Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 okt 2014, 00:43

Ako Osim mladji preuzme valja navijat za egzoticne zemlje onda :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 okt 2014, 00:43

Suki46 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Kakve smo mi narod i kakve smo srece/nesrece ne bi me cudilo da pobjedimo Belgiju.

Ali eto ako treba da izgubimo da bi ovaj otisao neka vala izgubimo, a onda neka nas novi kako zna i umije vodi do treceg mjesta.
Mi smo najbolji kad nas svi otpisu , pa cak i mi sami sebe + igraci imaju manji pritisak.Daj bože makar 1 bod u ponedjeljak :pray:
Kazemo ti ne bi me cudilo da ih pobjedimo a onda do novembra i izraela da stvari dođu na svoje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 okt 2014, 00:43

HariTz je napisao/la:
calcio je napisao/la:Vecina igraca dobila odlicne ocjene a taktika problem? Izvini ali tu nesto ne stima, ako su svi igraci dobro odigrali onda je taktika bila dobra.
Nije. Falila je ta širina i igrači koji bi igrali na poziciji krila. (VIše prodora i ubačaja). Velika koncentracija igrača na sredini terena.
Dominirali smo, imali posjed, stvorili puno vise prilika i poluprilika od njih. Prilicno dobro smo zatvorili njhovo najopasnije oruzje. Sa takticke strane se ne moze reci da smo promasili. To sto nijednu od tih prilika nismo iskoristili je nesto drugo. Djelomicno je kriv njihov golman, djelomicno nasa neefikasnost itd.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 11 okt 2014, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 11 okt 2014, 00:44

Kad nas je Pape trenirao, onda može svako, pogotovo Amar Osim koji je 100 puta bolji od teleće glave.

AMARA OSIMA ZA SELEKTORA!!!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 11 okt 2014, 00:45

tuzlak1987 je napisao/la:Ako Osim mladji preuzme valja navijat za egzoticne zemlje onda :D
Nije mi jasno cemu sprdnja sa Osimom. Dobar trener. U odnosu na Susica trenercina.
Bilo ko neka dodje. Samo da Susica ne gledamo vise.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 11 okt 2014, 00:46

To sto komplekasi iz drugih gradova mrze Osima to je njihova privatna stvar ,ali realno ako izumemo vahu i bajevica ako je iko zasluzio da bude selketor od nasih trenera onda je to on. Covjek je najtrofejniji trener nase lige ima vise pehara nego ijedan drugi klub....Kad je baki prvi ozbiljniji angazman mogla bit repka , kad je papetu isto tako prvi ozbiljnij ibila repka, pa kodri , pa ovom onom ....tehnicki svima osim cire , sta onda fali da osim bude ????? bolje i on nego neprovjereni barabarez i slicni koji bi da kale zanat i poso na repci
=\_1921_/=

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 11 okt 2014, 00:46

calcio je napisao/la:
HariTz je napisao/la:
calcio je napisao/la:Vecina igraca dobila odlicne ocjene a taktika problem? Izvini ali tu nesto ne stima, ako su svi igraci dobro odigrali onda je taktika bila dobra.
Nije. Falila je ta širina i igrači koji bi igrali na poziciji krila. (VIše prodora i ubačaja). Velika koncentracija igrača na sredini terena.
Dominirali smo, imali posjed, stvorili puno vise prilika i poluprilika od njih. Sa takticke strane se ne moze reci da smo promasili. To sto nijednu od tih prilika nismo iskoristili je nesto drugo. Djelomicno je kriv njihov golman, djelomicno nasa neefikasnost itd.
Dominirali? ne bih baš nazvao ovo večeras dominacijom, ali neka ti bude. Bilo je prilika na obje strane, i nas i njih su u nekim slučajevima vile pronosale. Naš individualni kvalitet je presudio u sredini terena, a njihov najbolji igrač nije mogao maknut pored Mumeta. Falila su nam krila i ubačaji. Prekasno je Izet ušao u igru.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 okt 2014, 00:47

