PRIJE PAR MJESECI SMO BILI MEĐU 15 NAJBOLJIH REPREZENTACIJA NA SVIJETU.
Na šta smo mi spali

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ti i dalje mislis da je do igracaElegant je napisao/la:Belgija je prilika da igraci pokazu da li su zaslizili da nose dres domovine !
Svi do jednog da dadnu 100% !
calcio je napisao/la:Nije mi jasno kako uvijek imate energije da pljujete.JackTheStripper je napisao/la:Zanimljivo će biti vidjeti na koji način će Sušić ovu novu bruku opravdati. A još interesantnije će biti odbrana od strane calcia, virtuala i emira79. Naravno i Harisa han pijesak.
Kakva crna bruka? Sta je s vama, jeste li poludili?
Mogli smo pobjediti, bili smo bolji ali to je fudbal.
Normalno da igra,cak je i smijesni portal sportsport sklonio objavu gdje su stavili da je suspendovan.Goalgetter je napisao/la:
Edin igra protiv Belgije.
Mozemo do pobjede, malo nas koci sto nece bit Dzeke ali svakako se treba igrat samo sa jednim spicom protiv njih. Malo se ekipa oporavila od uzastopnih poraza tu brojim i one sa SP i mislim da se dizemo u narednim utakmicama.muamerc je napisao/la:Bice tesko protiv Belgije, oni su odmarali za nas a mi pravimo jednu izmjenu, svasta. Ne vidim kako mozemo uzeti tri boda protiv Belgije.
MP8 je napisao/la:
My name is pogled, teleci pogled.
Otkud nece biti Dzeke ba. Je li ide nakon tri kartona, valjda ima dva iz dvije utakmice. Sta sada ba?zmaj_Bosne je napisao/la:Mozemo do pobjede, malo nas koci sto nece bit Dzeke ali svakako se treba igrat samo sa jednim spicom protiv njih. Malo se ekipa oporavila od uzastopnih poraza tu brojim i one sa SP i mislim da se dizemo u narednim utakmicama.muamerc je napisao/la:Bice tesko protiv Belgije, oni su odmarali za nas a mi pravimo jednu izmjenu, svasta. Ne vidim kako mozemo uzeti tri boda protiv Belgije.
Belmin Mujdza??BelminM23 je napisao/la:Mujdža imenjak prejak igrač, nema boljeg, samo sjebaše ga povrede.![]()
BelminM23 je napisao/la:Mujdža imenjak prejak igrač, nema boljeg, samo sjebaše ga povrede.
Dobro smo igrali, mogli smo i dobiti, a i izgubiti, najrelanije je ovako. Vels ni malo nije naivna ekipa. I Belgija će da ima probleme sa njima. Sada se okrećemo Ponedeljku i Belgiji sretno nam i vidimo se u Zenici.
Nadimak mi je to, jer mi je prezime Mujadžićbega_afc je napisao/la:Belmin Mujdza??BelminM23 je napisao/la:Mujdža imenjak prejak igrač, nema boljeg, samo sjebaše ga povrede.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.