FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

lottdogg
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lottdogg » 14 mar 2010, 14:24

jel bio ko danas na treningu onom u 11 ?

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 mar 2010, 14:27

[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 mar 2010, 14:29

lottdogg je napisao/la:jel bio ko danas na treningu onom u 11 ?
bio sam ja...igrali smo trening utakmicu protiv Moscanice ako se nevaram...nije niko skoro igro iz prvog tima, prvo poluvrijeme vodili 5 il 6 -0 u drugom se ubacili i neki juniori...tad smo primili 2 gola a dali jedan
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 14 mar 2010, 15:01

http://www.fkzeljeznicar.com/intervju/i ... -sehic.php

Nisam primjetio da je neko postavljao. Svaka čast momcima koji vode sajt, rade dobar posao. A kapiten nam malo pomalo postaje Ciceron ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 14 mar 2010, 15:02

19TM87 je napisao/la:
bio sam ja...igrali smo trening utakmicu protiv Moscanice ako se nevaram...nije niko skoro igro iz prvog tima, prvo poluvrijeme vodili 5 il 6 -0 u drugom se ubacili i neki juniori...tad smo primili 2 gola a dali jedan
Na golu bio Radosevic,na moje iznenadjenje igrao je Colic i to cijelu utakmicu,mislio sam da je povrijedjen,ali dobro je nosio...lijevo igrao Faric cijelu utakmicu,kao i Mulalic,a Mesic je igrao prvo poluvrijeme i malo drugog...to znaci da ce Bogicevic i Bajic igrati na prvenstvenoj utakmici kao stoperski par...Selimovic je igrao i to jako dobro dok je igrao,drzao konce veznog reda cijelo vrijeme...Daka je bio konkretan,Bajro je zabio i kretao se solidno,Perak je zabio ali se sredinom poluvremena povrijedio pa je morao izaci,dobio je nezgodan udarac...interesantno je bilo da je igrao Eldar Hasanovic i po meni jako dobro,u svakom skoku lopta je bila njegova,mozda je malo spor,ali artikulisao je fino po terenu...Mrva je igrao i igrao je onako,zna lopte vidi se,ali nije se trudio...juniori koji su kasnije usli u igru su bili katastrofalni,izgledali su kao da su pod velikim pritiskom,umjesto da su iskoristili sansu da ih vode Dino i Amar,izgledali su nemocno protiv MOSCANICE...meni je to potpuno neshvatljivo,uslo ih je 6 ja mislim i imali su podrsku nekih igraca iz prvog tima,morali su mnogo bolje odigrati,ovako ispade da smo protiv moscanice izgubili drugo poluvrijeme sa 2:1...juniori jako lose!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 14 mar 2010, 15:04

Željovac je napisao/la:[youtube][/youtube]
isto kao da istok izgleda vece nego sad

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 14 mar 2010, 15:05

Koji igraci nece moci igrat protiv Zvijezde???
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 14 mar 2010, 15:06

Sta je ovo sjeverna tribina tek bila u izgradnji :?:
× Plava krv ispod koze ×

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 14 mar 2010, 15:11

dali je to ona namještena o kojoj je Mihajlović govorio ili je ta igrana u Bg. :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 mar 2010, 15:12

@boccaccio koji su juniori usli?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 14 mar 2010, 15:20

slika
slika
slika

Evo neke slike danasnje utakmice...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 14 mar 2010, 15:24

Hvala Seyo za informaciju

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 14 mar 2010, 15:27

sto nam je dobar teren :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 14 mar 2010, 15:28

slika

slika
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 14 mar 2010, 15:29

boccaccio je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:
Na golu bio Radosevic,na moje iznenadjenje igrao je Colic i to cijelu utakmicu,mislio sam da je povrijedjen,ali dobro je nosio...lijevo igrao Faric cijelu utakmicu,kao i Mulalic,a Mesic je igrao prvo poluvrijeme i malo drugog...to znaci da ce Bogicevic i Bajic igrati na prvenstvenoj utakmici kao stoperski par...Selimovic je igrao i to jako dobro dok je igrao,drzao konce veznog reda cijelo vrijeme...Daka je bio konkretan,Bajro je zabio i kretao se solidno,Perak je zabio ali se sredinom poluvremena povrijedio pa je morao izaci,dobio je nezgodan udarac...interesantno je bilo da je igrao Eldar Hasanovic i po meni jako dobro,u svakom skoku lopta je bila njegova,mozda je malo spor,ali artikulisao je fino po terenu...Mrva je igrao i igrao je onako,zna lopte vidi se,ali nije se trudio...juniori koji su kasnije usli u igru su bili katastrofalni,izgledali su kao da su pod velikim pritiskom,umjesto da su iskoristili sansu da ih vode Dino i Amar,izgledali su nemocno protiv MOSCANICE...meni je to potpuno neshvatljivo,uslo ih je 6 ja mislim i imali su podrsku nekih igraca iz prvog tima,morali su mnogo bolje odigrati,ovako ispade da smo protiv moscanice izgubili drugo poluvrijeme sa 2:1...juniori jako lose!
Slazem se s tobom odlicno si napisao, Eldar je po meni odigrao izvrsno bio sam drugo poluvrijeme, momak je strasan. U skoku mu ne moze niko nista. I ima ga svugdje.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 mar 2010, 15:30

Hamo je napisao/la:evo gledam zadnjih par postova raja samo pitanja postavlja niko neodgovara pa dajte budite uljudni i odgovorite ako znate štagoda...
Ona namještena utakmica je bila u Beogradu protiv Partizana.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 14 mar 2010, 15:37

Zna li ko sta je sa Simicem,maloprije bio na treningu u kojem su trenirali privih 11 i 3,4 sa klupe a nigdje njega,da nije neka ozljeda :(
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 mar 2010, 15:40

themaniaks je napisao/la:Zna li ko sta je sa Simicem,maloprije bio na treningu u kojem su trenirali privih 11 i 3,4 sa klupe a nigdje njega,da nije neka ozljeda :(
ma nije vjerovatno nije mogao prisutvovat treningu.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 14 mar 2010, 15:40

themaniaks je napisao/la:Zna li ko sta je sa Simicem,maloprije bio na treningu u kojem su trenirali privih 11 i 3,4 sa klupe a nigdje njega,da nije neka ozljeda :(
Bio je danas s Bucanom na Grbavici izgledao je ok.

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 14 mar 2010, 15:54

ma u subotu kad je bio u 3 trening kerla ga je udario i noga mu je bila malo natekla pa je morao prije vremena zavrsit

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”