Izet Hajrović ( opaska Safeta Sušića poznatijeg kao Bosanski Murinjo)MilaKunis je napisao/la:Imamo mi treceg napadaca...
Samo sam mu ime zaboravio
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
velez_mostar je napisao/la:Kad lopta brzo ide s jednog kraja terena na drugi, prebacuje se igra, ON VADI NAJSNALAZLJIVIJEG IGRACA U SESNAESTERCU, COVJEKA KOJI PAKUJE OTPATKE, i vrsi samo jednu izmjenu ostavljajuci tromog necaka na terenu.
Vidjeli smo kako sve bolje ide kad je Lulic blize protivnickom golu, ali to znaci da bi necak bio visak, a to se ne smije desiti.
Dobar rezultat za Susica, i ovaj nakaradni strucni stab, protiv Belgije bez Dzeke nemamo nikakvu sansu tako da se mozemo poselamiti sa Eurom.
Hajde, ako nista da se i ta prica zavrsi, i da se ne nadamo vise!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ovo neko treba napisati u izvjestaju na prvoj stranici.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nije mi jasno kako uvijek imate energije da pljujete.JackTheStripper je napisao/la:Zanimljivo će biti vidjeti na koji način će Sušić ovu novu bruku opravdati. A još interesantnije će biti odbrana od strane calcia, virtuala i emira79. Naravno i Harisa han pijesak.
Kakva crna bruka? Sta je s vama, jeste li poludili?
Mogli smo pobjediti, bili smo bolji ali to je fudbal.
-
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:Šunjić je večeras odigrao dobru tekmu...![]()
ako je pred Safetom bio postavljen ultimatum 4 boda iz 2 meča, ovim rezultatom mu je bliži otkaz...
Po njegovim rijecima ne bih rekao da je dobio slican ultimatum. Rekao je covjek da bi volio iz utakmica sa Velsom i Belgijom uzmemo 2, nego 3 boda.
Logika je valjda da se Belgiji uzmu 2 boda kod kuce, problem mu nije sto mi i Belhija i ne bi trebali biti konkurenti nego razigravati za prva dva mjesta. Ako Safet ne vjeruje sam sebi, kako mu mogu vjerovati igraci. To se jasno prenosi na igru. Igramo sa strahom protiv, realno brate, dva puta slabijeg tima.
Mah kolektivno smoubistvo trebaju .mirzatele je napisao/la:ovi na BHT i dalje o neigranju Dzeke
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
- Chengzhang
- Kontakt:
Dobra utakmica kojoj su samo golovi nedostajali. Remi je ipak realan ishod, s obzirom da su Velsani na kraju mogli (nezasluzeno) pobediti da su bili prisebniji u protivnickom petercu. U drugom je BiH bila mnogo bolja, kada se malo rasirila pas-igra, bilo je vise trcanja i ubacivanja iz drugog plana po bokovima. E' sada sto se tice individualnog kvaliteta, BiH je za klasu bolja ekipa, sto se i veceras videlo na terenu. Sa tog aspekta, definitvno dva izgubljena boda, ali s obzirom na pritisak posle poraza od Kipra, ipak osvojen (vazan) bod na gostovanju. Da ste izgubili, Vels bi pobegao na 6 bodova, Izrael i Belgija takodje sa pobedama na startu. Bilo bi sasvim drugacija konstelacija. Ne razumem zasto kritikujete Pjanica i Dzeka, momci su najbolji fudbaleri u ekipi, ne moze im se pogovoriti da se nisu zalagali. Drugo je sto u Sitiju i Romi imaju kvalitetnije saigrace i lakse dolaze do izrazaja (isto tako su se nezasluzeno kritikovali recimo Matic, Subotic, Modric ili Rakitic u susednim zemljama, pa ni taj Bale nije mogao veceras previse sam uraditi). Nije bilo ni sportske srece, s obzirom da je velski golman imao sjajno vece. Belgija vam sada dolazi u jako nezgodnom trenutku, ali to moze biti i katapult u slucaju uspeha protiv njih. Iako, jaki su k'o zemlja, mora se priznati. Srecno.
成章
-
- Moderator
- Kontakt:
Biram APirke je napisao/la:Koju ce veceras izjaviti?
a. "Mozemo osvojiti maksimalno 22 boda, sto je i vise nego dovoljno za direktni plasman."
b. "Igraci su dobro igrali, ali lopta jednostavno nije htjela u gol, takav nam je dan bio. Desi se u nogometu, lopta je okrugla."
c. "Rekao sam da sam zadovoljan sa dva boda, na dobrom smo putu."
d. "Rekao sam da mozemo remi protiv Velsa i pobjedu protiv Belgije, na dobrom smo putu."
Mislim da kriticari sada pretjeruju.
Nisam ja Susicev fan, ali ova ekipa, u ovom sastavu veceras je odigrala sasvim solidnu utakmicu.
Bili smo bolji, zasluzili smo pobjedu.
Taktiku necu da komentarisem, to je selektorov izbor
Nisam ja Susicev fan, ali ova ekipa, u ovom sastavu veceras je odigrala sasvim solidnu utakmicu.
Bili smo bolji, zasluzili smo pobjedu.
Taktiku necu da komentarisem, to je selektorov izbor
FKS❤️1946
Ne vjerujem.calcio je napisao/la:Nije mi jasno kako uvijek imate energije da pljujete.JackTheStripper je napisao/la:Zanimljivo će biti vidjeti na koji način će Sušić ovu novu bruku opravdati. A još interesantnije će biti odbrana od strane calcia, virtuala i emira79. Naravno i Harisa han pijesak.

