Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- themaniaks
- Kontakt:
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Ja danas nisam vidio lijepu igru,losi smo bili,prilike smo stvorili iskljucivo na individualni kvalitet ne iz nekih akcija uvjezbanih,bod smo uzeli jer su ovi jos losiji,Muhamed je stavio Bejla u dzep i time se zavrsava njihova igra koja je bazirana na njemu.Lahko se bilo odbraniti,baziras odbranu da pokrivanje jednog igraca, oni ostali svakako ne znaju,lik 2 metra pred Asmirom suta 10 metara preko gola,vidjet cemo kako ce na te lopte reagovati Lukaku,Mertens,Origi,Hazard...nek nam je Bog na pomoci i ne zamjeram nijednom igracu nista,sve je ovo do telece glave.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Prije pocetka smo iz prva 3 tekme kontali na nekih 6-7 bodova, u tome je problem. Sada cemo imati samo jedan!
Poraz od Kipra se nije smio desiti, ovo veceras je bilo toplo-hladno, nikom nista. Protiv Belgije nemamo sta traziti, nakljukat se tabletama prije pocetka i nekako prezivjeti tekmu,
Pape, il` je lud il` nije normalan, nema trece. Odlazi funjaro!
Poraz od Kipra se nije smio desiti, ovo veceras je bilo toplo-hladno, nikom nista. Protiv Belgije nemamo sta traziti, nakljukat se tabletama prije pocetka i nekako prezivjeti tekmu,
Pape, il` je lud il` nije normalan, nema trece. Odlazi funjaro!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Produkt Zrinjski Mostar a ne dijaspora!Amarkony je napisao/la:Daleko najbolji igrac veceras je bio Toni SUNJIC!

Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Ako Safet ostane ja sam siguran 100% da ne idemo mi u Francusku samo Safet al kući-Suki46 je napisao/la:Racunica je jasna kuci imamo jos 4 .3 utakmice moramo ali MORAMO dobiti , s Belgijom bih ja bio zadovoljan bilo cim samo da nije poraz.Na strani moramo dobiti Kipar i Andoru . Kljucna utakmica s Izraelom na strani , ako tu dobijemo ja sam 90 % siguran da idemo dalje .
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Evolution87
- Kontakt:
zaboravio si stilicacalcio je napisao/la:Ne znam i nije bitno ali znam da bez njega nemamo nikakve sanse. Samo Salatic Safeta spasava.Fudo je napisao/la:Salatic lol lol lol gdje bi taj igro????

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Dobar bod. 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Očekivao poraz. Izvukli bod. Ja zadovoljan.
- anonymousHD
- Kontakt:
Protiv ovakvog Velsa? Protiv repke koja je jedva dobila Andoru? Ti zadovoljan sa bodom? Jesi ti naograjiso?Donnie Darko je napisao/la:Očekivao poraz. Izvukli bod. Ja zadovoljan.

-
- Kontakt:
Zao mi je igraca, sto moraju trpiti onakvu postavu. Samo idiot moze igrati bez krila. Zamjena Ibisevic Hajrovic??? Umjesto na krilo momak zauze poziciju koju je Ibisevic igrao.
Andoru dobili u nadoknadi, kipar nije dobio 50 godina nikoga i om zadovoljna bodom
**** ga sinanovic u paksu

Ja samo ne znam zasto je igrao ibisevic pa taj vise ne moze igrat ni za wales!!!
Protiv belgije:
Begovic
mujdza sunjic spahic lulic
besic pjanic
hajrovic medunjanin susic
dzeko
Protiv belgije:
Begovic
mujdza sunjic spahic lulic
besic pjanic
hajrovic medunjanin susic
dzeko
FCS je napisao/la:Andoru dobili u nadoknadi, kipar nije dobio 50 godina nikoga i om zadovoljna bodom![]()
![]()
![]()
![]()
**** ga sinanovic u paksu

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
1 izmjena

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- pravnik1981
- Kontakt:
Bravo Susicu u tekmi u kojoj moras gol zabit 1 izmjenu izvrsis 

Zadnja izmjena: pravnik1981, dana/u 10 okt 2014, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Nije bilo srece medjutim idemo dalje. Ovi navijaci Velsa gubite se odavde, ovo je nasa drzava. Na momente smo igrali prelijepo,Tino nemoj ih vise molim te.
Dajte recite i nama te izmjene koje su trebale biti izvrsene?
Dajte recite i nama te izmjene koje su trebale biti izvrsene?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Goalgetter
- Kontakt:
A nama baraz jeeee, a nama baraz jeeee 

-
- Moderator
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHH Pogodio samPirke je napisao/la:GracanicaAA je napisao/la:Biram APirke je napisao/la:Koju ce veceras izjaviti?
a. "Mozemo osvojiti maksimalno 22 boda, sto je i vise nego dovoljno za direktni plasman."
b. "Igraci su dobro igrali, ali lopta jednostavno nije htjela u gol, takav nam je dan bio. Desi se u nogometu, lopta je okrugla."
c. "Rekao sam da sam zadovoljan sa dva boda, na dobrom smo putu."
d. "Rekao sam da mozemo remi protiv Velsa i pobjedu protiv Belgije, na dobrom smo putu."
I Bravooooooo! Osvajate Papepaket, u kojem se nalazi novi adidasov suskavac, nova knjiga sa njegovim biserima i potpisana lopta!

Pa dobro sad, nije bilo potrebe za nekim drugim izmjenama. Vedo je svakako bio loš, fali mu utakmica, ostali su veoma dobro odigrali. Ne znam koga je trebao izvući iz igre?fedeltafrotta je napisao/la:1 izmjena![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svi su igrali na nivou.Ali jedan se izdvoji ponovo. Muhamed Besic
Ocekujem lude statuse na drustvenim mrezama
Samo nastavite tako i sve ce doci na svoje. Idemo po pobjedu protiv djavola !!!

Ocekujem lude statuse na drustvenim mrezama

Samo nastavite tako i sve ce doci na svoje. Idemo po pobjedu protiv djavola !!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dok je Sušić na klupi, zadovoljan sam bodom i protiv Andore.anonymousHD je napisao/la:Protiv ovakvog Velsa? Protiv repke koja je jedva dobila Andoru? Ti zadovoljan sa bodom? Jesi ti naograjiso?Donnie Darko je napisao/la:Očekivao poraz. Izvukli bod. Ja zadovoljan.