Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Kapiten je bio odlican, trudio se maksimalno, ne zamjeram mu na nicemu. Preglup zuti karton njemu i Williamsu.
Ovakvom Džeki se ne smije nikad prigovarati. I da je promašio tri 100% nema veze kada daje maksimum.
Svaka čast Edine, šteta što neće igrati protiv Belgije.
Svaka čast Edine, šteta što neće igrati protiv Belgije.
arelinho je napisao/la:Covjek je odigrao strasnoCartman je napisao/la:Jesi li se barem uznojio kapitenu takozvani? Neka te je stid. Jos jednom najgori na terenu, navikli smo. Vise se Amra uznoji kad povraca da bi drzala liniju. Fuj. Kakav selektor, takav i kapiten.sta si nasao da ser.es

I onda se pitamo kako to da Safet jos ima podrsku pojedinih. Pa zato sto neznalice gledaju tekme. Duela protiv Williamsa nije dobio, dva puta se nasao u prilici, ali oba puta bio prevelika picka da gurne glavu, boji se da ga neko ne zakaci pa da propusti par treninga Citya.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
brt @cartman prestani pratiti fudbal 

Sta kaze kabadahija sto ga nema ?Cartman je napisao/la:arelinho je napisao/la:Covjek je odigrao strasnoCartman je napisao/la:Jesi li se barem uznojio kapitenu takozvani? Neka te je stid. Jos jednom najgori na terenu, navikli smo. Vise se Amra uznoji kad povraca da bi drzala liniju. Fuj. Kakav selektor, takav i kapiten.sta si nasao da ser.es
![]()
![]()
![]()
I onda se pitamo kako to da Safet jos ima podrsku pojedinih. Pa zato sto neznalice gledaju tekme. Duela protiv Williamsa nije dobio, dva puta se nasao u prilici, ali oba puta bio prevelika picka da gurne glavu, boji se da ga neko ne zakaci pa da propusti par treninga Citya.

nije igrao jer se bojao ugovora sa Bayerom

i kako si paglu ja uopste ne podrzavam Susica

-
- Kontakt:
odigro odlicno, trosio se gdje ne treba ali nije imao izbora posto nije imo kvalitetnu loptu za kraj, zbog nervoznog Pjanica popusio naivno zuti
Edin Džeko će opet da razmontira Belgijance. 
Ja mislim da ni Džeko nije još uvijek siguran jel igra u Ponedeljak.

Ja mislim da ni Džeko nije još uvijek siguran jel igra u Ponedeljak.

Nemojte srati,odigrao je odlicnu utakmicu !
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Bio si dobar Edine. Tako se igra za repku !!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Zao mi je ove djece kad pisu postove "Bio si i ostao kloc" "Los je bio" i kao misle da su sad oni neki strucnjaci, poznavaoci, a ne znaju na koji nacin, u 99% slucajeva, centarfori daju golove. Ne uzmu loptu na centru i predju 7 igraca sigurno.
DD
- Goalgetter
- Kontakt:
Sagnite se kapitenu. Ko kaze da se nije zalagao, ocito nije gledao utakmicu. 
Kapitenu, dijamantu!!

Kapitenu, dijamantu!!

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 10 okt 2014, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Moderator
- Kontakt:
Dobro, igro si solidno moze puno puno bolje 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako ne uzmu loptu na centru i ne predju 7 igraca,kad ja to na FIFA-i redovno radim??Nego sta,nego kloc!Burundi je napisao/la:Zao mi je ove djece kad pisu postove "Bio si i ostao kloc" "Los je bio" i kao misle da su sad oni neki strucnjaci, poznavaoci, a ne znaju na koji nacin, u 99% slucajeva, centarfori daju golove. Ne uzmu loptu na centru i predju 7 igraca sigurno.

Dobro, moze li barem jednog proc? Moze li barem jednom zabit iz prve, druge ili trece prilike, a ne iz sedme? Moze li jednom imat utakmicu da izdominira stopera, a ne da ga jedan Williams stavi u dzep?Burundi je napisao/la:Zao mi je ove djece kad pisu postove "Bio si i ostao kloc" "Los je bio" i kao misle da su sad oni neki strucnjaci, poznavaoci, a ne znaju na koji nacin, u 99% slucajeva, centarfori daju golove. Ne uzmu loptu na centru i predju 7 igraca sigurno.
ne znam stavarno sta vi ocekujete od njega ako vam je ovo dobra partija. Ovo moze bit dobra partija za Ermina Zeca ili Nemanju Bilbiju. Za takozvanog kapitena, lidera i najvecu zvijezdu ekipe, ne moze bit dobra. Godinu dana nije odigrao dobru tekmu za reprezentaciju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Šta mi napriča? Haj nam objasni kako centarfori daju golove? Postave nogu na 2m od gola? 
@sekula post ti je prijavljen.

Ma nadoji mi se jajne kese.....orbit je napisao/la:Šta mi napriča? Haj nam objasni kako centarfori daju golove? Postave nogu na 2m od gola?
Eto prijavi i taj....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Nije valjda da se još duriš zbog onog tweet-a o Unitedu?Cartman je napisao/la:Dobro, moze li barem jednog proc? Moze li barem jednom zabit iz prve, druge ili trece prilike, a ne iz sedme? Moze li jednom imat utakmicu da izdominira stopera, a ne da ga jedan Williams stavi u dzep?Burundi je napisao/la:Zao mi je ove djece kad pisu postove "Bio si i ostao kloc" "Los je bio" i kao misle da su sad oni neki strucnjaci, poznavaoci, a ne znaju na koji nacin, u 99% slucajeva, centarfori daju golove. Ne uzmu loptu na centru i predju 7 igraca sigurno.
ne znam stavarno sta vi ocekujete od njega ako vam je ovo dobra partija. Ovo moze bit dobra partija za Ermina Zeca ili Nemanju Bilbiju. Za takozvanog kapitena, lidera i najvecu zvijezdu ekipe, ne moze bit dobra. Godinu dana nije odigrao dobru tekmu za reprezentaciju.

Edin danas kapitenski odigrao.

I šta je za Belgiju? Igra ili ne igra?
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 10 okt 2014, 23:35, ukupno mijenjano 2 puta.
DRUG NEBI TI PUNCA
Kapitenski, suvereno. 

Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Blago tebi s'takvim mozgom.sekula je napisao/la:Ma nadoji mi se jajne kese.....orbit je napisao/la:Šta mi napriča? Haj nam objasni kako centarfori daju golove? Postave nogu na 2m od gola?
Eto prijavi i taj....

Prijatno iznenadjen Edinovom igrom i zalaganjem, da je imao upotrebljiva krila kad navuce na sebe po trojicu igraca iskapitalizirali bi to bar jednom, nadam se da cemo igrat samo sa jednim spicem protiv Belgije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.