Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Hombre
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Hombre » 10 okt 2014, 23:31

Papak.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 okt 2014, 23:31

Nije vas valjda ostalo još samo 2-3? Pa gdje nestade ona armija sa početka ove teme :hmmmmm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 okt 2014, 23:31

Ja ne znam na osnovu čega djelite ove hvalospjeve na igru Svena, čovjek bi pomislio da je sa hettrikom razbio Wels.A odigrao je jednu prosječnu utakmicu kao što to čini u prosječnom Hajduku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 10 okt 2014, 23:32

Htjeli ne htjeli priznat jedan od boljih veceras, potpuno opravdao izbor u prvih 11. Bez obzira na sve momak ima potencijal i kvalitet ali problem je sto 'onaj' ne mijenja ekipu i uvijek isti igraju, tako da nije cudo da se u odredjenim tekmama izgubi. Ali opet ruku na srce i pored toga je imao vise dobrih igara
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 okt 2014, 23:32

imao je jedan prodor dobar po lijevom boku baš sam se iznenadio kad sam vidio da je to on..solidan nastup

emir_

Post Postao/la emir_ » 10 okt 2014, 23:33

Tino je 1992. godište.
4-IN-A-ROW

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 okt 2014, 23:34

Saurman je napisao/la:Ja ne znam na osnovu čega djelite ove hvalospjeve na igru Svena, čovjek bi pomislio da je sa hettrikom razbio Wels.A odigrao je jednu prosječnu utakmicu kao što to čini u prosječnom Hajduku.
Ko tebe jos uzima za ozbiljno?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 10 okt 2014, 23:34

Cartman je napisao/la:Igrao je dvije utakmice od pocetka, jednu smo izgubili od Kipra, drugu jedva nerijseno protiv Velsa. Evo ne mogu usta da otvorim kako ih je zacepio. :rol:

Nije bio katastrofalan, kao sto je bio protiv Kipra. Nista specijalno nije odigrao. Ovo je njegov maksimum. Hajrovic i Prcic bi skoro sigurno vise napravili.
Samo radi guranja njega gusi komplet repku koci Medu i Pjanica i muci Lulica i zaboravio si spomenut Egipat
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 okt 2014, 23:35

Cartman je napisao/la:Igrao je dvije utakmice od pocetka, jednu smo izgubili od Kipra, drugu jedva nerijseno protiv Velsa. Evo ne mogu usta da otvorim kako ih je zacepio. :rol:

Nije bio katastrofalan, kao sto je bio protiv Kipra. Nista specijalno nije odigrao. Ovo je njegov maksimum. Hajrovic i Prcic bi skoro sigurno vise napravili.
O Vrancicu da ne govorimo. ;) Sven Susic igra 90 minuta na skrge da ga amidza proda. Njegov amidza je u prosloj utakmici stavljao onog smotu Vrsajevica umjesto Mujdze koji je za njega space shuttle. Tako isto radi sa braticem, sve na stetu reprezentacije. Lik samo smeta, kao i Susic senior.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 okt 2014, 23:36

adal je napisao/la:

Samo radi guranja njega gusi komplet repku koci Medu i Pjanica i muci Lulica i zaboravio si spomenut Egipat
Bravo. On smeta Pjanicu i unistava nam igru na taj nacin. Ne moze on odigrat koliko moze smetat Pjanicu, koji je 10 puta bolji igrac od njega. Da je tu jedan Hajrovic da razvuce odbranu i napravi prostor, Pjanic i Medo bi odigrali za klasu bolje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 10 okt 2014, 23:36

AllGunsBlazing je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la: ne voliš Papeta, ok, ne volim ga ni ja .. nisi bio za pozivanje TSS-a zbog nepotizma, ok, slažem se .. momak je pokazao da zaslužuje biti tu i beze ga pljuješ, a nemaš argumenata za to i stvarno postaje degutanto da budem iskren! večeras je bio jedan od boljih, htio ti to priznati ili ne .. sugerisao bih ti da mu sudiš na osnovu igara, a ne da i dalje pljuješ momka što je pozvan zbog nepotizma
Cekaj. Ok bio je veceras jedan od boljih. Sta je reprezentacija BiH dobila od toga? Jedan bod protiv strasnog WALESa. Drugo, svojom pozicijom na terenu je izbacio Pjanica(koji strasno igra na toj poziciji) i zbog cega Pjana bas lose igra. I sta vrijedi sto je ovaj dobar kad Pjanic ne odigra dobro? Zar je vrijedan da nam najboljeg igraca gusi?

