Toni Sunjic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

bagrcavi
Kontakt:

Re: Toni Sunjic

Post Postao/la bagrcavi » 10 okt 2014, 14:26

BaDa12 je napisao/la:A, Pape Lippi. :mrgreen:
A Pape je :mrgreen:
slika
" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 10 okt 2014, 14:35

Momak koji je svoj kvalitet pokazao i na Svjetskom. Podsjetiću samo na tekmu protiv Nigerije gdje je morao igrati odbranu i za sebe i za Spahića i krpiti kikserove greške. Neke stvari se jako brzo zaboravljaju.

U utakmici protiv Kipra on, Bičakčić i Bešić su jedini igrači koji su igrali odbranu i smiješno je svaljivati krivicu na njih, pogotovo na Tonija, nakon sramne taktike koju je selektor izveo.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 okt 2014, 14:40

Clutch je napisao/la:Momak koji je svoj kvalitet pokazao i na Svjetskom. Podsjetiću samo na tekmu protiv Nigerije gdje je morao igrati odbranu i za sebe i za Spahića i krpiti kikserove greške. Neke stvari se jako brzo zaboravljaju.

U utakmici protiv Kipra on, Bičakčić i Bešić su jedini igrači koji su igrali odbranu i smiješno je svaljivati krivicu na njih, pogotovo na Tonija, nakon sramne taktike koju je selektor izveo.
Znači Šunjić je žrtva taktike protiv Kipra, a Spahić i Lulić su kikseri zbog utakmice protiv Nigerije.
DRUG NEBI TI PUNCA

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 10 okt 2014, 14:45

bagrcavi je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Momak koji je svoj kvalitet pokazao i na Svjetskom. Podsjetiću samo na tekmu protiv Nigerije gdje je morao igrati odbranu i za sebe i za Spahića i krpiti kikserove greške. Neke stvari se jako brzo zaboravljaju.

Znači Šunjić je žrtva taktike protiv Kipra, a Spahić i Lulić su kikseri zbog utakmice protiv Nigerije.
Ne, i oni su žrtva taktike, ali ih ne možemo zvati kikserima, za razliku od Spahića koji je odigrav'o duple pasove s Emenikeom. :kafa:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 10 okt 2014, 14:46

Ajax je napisao/la:Kada si tvrdio da je Pjanic igrac manje jer je previse mrsav...
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 okt 2014, 14:47

Sunjic je reagovao amaterski kod gola Nigerije. (Da, i Spahic je).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 okt 2014, 14:53

Greivis je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Kada si tvrdio da je Pjanic igrac manje jer je previse mrsav...
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
GangstaX je napisao/la: Pa ako ćemo gledat tako i Pjanić npr. je igrač manje na terenu jer je premršav. Šta je Pjanić npr. uradio u defanzivi?
Ili za Hajrovica prvo OVO:
GangstaX je napisao/la:Hajrović je igračina, legitimni nasljednik Misimovića u prvih 11 reprezentacije, kad se Miske oprosti (nakon EP u Francuskoj pretpostavljam) - počinje vrijeme Ize Hajrovića.
Po meni, Ibričić nema šta da traži u Brazilu, on je samo blijeda kopija Hajrovića, pa ako hoćete i Stevanovića.
pa onda OVO:
GangstaX je napisao/la:Još jednom i posljednji put - Izet Hajrović = precijenjen igrač.
Dobar za našu repku da uđe u zadnjih 30-ak minuta ako se utakmica bude lomila i to je sve.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 okt 2014, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 10 okt 2014, 14:53

Cartman je napisao/la:

Sunjic je reagovao amaterski kod gola Nigerije. (Da, i Spahic je).
Spahićev gol ipak, priznaćeš..Bio je naš najbolji igrač u toj utakmici.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 okt 2014, 14:55

Prvi put Allaha mi citam Sunjicevo ime u kontekstu krivice za gol koji nam je zabila Nigerija.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 okt 2014, 14:58

Sabinho je napisao/la:Prvi put Allaha mi citam Sunjicevo ime u kontekstu krivice za gol koji nam je zabila Nigerija.
Pogledaj ga ponovo. Umjesto da cuva Odemwingia u sredini, on izlazi na Emenikea i ostavlja Odemwingia samog na ziceru. Trebao je natjerat Emenikea da puca iz skoro mrtvog ugla. Beg imao dobru priliku da odbrani. To je to iskustvo i znanje sto mu nedostaje. Mlad je, i popravio je se u zadnje vrijeme, ali je on daleko od nivoa Emira.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 10 okt 2014, 14:59

Sabinho je napisao/la:Prvi put Allaha mi citam Sunjicevo ime u kontekstu krivice za gol koji nam je zabila Nigerija.
A dobro, znaš da je Cartman subjektivan po pitanju Spahića, pa traži način da ga bilo kako opravda za onaj kiks.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 okt 2014, 15:01

Pa pogledajte gol ljudi dragi, pa se javite. Ne opravdavam ja Emira, 100 puta sam rekao da je najveci krivac za taj gol. Ali i Sunjic je pogrijesio. Pogledajte pa se vratite sa komentarom. Ostavlja Odemwingia samog na 5 metara, umjesto da ostane u sredini i natjera Emenikea da puca iz skoro mrtvog ugla.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 okt 2014, 15:03

