Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Do kraja godine ćemo moći tražiti novog trenera. 

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Al se to fino racunaju ti bodovi. Samo na papiru uzimamo sve bodove. A u realnosti imamo 1 bod iz dvije utakmice protiv Kipra i Velsa.dr.van nostrand je napisao/la:Protiv:
Andorre 6 bodova
eto nek uzmemo židove oba puta (bice uzasno tesko) 6 b.![]()
Wales mozemo 4 najvise
kao i Cyprus 3 boda
saberemo sve i dobijemo 19 bodova, to je za 2. poziciju dohvatljivo ali ipak tesko je bas do kraja za ocekivati ovakav nas niz pa i uz 3 poraza u grupi (Belgija nas lahko gazi)
Srbija je odigrala dobar meč, imala je i prilike onda je uslijedila kontra i gol. Hazard je ranije izašao jer je nemoguće promašio ili nije htio dodati dva na jedan, zaboravio sada, 

Čim je Sušić izjavio da je zadovoljan sa bodom večeras znam da su kvalifikacije za nas završene.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja ne razumijem ovdje ove momke, djecu sta su vec cemu to medjusobno vrijedjanje i sl., mislim necu da se petljam ali nije fino takve rijeci govoriti jedni drugim mislim ovdje ima na forumu i ljudi koje ja cijenim i starijih clanova mislim da vam je to bezpotrebno ali radite sta hocete. 
Ovaj Virtu je sigurno stariji lik, ima njih jos tu ako nista treba nekog postovat , zezat se to je uredu ali svakakve rijeci spominjat mislim da to nije fino., izvinite na off topicu.

Ovaj Virtu je sigurno stariji lik, ima njih jos tu ako nista treba nekog postovat , zezat se to je uredu ali svakakve rijeci spominjat mislim da to nije fino., izvinite na off topicu.

Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 10 okt 2014, 23:51, ukupno mijenjano 3 puta.
04.10.2009 !!
Ne mogu citati od jada.
Pa doveli su vas do toga da ste zadovoljni ako se budemo borili za trece mjesto?!!
Halo,mi smo nosioci grupe

Pa doveli su vas do toga da ste zadovoljni ako se budemo borili za trece mjesto?!!
Halo,mi smo nosioci grupe

Koga je trebao ubaciti? Pa Višću, koga drugog. Izvaditi jednog centralnog i uvesti brzog krilnog napadača. TSS je odigrao dobrih 70-tak minuta, ali onda je stvarno pao intezitet njegove igre i tu je trebala biti izmjena.
Što se tiče 3. izmjene zaista nema niko da bi mogao unijeti neku promjenu ofanzivno, nažalost.
Što se tiče 3. izmjene zaista nema niko da bi mogao unijeti neku promjenu ofanzivno, nažalost.
I ti momak. Koliko sam ja sada bio nepristojan, toliko si ti konstantno dosadan sa slijepim branjenjem Sušića.Virtu4l je napisao/la:Ne reče nam kako je odigrao, obzirom da si za sve igrače dao komentar o večerašnjoj igri, zašto si ovog momka zaobišao? Slobodno prevali preko usta...el-fighter je napisao/la:Hadzic - nije on kriv sto se nasao u ovakvoj situaciji, mislim da kod nekog ozbiljnog selektora nebi ni bio na spisku
Dečko uozbilji se.Pirke je napisao/la:Zar ti je toliko puta Safet svršio u oči da nisi to primjetio?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ne sjecam se kad sam Dzeku vidio borbenijeg i da je bas onako napaljen na tekmu, a opet nigdje prilike za njega, nigdje pravog pasa, nigdje centarsuta. Svaka cast Besicu, kao i Sunjicu koji je veceras pokrivao dvije pozicije i taj posao obavio besprijekorno. Hadzic osim 3 kiksa (1. Otisao izvan 16, a covjek kojeg je trebao cuvati sam u petarcu, Sunjic spasio; 2. poslije kornera zaboravio svog igraca; 3. Bale prodje pored tog stamenog stopera kao da ga nema, i to je kasnije Sunjic spasio) uglavnom glumio Caspera i moze se reci da je tu ulogu sasvim korektno obavio.
Mislim da ti nemaš pojma šta pišeš. Vels je igrao bez nekoliko ključnih igrača večeras, a naša ekipa ima i više nego dovoljno individualnog kvaliteta da ih rutinski pobijedi, bez obzira na te budalaštine koje pišeš o kvalitetama liga.Amarinho je napisao/la:
Pa koja ekipe to olahko pobjedjuje???
Hallo ljudi sta je svama evo mi nabroji 3 ekipe koji imaju 6 bodova nakon prva dva kola? Pa jedna Holandija je izgubila, jedna Spanija...
Pa mi smo reprezentacija koja ima realne sanse - znaci bez ovi majmunskih ekipa - a koja u isto vrjieme ima NAJ NAJ NAJ NAJ goru domacu ligu u evropi. Pa i Azerbaidzan je ispred nas... odakle nam igraci? Imamo roster od 20 solidnih, povrjiedi se 6 - to ti je 1/3.
Za 3 mjesto ce nam otprilike trebati 14-17 bodova , a za 2 mjesto otprilike od 17-22 bodova.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Blago nama kad selektor kaze da nema koga ubaciti s klupe, pa jel ti ih ja pozivam ubleho ?
-
- Moderator
- Kontakt:
Cuva ih za Belgijemirzatele je napisao/la:Blago nama kad selektor kaze da nema koga ubaciti s klupe, pa jel ti ih ja pozivam ubleho ?