calcio je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:
calcio je napisao/la:Fabio Capello je juce izvukao bod protiv Svedske (bez Ibrahimovica) kojoj je zadnja linija bila sastavljena od igraca iz ovih klubova: FC Kopenhagen, FC Kopenhagen, Krasnodar i Norwich City.
Rusija bi trebala odmah otpustiti ovu ublehu i angazovati nekog od nasih vrlih forumasa.
Pijunu jedan, Don Capello ima rezultate iza sebe, šta ima ovaj naš ?
Zasto vrijedjas i zasto mjenjas temu? Pohvalio sam nase forumske strucnjake jer smatram da bi neki od njih sa lakocom skrojili taktiku i pobjedili Svedsku.
Vijdeli smo kako je tvoj idol i trenerski mag skrojio taktiku protiv Walesa. I to si u pravu vecina ljudi na ovom forumu bi igrala 4-2-3-1 obadvije utakmice i sigurno nebi losije odigrali. Nebi se desilo da prvu utakmicu jedan Mujdza, Medunjanin pa i Hajrovic sjede ne klupi. A da protit Walesa igramo bez pravih krila ( bez sirine ) i da prvu zamjenu napravimo u 80 minutu a svijez Hajrovic se je sudarao sa Tinom po tom desnom krilu a lijevo krilo ostavili prazno :bow: :bow:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 okt 2014, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 okt 2014, 00:47

aleksandar_veliki je napisao/la:Osim mladji preuzima repku u utorak. Cuj Sergej, stari provjereni strucnjak sa mali milion osvojenih kanti u svojoj trenerskoj karijeri, iskusan kao Benhaker, a obecava kao mali Mou...
Ne znam Aco, ne bi ja bio tako siguran. Mislim da se princ od Dubrovnika nije slučajno pokazao u Zenici, sve ima svoje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 11 okt 2014, 00:48

Greivis je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ako Osim mladji preuzme valja navijat za egzoticne zemlje onda :D
Nije mi jasno cemu sprdnja sa Osimom. Dobar trener. U odnosu na Susica trenercina.
Bilo ko neka dodje. Samo da Susica ne gledamo vise.
Pomalo je iritantan svojom pojavom. Trenersko znanje ne sporim, mada se još nije dokazao na nekom većem levelu od Premijer lige BiH.
Po meni je Bajević dosta bolja opcija, ali i ovaj će imati moju podršku svakako. Ne može biti gori od ublehe.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 11 okt 2014, 00:48

Iskreno, s Osimom ćemo imati više uspeha nego sa Papetom.
Kod Amara nema zajebancije, kao kod Papeta, svi na svoju ruku. Čovek ima autoritet, repka bi procvetala za mesec dana.
PLUS 100% će pomagati Osim stariji, što je dodatno pojačanje. ;)

A gde se pokazao Pape? U trećim ligama, gde je otkaze dobijao.
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 11 okt 2014, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 11 okt 2014, 00:48

Od ucesnice svjetskog prvenstva do raspale reprezentacije kojoj je upitan i baraz u grupi sa velesilama Kiprom i Velsom.
Suti dobro je,samo nek ne puca.
Dusmani likuju,i smiju se,doduse i radili su nesto po tom pitanju.Cestitam jos jednom.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 11 okt 2014, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 okt 2014, 00:49

aleksandar_veliki je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Osim mladji preuzima repku u utorak. Cuj Sergej, stari provjereni strucnjak sa mali milion osvojenih kanti u svojoj trenerskoj karijeri, iskusan kao Benhaker, a obecava kao mali Mou...
Jel ovo neka ekskluziva Aco? :D Citiracemo te u utorak. :kafa:
Kad sam ja sta slagao :kafa:

Nebitno ko, Sergeja sam sam stavio samo kao primjer. Ovo je trenutno otislo tako nisko da bi svak bio ozvjezenje i pomak naprijed. Mozda nije trenercina Sergej al sam siguran da bi bolje pasao i da bi digao taj mentalni dio i samo stavio momke na prirodne pozicije. Za pocetak to bi bil odovoljno.

Za Amara sam pesimisitcna jer ne bi super prosla njegova arogantna faca i prica kod nasih zvijezda. Al neka ..kazem sve je bolje od onoga sto se trenutno desava .. JER OVO JE POTOP .. ovo sta covjek radi sa repkom. Anel Hadzic na halfu pored zivog Vranjesa (ma u kakvoj formi da je ovaj) ...a da ne pricam kako je neznalica pogresnim odabirom doveo sebe u poziciju Vranjes ili Hadzic ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 11 okt 2014, 00:50

Hajde da vidimo ko je spreman da se kladi?
Ja kazem da necemo izgubiti u ponedjeljak u Zenici i da ce Safet ostati selektor do kraja kvalifikacija.

