Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

disident
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la disident » 11 okt 2014, 01:06

Ajax je napisao/la:
disident je napisao/la: džeko je bez konkurencije?? jel to znači da je on uvijek najbolji i kad neigra ili što....činjenica da zadnjih par utakmica nije ni za qrac, uostalom kao i lulić i ibišević...od to su sve dokazane klase ali za reprezentaciju bih kao da im se neda više igrati..možda se meni to samo priviđa pa nek mi oproste.... :bih:
Nemozes Dzeku porediti sa Tinom. Dzeko i Vedo su sidrasi i bolje igraju ako imaju petoricu igraca u sredini terena 4-2-3-1 nego 4-4-2. Jer u prvoj varijanti imamo veci posjed lopte u nogama i puno vise ubacaja sa krila a tu je Dzeko ( pa i Vedo ) najjaci. Toga je bilo malo u zadnje dvije utakmice jer smo igrali bez krila.
hehe dobar si mi...ali molim te bez ljutnje se vrati i ponovo pročitaj svoj post.....kažeš da su džeko i vedo sidraši ali bolje im odgovara 4-2-3-1...fali nešto ali nema veze..ja takođe smatram da su igrači poput njih neprikosnoveni ali mi krivo kad se pljuca po momku od 22 godinene koji ima teret igranja kakav ima..ali mi smo balkanci jbg..pada mi na pamet onaj iz maribora sin od sportskog direktora što je dao gol u ligi prvaka...pa kranjčar itd..ima takovih slučajeva koliko ti bog hoće pa se te igrače ne pljuje kao ovdje..a na tinu je da se obriše i da igra što bolje može i zna..neam mu druge. :wave:

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 11 okt 2014, 01:17

I Blind iz Holandije je sin pomocnog trenera iste reprezentacije :kafa:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 okt 2014, 01:18

autogol je napisao/la:I Blind iz Holandije je sin pomocnog trenera iste reprezentacije :kafa:
Da, on i Tino su tu negdje. :crazy:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 okt 2014, 01:19

@disident
Ko je rekao da bi igrali i Dzeko i Vedo. Igrali bi 4-2-3-1 samo Dzeko a Vedo klupa. Da malo vise citas ovaj forum i druge teme ne samo o vasim igracima to bi mogao procitati. Velika vecina nas od utakmica protiv Meksika, Obale i Argentine priziva taj 4-2-3-1 gdje smo najbolje izgledali. Doduse neki smo o tome govorili i bar mjesec dana prije tih utakmica ali pustimo sad to. Tino se nebi pljuvao da ima dovoljan kvalitet za prvih 11 reprezentacije. Kranjcar u Hajduku i tadasnjoj reprezentaciji vasoj je nudio vise nego sto nama i vama nudi trenutno Tino. Jednostavno solidan je igrac samo ne odskace ni po cemu i to nije dovoljno ako zelimo ostati oko 20 reprezentacije svijeta. Od cega se sve vise i vise udaljujemo na nasu zalost. A nije da cete vi suze liti zbog toga u susjedstvu/komsiluku.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 11 okt 2014, 01:33

Tino Sven prvom do sebe Susic

Bezbroj alibi dodavanja prvom do sebe, samo jedan konkretan centarsuti za 75 minuta.

Zadnjih 15 minuta nije igrao uopste, i tu ga ne krivim. Krivim njegovog adzu koji nije vidio da mali ne moze potrcati.

Na kraju napravio faul iz kojeg smo zamalo primili gol. Ustvari primili bi ga od bilo koje iole bolje reprezentacije, ono Belgijanci lagano pospremaju.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 okt 2014, 01:36

Ja sam za otkaz Susicu jer bih volio da se dokopamo druge pozicije, ali TSS je veceras bio jedan od boljih nasih..

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 okt 2014, 01:38

autogol je napisao/la:I Blind iz Holandije je sin pomocnog trenera iste reprezentacije :kafa:
i clan prve postave Uniteda

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 11 okt 2014, 01:38

Ko bilo sta prigovori momku, nema obraza niti malo. Sasvim korektna partija i puno bolji na terenu od vecine razvikanih igraca u nasoj ekipi. Momak bar pruza svoj maksimum, da li ostali isto to rade?
Malo realnosti ne bi vam skodilo.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 11 okt 2014, 01:41

mirzatele je napisao/la:
i clan prve postave Uniteda
I igra za Holandiju a ne za BiH.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 11 okt 2014, 01:59

Okretan ko Iveco, desne noge nema, fizicki nespreman, loseg pregleda igre jer mu je glava uvijek pognuta...Ukratko, tu je zbog kriminalca selektora, koji je slucajno njegov amidza.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 okt 2014, 02:03

