Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Prvo poluvrijeme ocekivano nervozno....drugo poluvrijeme ocekujem pritisak na gol Walesa i dva gola..posljedice od Kipra su unijele malo straha kod nasih...utakmica je od velikog znacaja..
Vi,prekrasni ljudi....do sada ste trebali uociti da nama fali 3(tri) igraca u zadnjoj liniji...a oni su tu bili standardni do prije 2-3 mjeseca..
Tu promjenu bi osjetile i najvece repke svijeta...za sada u odbrani ide solidno...moze bolje ali...kao sto rekoh..
Vi,prekrasni ljudi....do sada ste trebali uociti da nama fali 3(tri) igraca u zadnjoj liniji...a oni su tu bili standardni do prije 2-3 mjeseca..
Tu promjenu bi osjetile i najvece repke svijeta...za sada u odbrani ide solidno...moze bolje ali...kao sto rekoh..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Bale je odigrao lose jer se ponasa kao neka diva, dosao je sa mislju da je glavni baja na terenu. Wannabe Ronaldo. Kur...
Mi smo jos gori, Pjana nervozan, Mujdza izgino, prenatrpana vezni red, Hadzic pliva, Tino se trudi ali slabo...
Mi smo jos gori, Pjana nervozan, Mujdza izgino, prenatrpana vezni red, Hadzic pliva, Tino se trudi ali slabo...
- DonCorleone
- Kontakt:
Kada je Hadzic napravio prekrsaj za zuti karton bila je ista situacija kao protiv Nigerije. Lulic naprijed, kontra, pozadi fali lijevi bek, stoper ispomaze kako zna i umije. Taktika katastrofalna.mirzatele je napisao/la:Ljudi prazna nam je lijeva strana,Lulic je opet sam tu, nije glup njihov trener vidio je to i pokusace iskoristit, moramo ga zabit sto prije
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ma brate neka se posere na sred Old Trafforda, kad igra za repku samo me repka zanima. Recimo protiv Grcke je bio odlican na svom. Ali ovakve partije vec postaju normala. Ne moze tako, treba da bude lider ekipe.HariTz je napisao/la:Neće ti Džeko bolan to nikada raditi. On je drugačiji tip nadapača od Vede i to je to.Cartman je napisao/la:Ali kako me provocira ovo ponasanje Dzeke. Vedo jadan se ubi trci za njihovim igracima, a on seta i dopusta im da ciljaju sa ovim dugim loptama. Jos onaj duel sa golmanom, povlaci se da ne bi slucajno frizuru pokvario. Neka te je stid, takozvani kapitenu. Ako se ne trgnes u drugom, treba ti tu traku oduzet. To su nosili velikani poput Sergeja i Emira, a ti se ponasas kao zadnja primadona. Fuj.
Malo si u subjektivan jer je Džeko opleo po MANUTD pa ga ne lajkaš
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma tesko da se ovdje ista vise moze napraviti. Fuj 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Mujdja nesmjie krenut naprijed a ima prostora koliko hoces .Da hoce teleca glava skontat to pa Tina izvest a Hajrovica ubaciti... al jbg amidjino zlato mora igrat
Zadnja izmjena: nisko, dana/u 10 okt 2014, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
-
- Kontakt:
Igra troma i nemastovita. Igraci kao da se nisu na putu sreli. Saradnja nikakva, i cini mi se da ako pobijedimo, bice to kakav odbijenac za Ibisevica, ili neki genijalan pas Pjanica za Dzeku.
Lokum manje tusi od naseg veznog reda....
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Vels - BiH / BiH - Belgija
Dvije stvari. Probijanje strana i zadnja lopta.
Ok, ne smiju nasi preko bekova previse da idu kako ne bi ostavljali rupe, ali moramo nesto uraditi da uvezemo vezu i napad. Pjanic se mora pomaci prema naprijed i probati nekim zadnjim pasom izbaciti nekog od napadaca pred Hennesya.
Ovako Vedo i Edin igrajuci ledjima okrenuti golu nece puno uraditi.
Ok, ne smiju nasi preko bekova previse da idu kako ne bi ostavljali rupe, ali moramo nesto uraditi da uvezemo vezu i napad. Pjanic se mora pomaci prema naprijed i probati nekim zadnjim pasom izbaciti nekog od napadaca pred Hennesya.
Ovako Vedo i Edin igrajuci ledjima okrenuti golu nece puno uraditi.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 10 okt 2014, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Tačno sam se odvikao totalno od gledanja utakmica repke. Ogadila mi se igra sa malo golova. Gdje je ona poletna igra i trpanje protivnika sa početka kvalifikacija za SP 2014? 