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
De ba skontajte se igra li Dzekoni
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Breaking news
Velska policija predvodjena policijskim komandirom Johnom Wiliamsom dala se u potragu za Susicem i njegovim igracima. Osumnjiceni su da su klupu za rezervne igrace ponjeli u hotelske sobe. Informacije o doticnim osobama prijavite na elski broj krimolovaca
+44 225 883
Zahvalano MUP grada Cardiffa.
Velska policija predvodjena policijskim komandirom Johnom Wiliamsom dala se u potragu za Susicem i njegovim igracima. Osumnjiceni su da su klupu za rezervne igrace ponjeli u hotelske sobe. Informacije o doticnim osobama prijavite na elski broj krimolovaca
+44 225 883
Zahvalano MUP grada Cardiffa.
1946
Molit Boga da protiv Belgije sta izvucemo iz obje utakmice ,a da oni dobiju sve do kraja da neki od ostalih 3 (Wales,Kipar,Izrael) niposto ne uzmu ni jedan bod protiv Belgije .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- dr.van nostrand
- Kontakt:
2,30 na Belgiju 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Pa rek'o je da bi bio zadovoljan sa bodom u Welsu i tri u ZeniciGladiator je napisao/la:za njega je ovo uspjehJackTheStripper je napisao/la:Zanimljivo će biti vidjeti na koji način će Sušić ovu novu bruku opravdati. A još interesantnije će biti odbrana od strane calcia, virtuala i emira79. Naravno i Harisa han pijesak.

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kaze bili smo bolji? A sta da budemo protiv ovog Welsa, gori? Jel to uopste moguce? Cuj bili smo bolji. K'o da je Spanija.
Celik!3,2,2.
Momci su dali sve od sebe...standardno...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
I sta kaze tele nije nezadovoljan, dobar rezultat tacno se pisa po naciji pa se onda ismijava
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
BCD
@pirke

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Papetu treba savez reci:
Momak, ti izgleda zalut'o ovdje.
Momak, ti izgleda zalut'o ovdje.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Pusti, bolje ti je.Keenan.- je napisao/la:Ne vjerujem.calcio je napisao/la:Nije mi jasno kako uvijek imate energije da pljujete.
Vjerujem da su calcio, Virtu4l i onaj HerpesHP zapravo Papetovi botovi.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.