I jos cemo otici na Euro kao drugi u grupi!
FKS❤️1946

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 11 okt 2014, 00:51

Visca bi sigurno vise put probio od Susica ili ne znam.koga vec..Momak.se ne spominje a kvalitet ima..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 11 okt 2014, 00:51

Ljudi džabe gubiti živce, kad ne možemo ništa promjeniti, imamo tim, odigrali smo dobru utakmicu, trebamo se nadati, dobili smo i Grčku i Slovačku, što ne bi i Belgiju, pogled na tabelu jeste loš, al' ko je mogao reći u prošlom dvomeču s Belgijom da ćemo dobiti 6 bodova? Jači smo od tada, a i oni naročito. No malo optimizma bi dobro došlo. Isti pojedinici, koji sad pljuvaju će ako Bog da u slučaju pobjede, ući u mišije rupe. Pokazali smo potencijal, pa svako ima svoju lošu seriju. Oni su na SPu jedva dobili SAD, a izgubili od Argentine minimalac kao i mi. Andoru neću uzimati u obzir, in Shaa Allah i mi ćemo im u dva meča dati 10 komada. To i nije neki veliki pokazatelj, ali dosta pesimizma. Nije dobro, ali da se popraviti, ako sami sebe ovako spotičemo i ne cijenimo, nismo zaslužili uspjeh. Pomisliti će te da sam lud, ali vjerujte u Boga, On je Svemoćan, tako i možemo dobiti. U Zenicu po pobjedu. Laku noć.
Zadnja izmjena: Amarildo, dana/u 11 okt 2014, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 okt 2014, 00:51

Ajax je napisao/la:
Vijdeli smo kako je tvoj idol i trenerski mag skrojio taktiku protiv Walesa. I to si u pravu vecina ljudi na ovom forumu bi igrala 4-2-3-1 obadvije utakmice i sigurno nebi losije odigrali. Nebi se desilo da prvu utakmicu jedan Mujdza, Medunjanin pa i Hajrovic sjede ne klupi. A da protit Walesa igramo bez pravih krila ( bez sirine ) i da prvu zamjenu napravimo u 80 minutu a svijez Hajrovic se je sudarao sa Tinom po tom desnom krilu a lijevo krilo ostavili prazno :bow: :bow:

Opet ti za 180 stepeni mjenjas misljenje i prelazis preko toga kao da se nista nije desilo.
Pa jesi li nam ti ovdje danima trubio kako jedino sa formacijom 3-5-2 mozemo nesto napraviti?
Otkud sad odjednom 4-2-3-1 i otkud igra sa krilima?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 okt 2014, 00:52

Nisam za Amara, ali vrijedilo bi samo zbog reakcije forumasa. :rol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 11 okt 2014, 00:52

pirotehnik je napisao/la:
plavipatriota je napisao/la:...
slika
...
:sick:
Za Safeta je ovo zadovoljavajući učinak. Sramota. Ćiro nam jedva usadio da moramo pobjeđivati autsajdere ako želimo da se kvalificiramo. Sušić nas je vratio u dobra stara vremena kad smo prosipali bodove protiv Moldavije i sličnih reprezentacija. Ne mogu vjerovati da nakon ovakvog starta kvalifikacija neko može da ga brani.

I ovi što prizivaju Osima, Barbareza i slične, uz dužno poštovanje, ali dosta je naša reprezentacija bila poligon za stjecanje iskustva novopečenim trenerima ili onim koji se nisu makli iz domaće lige. Treba nam provjeren stručnjak, koji će moći izvuči maksimum iz ovih momaka. Kada se gore navedeni dokažu po klubovima, treba im otvoriti vrata nacionalne selekcije. Reprezentacija je kulminacija karijere, ne njen temelj. Imamo već jednog nedokazanog na klupi i kida nam živce svaku utakmicu.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 okt 2014, 00:52

Bilo mo da dodje bilo bi fino da dovede nove pomocnike (ako treba po nacionalnoj osnovi nema veze) . Bitno je da budu kvalitetniji od postojecih.. Isto tako da se dovede psiholog.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Proximic, Sheyi i 20 gostiju.