Kako Bale imitira Ronalda kod onog centaršuta
I to u rikverc ide prvo,pa raširi noge ko Ronaldo 

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Belgija 27 suteva za 45min 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- DonCorleone
- Kontakt:
Bas, jos digao lijevi dio sorca gorerishaaa je napisao/la:Kako Bale imitira Ronalda kod onog centaršutaI to u rikverc ide prvo,pa raširi noge ko Ronaldo

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ako bude u 2. poluvremenu ovakav, definitivno zaslužuje kritike. Samo ti pišem da on nikada neće biti taj koji će zaganjati igrača, vršiti presing i to ( možda nekad, ali rijetko ). Sidraš.Cartman je napisao/la:Ma brate neka se posere na sred Old Trafforda, kad igra za repku samo me repka zanima. Recimo protiv Grcke je bio odlican na svom. Ali ovakve partije vec postaju normala. Ne moze tako, treba da bude lider ekipe.HariTz je napisao/la:Neće ti Džeko bolan to nikada raditi. On je drugačiji tip nadapača od Vede i to je to.Cartman je napisao/la:Ali kako me provocira ovo ponasanje Dzeke. Vedo jadan se ubi trci za njihovim igracima, a on seta i dopusta im da ciljaju sa ovim dugim loptama. Jos onaj duel sa golmanom, povlaci se da ne bi slucajno frizuru pokvario. Neka te je stid, takozvani kapitenu. Ako se ne trgnes u drugom, treba ti tu traku oduzet. To su nosili velikani poput Sergeja i Emira, a ti se ponasas kao zadnja primadona. Fuj.
Malo si u subjektivan jer je Džeko opleo po MANUTD pa ga ne lajkaš
Kako će Belgijanci u ponedjeljak nekome jeebati mame.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Bejliju rajf smeta ocigledno

Nema prodornosti i brzine po krilima zato i igramo lose,Pjanic je probao preko desnog krila nesto nekoliko puta....
Lulic ocigledno nece da krene gore jer vidi da ima tromog Medunjanina i Susica pored sebe koji konstantno idu kroz sredinu....

Nema prodornosti i brzine po krilima zato i igramo lose,Pjanic je probao preko desnog krila nesto nekoliko puta....
Lulic ocigledno nece da krene gore jer vidi da ima tromog Medunjanina i Susica pored sebe koji konstantno idu kroz sredinu....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
imam onaj osjecaj ko protiv slovaka u zenici!
ima se kuda napast, svi to vidimo, vidi vjerovatno i susic, samo je yebachina sto ce walesov strateg pretpostavit da ce susic zaigrat na tu kartu, eliminisat mu mogucnosti promjenom taktike i onda iz neke kontrice zabit za pobjedu...
jos samveci pesimist nego prije pocetka tekme...
ima se kuda napast, svi to vidimo, vidi vjerovatno i susic, samo je yebachina sto ce walesov strateg pretpostavit da ce susic zaigrat na tu kartu, eliminisat mu mogucnosti promjenom taktike i onda iz neke kontrice zabit za pobjedu...
jos samveci pesimist nego prije pocetka tekme...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
TSS na klupu a Hajrović u igru, vidi se da smo bolji. Lulić i Mujdža ne smiju krenuti naprijed. Lulić najslabiji, veliki udio u tome ima i taktika ali ne moigu vjerovat da ne zna out izvest. 
Bešić najbolji, koja igračina.

Bešić najbolji, koja igračina.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.