Nisam nista govorio prije utakmice, igrao sam 1x, jer znam Susica i znam da ima dream team da opet igra ni na sta ne bi licila. I da rekao bih ti da si cak i u pravu da smo mi npr. Kipar, Malta, Azerbejdzan da imamo takvu ekipu, pa bod protiv Velsa uz solidnu igru, super, ali nije tako. Mi imamo 2 strasna napadaca, ponajboljeg veznjaka u Evropi..itd. itd.calcio je napisao/la:Sad ce oni koji su prije tekme govorili da ce nas Vels demolirati, da ce igrati na Vels, da ce navijati za Vels govoriti da je bruka sto nismo pobjedili. Usput, to su isti oni koji su pljuvali Sunjica i Susica sto ga poziva. Poklopite se strucnjaci. Idite igrajte football manager, to vam sigurno ide od ruke. ali vas to ne cini strucnjacima za fudbal.
Nemamo nista slabiji tim od Holandije, Ceske.. itd da ne nabrajam pa kako oni igraju, kako mi.
S OVIM IGRACKIM KADROM MI BI TREBALI BITI RAME UZ RAME S BELGIJOM, DA SE BORIMO DO ZADNJEG KOLA ZA 1. MJESTO, A NE DA MISLIM HOCEMOL U BARAZ UPAST. I svaka cast vama koji podrzavate Susica, pa meni da babo ovako vodi reprezentaciju poslao bi ga u pm.