Ne moze ovaj decko cuvati sve,svi znamo ko je zaduzen za krilaHariTz je napisao/la:Samo da ne bude Bale pobjegne Mumetu 1-2 i krene šikaniranje po njemu. Dešavalo se tako nešto više puta. Samo neka da sve od sebe i bit će to sve dure
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Pa nisam ni napisao da čuva sve, pišem da ako budu njih dvojica u duelu i Bale pobjedi u tom duelu, bit' će Mume rinaka. To se masu puta dešavalo.Celtic je napisao/la:Ne moze ovaj decko cuvati sve,svi znamo ko je zaduzen za krilaHariTz je napisao/la:Samo da ne bude Bale pobjegne Mumetu 1-2 i krene šikaniranje po njemu. Dešavalo se tako nešto više puta. Samo neka da sve od sebe i bit će to sve dure
Što se tiče krila, Balea ima svugdje, vidjet ces par puta da će imati i duel sa Džekom
Pricaj sta ti hoces,naseg Mumeta niko nece proci,jedini nas igrac ,koji se treba postovati i naravno Rusioc,steta sto ga nema....Malog sutra da stavi teletina u napad,vjerujem da ce uraditi korektan posao..
Mali je fantastičan..
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Bez sumnje, za mene worldclass vec sada.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- streetfootball
- Kontakt:
Besa sutra uzimam od tb dres halalim 15 KM
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Sta radi ovaj momak
Nadam se da ga gledaju iz Evertona
Nadam se da ga gledaju iz Evertona
Kakvog igrača imamo. Mogu misliti šta će biti za koju sezonu. 
tačno, mora se imati taj gif , kakva mašina 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
pirotehnik
- Kontakt:
Ufff.. 
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
hodža je napisao/la:Mume masino !!!!!!!
Vedatore daj snimak slalomaaaaaaa
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Svaka cast!vedator je napisao/la:
Al sto oduze loptu Hadzicu
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Muhamede sine 
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Kakvu je utakmicu odigrao ovaj momak, pa ovo je nevjerovatno..Najbolji igrac na terenu bez konkurencije 
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Hamo terminator
Bravo lave nas
Bravo lave nas
Trenutno korisnika/ca: 231983, Beduin, Cwirek, edvaE2, Goalgetter, Google [Bot], legendarnadruga, Proximic, Sveti i 42 gosta.