Clutch je napisao/la: Ne, i oni su žrtva taktike, ali ih ne možemo zvati kikserima, za razliku od Spahića koji je odigrav'o duple pasove s Emenikeom. :kafa:
Nego kako kazu nauka sve sto je veci broj utakmica vise se iskristalise kvalitet ili mane pojedinog igraca. TI bi Spahica analazirao kroz jedan ili dva kiksa a onih 60 dobrih utakmica ko ****. To sto igra stadardno za jednu od vodecih momcadi Bundeslige i igra solidno ligu prvaka ko ****. A po drugoj strani kod drugog igraca Sunjica uzimas jednu dobru utakmicu za primjer necega. Cak i na toj utakmici nije optimalno reagovao kod gola Emenikea. Protiv Meksika nista posebno odigrao cak sta vise. Protiv Liechtensteina i Kipra isto nista posebno. Protiv Nigerije je Spahic sam pokrivao dvije pozicije igrao bez pomoci beka i 80% napada je islo po toj strani. To je itekako uticalo a posto je imao toliko odlicnih partija realan covjek moze pomisliti i na ne saniranu povredu a svakako je gol pao iz duplog faula kojega bi europske sudije sudile. Nijo bitno samo koliko pogresaka koji stoper napravi jer svaki stoper pravi greske. Najbitniji je INDIVIDUALNI KVALITET tog igraca. ( brzina, pozicioniranja, uklizavanje, koliko je igrac jak tehnicki, borbenost, smirenost, iskustvo i jos puno toga ).
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 okt 2014, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 okt 2014, 15:07

Ajax je napisao/la: Ili za Hajrovica prvo OVO:
GangstaX je napisao/la:Hajrović je igračina, legitimni nasljednik Misimovića u prvih 11 reprezentacije, kad se Miske oprosti (nakon EP u Francuskoj pretpostavljam) - počinje vrijeme Ize Hajrovića.
Po meni, Ibričić nema šta da traži u Brazilu, on je samo blijeda kopija Hajrovića, pa ako hoćete i Stevanovića.
pa onda OVO:
GangstaX je napisao/la:Još jednom i posljednji put - Izet Hajrović = precijenjen igrač.
Dobar za našu repku da uđe u zadnjih 30-ak minuta ako se utakmica bude lomila i to je sve.
Eh, moj Gangsteru :lol: . Ajax te bogami matirao posteno :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 okt 2014, 15:10

Hahaha, GENGSTER dominira jos jednom. :rol:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 10 okt 2014, 15:13

Što volim ovako kad im nađu stare postove pa ih syebu :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 okt 2014, 15:15

@Ajax dijeli pljuske. :thumbup: :rol:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 okt 2014, 15:18

Ma ne pricam ja sa covjekom vise. Niti ne odgovaram na njegove postove. A on iz cista mira rece da ko meni smeta neki igrac zbog nacionalnosti sto nema 1% istine u tome. Inace mu nebi ni odgovorio samo to je stvarno sramota napisati. Jednu ruznu izjavu nisam dao na taj nacin a svi znaju da ja ne gledam na te stvari. Meni je samo bitan KVALITET igraca nista drugo,

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 10 okt 2014, 18:19

Cartman je napisao/la:
Pogledaj ga ponovo. Umjesto da cuva Odemwingia u sredini, on izlazi na Emenikea i ostavlja Odemwingia samog na ziceru. Trebao je natjerat Emenikea da puca iz skoro mrtvog ugla. Beg imao dobru priliku da odbrani. To je to iskustvo i znanje sto mu nedostaje. Mlad je, i popravio je se u zadnje vrijeme, ali je on daleko od nivoa Emira.
Pogledaj ti malo bolje, Misimović gubi loptu na sredini, Lulića nema tamo gdje treba da bude, Spahić izlazi umjesto da izbije loptu u aut glumi lafa Emenike ga otresa a onda ovaj pokušava odglumit faul, Emenike ga, istina, sapliće.

Bešić - umjesto da stane na Spahićevo mjesto stoji i posmatra sve to. Šunjić je ostao na svom mjestu i čuva prostor, jer je Smetljar napravio rupu.

Dakle, na tom mjestu je trebao biti Bešić, a Šunjić je uradio tačno ono što je trebao i da uradi, nikakve tu greške nije bilo.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 10 okt 2014, 18:24

DonCorleone je napisao/la:
Ajax je napisao/la: Ili za Hajrovica prvo OVO:
pa onda OVO:
Eh, moj Gangsteru :lol: . Ajax te bogami matirao posteno :mrgreen: .

Nije on mene matirao, nekad sam stvarno tako pisao i mislio. Ikad čuli da čovjek mijenja mišljenje?
Nekad sam stvarno mislio da su Bičakčić i Hajrović pojačanje za nas, sad mislim da smo gori otkad smo ih "dobili". Ne mogu prežalit Stevanovića što je sam sebi upropastio karijeru, kako je taj momak bacao Balea na guzicu onda (jest da je bila prijateljska).
Sad npr. definitivno mislim da Stevanović ne treba dobijat poziv za repku, al Hajrović da-opet da bude samo evtl. "džoker"
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.