Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Niko ne spominje Sunjica koji je odlicno igrao prvo poluvrijeme spasio nas par puta
uz Besica nas najbolji igrac u prvom poluvremenu

Ali kako me provocira ovo ponasanje Dzeke. Vedo jadan se ubi trci za njihovim igracima, a on seta i dopusta im da ciljaju sa ovim dugim loptama. Jos onaj duel sa golmanom, povlaci se da ne bi slucajno frizuru pokvario. Neka te je stid, takozvani kapitenu. Ako se ne trgnes u drugom, treba ti tu traku oduzet. To su nosili velikani poput Sergeja i Emira, a ti se ponasas kao zadnja primadona. Fuj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Medunjanin najbolji.
Cipar - Israel 0 - 2
Tako se to radi.
Cipar - Israel 0 - 2
Tako se to radi.
- Evolution87
- Kontakt:
Nije da slutim, ali ko da gledam da cemo izgubiti 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Pa kako će povući loptu, kad nemamo krila??? Oni povuku, i ko ti ostaje nazad???EDO299 je napisao/la:Imaju l' daMu Mujdza i Lulic, nisu ni jedne lopte povukli naprijed a kamoli centrirali![]()
Beša![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidite da nam Susic kao igra krilo, a on u sredini? Vedo igra krilo, a on u sesnaestercu? Mujdza sam drzi desnu, a Lula lijevu? Ovo je smijesno sta onaj klaun radi na klupi...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Jednostavno bokovi su prazni,niti Lulić a ni Mujdža jednostavno ne smiju krenuti u prostor jer znaju da se neće moći vratiti da zatvore.Višak je Ibišević,...Hajrović ispred ili Lule ili Mujdže,kontra malo pomjeriti Tinu i uzimamo ih 2-3 razlike,ovako gusta sredina,bokovi niti mogu niti smiju da krenu napred.Wels je realno krampa od ekipe ali mene je i dalje strah jedne njihove kontra ili Bejla jedan na jedan..male korekcije i to je to..
TI HAMAN ZA ONE U jedinstvu je snagaHead je napisao/la:E yebo im Radoncic majku.

Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 10 okt 2014, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Ljudi prazna nam je lijeva strana,Lulic je opet sam tu, nije glup njihov trener vidio je to i pokusace iskoristit, moramo ga zabit sto prije
- DonCorleone
- Kontakt:
Wales se (nasom) desnom stranom ne vidi, razlika ko nebo i zemlja kada igra Mujdza i Vrsajevic.EDO299 je napisao/la:Imaju l' daMu Mujdza i Lulic, nisu ni jedne lopte povukli naprijed a kamoli centrirali![]()
Beša![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Medunjanin-Pjanic-Susic kombinacija dje su dvojica visak na ovakav nacin, ne samo jedan. Krila nemamo, sta ce nam, igramo 'od noge do noge'. Mozemo ovo dobiti, kao sto mozemo izgubiti, izgubimo li ovo, neka ide jos prije Belgije.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 10 okt 2014, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
90% prvog poluvremena nas je bilo tuzno gledati jadni Pjanic ne zna jel posao ili dosao, zalosno ga je gledati ( mislim da za poluvrijeme nije vise pretrcao u karijeri u prazno) dok amidzino zlato smeta i nasim i Velsanima
Taktika kao da ju je Izet Fazlinovic sastavljao.

Taktika kao da ju je Izet Fazlinovic sastavljao.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Goalgetter
- Kontakt:
A zasto ne igra Bale? Bez njega su dosta slabiji, najavili su ga u prvih 11, ne kontam.
- Nerminovic
- Kontakt:
- skyisthelimit
Sta je ovo, Radoncic show na poluvremenu? Uzas...
Neće ti Džeko bolan to nikada raditi. On je drugačiji tip nadapača od Vede i to je to.Cartman je napisao/la:Ali kako me provocira ovo ponasanje Dzeke. Vedo jadan se ubi trci za njihovim igracima, a on seta i dopusta im da ciljaju sa ovim dugim loptama. Jos onaj duel sa golmanom, povlaci se da ne bi slucajno frizuru pokvario. Neka te je stid, takozvani kapitenu. Ako se ne trgnes u drugom, treba ti tu traku oduzet. To su nosili velikani poput Sergeja i Emira, a ti se ponasas kao zadnja primadona. Fuj.
Malo si u subjektivan jer je Džeko opleo po MANUTD pa ga ne lajkaš

Meni niko nije los kod nas,samo sto smo nervozni u napadu,nikako da odigramo lijepu akciju,nego pokusavamo neke duge lopte po zemlji koje uvijek budu presjecene,toga se moramo cuvati 

Hoćemo Višću i Hajrovića umjesto Tine i Ibiševića.. I da se Salem nogira iz kuhinje,i još 6 veznjaka da bidne 

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Sunjic jako dobar, Hadzic daje maksimum od svojih skromnih mogucnosti koje nise nesto i izgleda solidan bar se trudi. Tino Susic OCAJAN. 0 driblinga, 0 udaraca po golu, 0 asistencija, 0 proigravanja, 0 uklizavanja igrac manje. A Pape "genijalac" gura taj **** 4-4-2 gdje ti trebaju igraci kao Lulic i Hajrovic na krilima a ne Medunjanin i Tino. Ubacuj Hajrovica umjesto Tina dok nije kasno neznalico jedna. Zgadio si ljudima fudbal covjece. 4-2-3-1 je miljardu puta bolje od **** 4-4-2 jer NEMAMO MI IGRACE ZA TAJ STIL IGRE. Vedo je vise uradio na krilu od Susica. Jedino nas je spasilo sto ovi imaju lose igrace osim Bale-a. Dzeko i Vedo odsjeceni upravo zbog **** 4-4-2.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 okt 2014, 21:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Piplicu za selektora 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.