-
- Kontakt:
problem je sto nasi navijaci ocekuju da se nakon svjetskog setamo do svjetskih i evropskih smotri.
nece nam se niko naguziti nebojte se.sad nas svi svataju ozbiljno i napale se protiv nas koda im je zadnja u zivotu.
da imamo tele na klupi,to stoji.ali daleko je ovo od izgubljenog.
djekin potez na kraju tekme
bice ovdje prosipanja i bodova i zivaca,ali bice nam sladji euro.
ode mi 50 ojrica **** ga zemlja
nista protiv belgije budem probo hendikep keca na stoju,ko ga ****

nece nam se niko naguziti nebojte se.sad nas svi svataju ozbiljno i napale se protiv nas koda im je zadnja u zivotu.
da imamo tele na klupi,to stoji.ali daleko je ovo od izgubljenog.
djekin potez na kraju tekme

bice ovdje prosipanja i bodova i zivaca,ali bice nam sladji euro.

ode mi 50 ojrica **** ga zemlja

nista protiv belgije budem probo hendikep keca na stoju,ko ga ****

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- skyisthelimit
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Al se to fino racunaju ti bodovi. Samo na papiru uzimamo sve bodove. A u realnosti imamo 1 bod iz dvije utakmice protiv Kipra i Velsa.dr.van nostrand je napisao/la:Protiv:
Andorre 6 bodova
eto nek uzmemo židove oba puta (bice uzasno tesko) 6 b.![]()
Wales mozemo 4 najvise
kao i Cyprus 3 boda
saberemo sve i dobijemo 19 bodova, to je za 2. poziciju dohvatljivo ali ipak tesko je bas do kraja za ocekivati ovakav nas niz pa i uz 3 poraza u grupi (Belgija nas lahko gazi)
Ne bih rekao da nas Belgija sigurno gazi.. Mi nju cemo dobiti sigurno jednom. Cak vise mislim da cemo lakse njih dobiti na strani nego npr Vels kuci.
15.10 - 15.06 ...
Blamaža jos jedna u nizu!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Begovic, Besic, Sunjic, Mujdza, Medo, Tino i Kapiten prolazna ocjena, ostalo buranija, najvise me iznenadio Pjanic sa dosta pogresnih dodavanja, Lula zvani "bunardzija" pa u covjeka je centarsut kao da je u bunar salje i jos da dodam da nikada nije u reprezentaciji odigrao dobru utakmicu, znaci gluho i coravo bilo... Hadzic imao par kontakata s loptom kao i Ibisevic koji prvi puta dodio loptu u 29' utakmice.
Safete napolje!!!
Safete napolje!!!
Igraci su dali svoj maximum i to sam ocekivao,ali jednu stvar ne mogu nikako prebolit,a to je da onaj isti kreten koji nije dao da lopta udje u gol ce od Belgije primiti 3-cu u prvom poluvremenu 
Protiv Belgije ocekujem poraz (0:1)

Protiv Belgije ocekujem poraz (0:1)

maloprije izjavi da imamo nisku ekipu i kao to je razlog zašto nije vadio bratića (kao on je visok)...OK, hajd uzecemo da je tako - ali zašto prica da imamo niske igrace kad je upravo on taj koji je selektirao ekipu
koga on zayebava sa tim objašnjenjima 

- DonCorleone
- Kontakt:
Virtu je za penzije vec odavno.sarajlija je napisao/la:Ja ne razumijem ovdje ove momke, djecu sta su vec cemu to medjusobno vrijedjanje i sl., mislim necu da se petljam ali nije fino takve rijeci govoriti jedni drugim mislim ovdje ima na forumu i ljudi koje ja cijenim i starijih clanova mislim da vam je to bezpotrebno ali radite sta hocete.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.