Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
S obzirom da su skoro svi igraci odigrali solidno (neki i bolje) i da smo igrali protiv ovakvog Velsa, bez nekoliko ponajboljih igraca, jasno je da je Susiceva taktika jedini razlog neosvajanja 3 boda.
Pape daj otkaz pojacaces nas bgm!!, ovo je tuga znaci belgija ce nas karat i treba ne zasluzujemo mi ici na euro i zavrseno!
a jos veci peh da nas zatrefi ne igranje dzeke. 

04.10.2009 !!
- Evolution87
- Kontakt:
koji su ti utakmicu gledao da mi je znatiJackTheStripper je napisao/la:HariTz je napisao/la:Protiv Belgije bez Edina Džeke.
Neka, ionako baletan se samo šeta. Nikakve koristi od ovakvog Džeke.

Idemo uzeti belgiju

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
kakva utakmica da golmani nisu bili raspolozeni bilo bi svega
interesantna utakmica za gledati ali naravno nama ostaje da zalimo jer nismo dosli do 3 boda mada je i vels mogao na kraju doci do pobjede. realno nije vels toliko losiji od nas koliko neki to misle...
protiv belgije ce biti spasavaj majko
nisam ni ja zadovoljan kako dzeko igra ali nisam vidio da je uradio nesto namjerno da dobije karton.

protiv belgije ce biti spasavaj majko

nisam ni ja zadovoljan kako dzeko igra ali nisam vidio da je uradio nesto namjerno da dobije karton.
You are someone else I am still right here
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Šunjiću
, momak je bio fantastičan, kao i sve do sada kada je igrao.

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
-
- Kontakt:
to je za anale, izvodi ibisevica a uvodi hajrovica koji ne ide na desnu stranu. on je hajrovica uveo da zatvori tekmu.uvjeren sam u tovelez_mostar je napisao/la:Kad lopta brzo ide s jednog kraja terena na drugi, prebacuje se igra, ON VADI NAJSNALAZLJIVIJEG IGRACA U SESNAESTERCU, COVJEKA KOJI PAKUJE OTPATKE, i vrsi samo jednu izmjenu ostavljajuci tromog necaka na terenu.
Vidjeli smo kako sve bolje ide kad je Lulic blize protivnickom golu, ali to znaci da bi necak bio visak, a to se ne smije desiti.
Dobar rezultat za Susica, i ovaj nakaradni strucni stab, protiv Belgije bez Dzeke nemamo nikakvu sansu tako da se mozemo poselamiti sa Eurom.
Hajde, ako nista da se i ta prica zavrsi, i da se ne nadamo vise!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Nek nam je Bog na pomoci.
za njega je ovo uspjehJackTheStripper je napisao/la:Zanimljivo će biti vidjeti na koji način će Sušić ovu novu bruku opravdati. A još interesantnije će biti odbrana od strane calcia, virtuala i emira79. Naravno i Harisa han pijesak.

Legendo nemoj tako, slažem se da Džeko nije na nivou onog iz City-a, ali reći da je namjerno dobio žuti previše je fkt. Polako druže svima je krivo, ali nećemo do te mjere sa optuživanjem.Cartman je napisao/la:[Nikakav gubitak. Cak prednost za nas. Neka se povuce iz repke, ocito da igra preko qurca. I dobio je zuti da ne mora igrat.

Jasno ko dan fakat.bvb je napisao/la:S obzirom da su skoro svi igraci odigrali solidno (neki i bolje) i da smo igrali protiv ovakvog Velsa, bez nekoliko ponajboljih igraca, jasno je da je Susiceva taktika jedini razlog neosvajanja 3 boda.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
- Kontakt:
fali zavrsnica, fali misimovic
Imamo mi treceg napadaca...
Samo sam mu ime zaboravio
Samo sam mu ime zaboravio
Koju ce veceras izjaviti?
a. "Mozemo osvojiti maksimalno 22 boda, sto je i vise nego dovoljno za direktni plasman."
b. "Igraci su dobro igrali, ali lopta jednostavno nije htjela u gol, takav nam je dan bio. Desi se u nogometu, lopta je okrugla."
c. "Rekao sam da sam zadovoljan sa dva boda, na dobrom smo putu."
d. "Rekao sam da mozemo remi protiv Velsa i pobjedu protiv Belgije, na dobrom smo putu."
a. "Mozemo osvojiti maksimalno 22 boda, sto je i vise nego dovoljno za direktni plasman."
b. "Igraci su dobro igrali, ali lopta jednostavno nije htjela u gol, takav nam je dan bio. Desi se u nogometu, lopta je okrugla."
d. "Rekao sam da mozemo remi protiv Velsa i pobjedu protiv Belgije, na dobrom smo putu."
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 10 okt 2014, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Jel te stid to napisati kralju??Cartman je napisao/la:Nikakav gubitak. Cak prednost za nas. Neka se povuce iz repke, ocito da igra preko qurca. I dobio je zuti da ne mora igrat.HariTz je napisao/la:Protiv Belgije bez Edina Džeke.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6010X
- DonCorleone
- Kontakt:
Nas Bejli je bas mangupski opucaoAmarkony je napisao/la:Odlicna igra, spasi ih golman.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
"Ja nemam šta zamjeriti igračima"Pirke je napisao/la:Koju ce veceras izjaviti?
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Dobro smo odigrali, da smo ovakvi bili protiv Kipra lagano bi ih pobijedili. Pogotovo bih pohvalio stoperski dvojac, ajd Šunjic je standardno dobar a i Hadžić nije bio loš. Šteta mogli smo ovo i dobit, ali i oni su imali svojih prilika za tri boda tako da je remi najrealniji rezultat. Imamo još uvijek šanse za prolaz, sad se treba okrenuti Belgiji i probat ih iznenadit na našem terenu.
Zadnja izmjena: Biscione, dana/u 10 okt 2014, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Slabašni Vels je izvukao bod protiv nas, umjesto šest mi imamo jedan bod, Sir Safet Sušić.
Ljudi su imali jednu priliku iz nemoguće pozicije (Bale), te jednu nakon prekida. I sa stoperskim parom Šunjić i Hadžić, ljudi nisu mogli stvoriti priliku, toliko o njihovoj kvaliteti (jedva i Andoru dobili).
Svi su dobro odigrali, izdvojio bi Harisa do 70-te minute, Pjanića sve dok ga Sir Pape nije premjestio na ofanzivnog veznog gdje je naravno opet nestao, te Bešića.
Ljudi su imali jednu priliku iz nemoguće pozicije (Bale), te jednu nakon prekida. I sa stoperskim parom Šunjić i Hadžić, ljudi nisu mogli stvoriti priliku, toliko o njihovoj kvaliteti (jedva i Andoru dobili).
Svi su dobro odigrali, izdvojio bi Harisa do 70-te minute, Pjanića sve dok ga Sir Pape nije premjestio na ofanzivnog veznog gdje je naravno opet nestao, te Bešića.
Sada cekamo standardnu izjavu teleceg pogleda: Zadovoljan sam sa osvojenim bodom. 

ovi na BHT i dalje o neigranju Dzeke 

Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil, jurisicduska i 7 gostiju.