Gledajte sta od njeg reprezentacija ima, a to je nista. Cuj bio dobar, i mi trebamo biti sretni, a na kraju bod izvukli protiv smijesne ekipe.

@Cartman E to je poenta svega. Dvije utakmice od pocetka 1 bod protiv smijesnih ekipa i mi moramo biti sretni? Bio bih sretan da imam postotak od slijedeceg transfera.
Pa nije on kriv sto je Pape ogranicen, al momak ima kvaliteta.. ne stavlja on sam sebe u prvi 11
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 10 okt 2014, 23:37

Virtu4l je napisao/la:Nije vas valjda ostalo još samo 2-3? Pa gdje nestade ona armija sa početka ove teme :hmmmmm:
Et ti si najaci, mogo bi u Celjanovice na koridu!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 okt 2014, 23:37

@ AllGunsBlazing

moja poenta je bila da momak zaslužuje biti dio repke i da ne postoji apsolutno niti jedan argument koji bi to demantovao! on je odigrao dobro i to treba istaći, a ne isticat' kako je zbog toga što je on igrao, Mire odigrao loše, to nije tema! napisao sam da on ima kvalitet' za prvih 11 i držim se toga, al' sam i napisao da bi trebalo zavisit' od formacije da l' će naći mjesto u prvih 11, ne treba ga gurat' pošto-poto :D naravno, mogao je on igrat' kao ofanzivni vezni, a Mire na njegovom mjestu, ili Mire na Haretovom mjestu, a Hare gdje je igrao TSS :D

majka mu stara, pa nećemo valjda TSS-a krivit' jer je Mire odigrao loše :lol: on, TSS igrao i samim tim Mire nije igrao svoju poziciju, Tino crkni :lol: uozbiljite se, za to krivite Papeta, on je taj koji selektira igrače i taktiku, a ovdje na ovoj temi pišite o njegovim igrama, a ponavljam da je večeras bio jedan od boljih!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 10 okt 2014, 23:38

Momak je 92 godiste. Nije los igrac i ima potencijala. Samo se treba zahvaliti Safetu sto je postao ovoliko omrazen medju ljudima. Naravno da trenutno ne zasluzuje da igra.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 10 okt 2014, 23:38

Da ponovim,tuzni ste vi koji ste vidjeli dobru igru teletabisa.
Dobro je odigrao,nismo zbog njega primili gol nije se obrukao(osim u par izglednih situacija)...poznata prica iz slucaja Zahirovic.
Ali dobro je ,bod po bod 5 bodova :clap:
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 10 okt 2014, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 okt 2014, 23:39

Niko nije rekao da je odigrao lose, isto tako nije bio ni odlican, solidna partija, ali i dalje stojim pri tome da je bolje da smo umjesto njega imali pravo krilo koje ce igrati sa Lulicem lijevo i slati lopte dvojici napadaca, a ne da imamo guzvu u sredinu gdje se u pojedinim trenucima cinilo da niko ne zna sta mu je pravi zadatak i sta uraditi sa loptom

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 okt 2014, 23:39

Sabinho je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ja ne znam na osnovu čega djelite ove hvalospjeve na igru Svena, čovjek bi pomislio da je sa hettrikom razbio Wels.A odigrao je jednu prosječnu utakmicu kao što to čini u prosječnom Hajduku.

Ko je tebe šta pitao ?

Svaki put kad Sven uveže tri tačna pasa ovdje se piše o nekoj fenomenalnoj igri.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 okt 2014, 23:39

Ima potencijala, no ne kao zadnji vezni jer to nije njegova pozicija, te naravno na klupi.

Igrali smo protiv dvije prosječne reprezentacije, Kipar i Vels, ubijate sa superlativima, :)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 okt 2014, 23:40

Saurman je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Ko je tebe šta pitao ?

Svaki put kad Sven uveže tri tačna pasa ovdje se piše o nekoj fenomenalnoj igri.
Jadnici poput tebe koji su momku zagorcali zivot a veze nemaju. :beba:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 10 okt 2014, 23:41

Neutral je napisao/la:Igrali smo protiv dvije prosječne reprezentacije, Kipar i Vels, ubijate sa superlativima, :)
Pa momak je pokazao da posjeduje zavidnu tehniku i da je zasluženo u reprezentaciji. Dodaj na to i maksimalan trud i zalaganje u njegovom nastupu. Otud superlativi. ;)
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin i 30 gostiju.