao crna gora sinoc....
Kvota: 7.00
pratio sam te jucer, dobro prognoziras....jes da su male kvote, ali sve je realno.......