Aragon je napisao/la:Ko bilo sta prigovori momku, nema obraza niti malo. Sasvim korektna partija i puno bolji na terenu od vecine razvikanih igraca u nasoj ekipi. Momak bar pruza svoj maksimum, da li ostali isto to rade?
Nije problem njegov trud, naravno da se trudi to je prirodno,problem je sto kada su zdravi Medunjanin i Miralem za njega nema mjesta u prvih 11 i to je tako jednostavno za shvatiti

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 okt 2014, 02:06

Za Sunjica su govorili slicne stvari kao i za Tina, pa se usutise. Realno i u slucaju Tina su se trebali do sada usutiti jer je momak pokazao da zna igrati, ali zbog specificnih familijarnih veza, ovdje su malo tvrdokorniji.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 11 okt 2014, 02:13

Sta je pokazao?

Napisi mi neku dobru stvar u poslednje dvije utakmice, ja vise nikad necu napisat nista protiv njega.

Samo nemoj pisati trudio se i imao jedan centarsut. I Avdija ima jedan dobar centarsut za 180 minuta.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 11 okt 2014, 02:14

mirzatele je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Ko bilo sta prigovori momku, nema obraza niti malo. Sasvim korektna partija i puno bolji na terenu od vecine razvikanih igraca u nasoj ekipi. Momak bar pruza svoj maksimum, da li ostali isto to rade?
Nije problem njegov trud, naravno da se trudi to je prirodno,problem je sto kada su zdravi Medunjanin i Miralem za njega nema mjesta u prvih 11 i to je tako jednostavno za shvatiti

Je li odigrao korektnu utakmicu i da li je bio bolji na terenu od vecine igraca?
Da li zasluzuje ovakve uvrede?
Je li u reprezentaciji igralo kroz istoriju puno losijih igraca pa ni blizu ih nisu vrijedjali kao njega?
Je li medju 3,4 nasa igraca koji se uvijek najvise trude na terenu?

Je li zasluzuje da ga onaj veliki nogometni mag Ayax naziva najlosijim na terenu veceras?

I zapitaj se iskreno, da li su nasi najbolji i najpoznatiji igraci Dzeko, Ibisevic, Pjanic, bili veceras bolji od njega i da li su vise pruzili na terenu?

JA EVO KATEGORICNO TVRDIM I STOJIM IZA STAVA DA JE VECERAS BIO BOLJI NA TERENU OD DZEKE I IBISEVICA!!!

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 11 okt 2014, 02:16

Mozambik je napisao/la:Sta je pokazao?

Napisi mi neku dobru stvar u poslednje dvije utakmice, ja vise nikad necu napisat nista protiv njega.

Samo nemoj pisati trudio se i imao jedan centarsut. I Avdija ima jedan dobar centarsut za 180 minuta.

Haj ti to isto napisi za Dzeku, Ibisevica, Lulica, za pocetak.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 okt 2014, 02:18

@ calcio
Kako da ne. Kranjcaru na kojega se je pozvao gospodin iznad su spocitavali pozivanje sina Nike Kranjcara mnogi samo sto tamo nije bilo cico ljubaca kao sto ovdje imas pape ljubce. Problem je da je Niko Kranjcar bio jedan od boljih igraca Dinama i najbolji igrac Hajduka dali je tebi to problem razumjeti. Cak i Ibricic je bio numero uno bez konkurencije tamo pa i mali Pasalic. Niko je bio puno kompletniji i za svoju reprezentaciju koristniji igrac od Tina. I sada je takav igrac i trenutno ima problem da se ugura na spisak od 23 igraca njihove reprezentacije. A mi ovdje raspravljamo dali je Tino za prvih 11 ili nije. Mislim da se 95 % ljudi ovdje slaze da on zasluzuje biti jedan od 23 igraca. Ne izvrtati :nene: :nene: Da je bar igracki u rangu Nike Kranjcara. Tehnika, dribling, udarac itd.. ali nazalost nije.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 okt 2014, 02:23, ukupno mijenjano 2 puta.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 11 okt 2014, 02:19

Zar uopste imas obraza da njih trojicu stavljas u istu recenisu sa Tinom? Pogotovu najboljeg strijelca reprezentacije svih vremena i strijelca najvaznijeg gola u historiji reprezentacije.

Da preostalu karijeru ne pretrce kilometar u reprezentaciji, Tino im nece moci oprat kopacki.

Vi kazete da je bio dobar. Ja te pitam: Sta je bilo dobro u ovih 180 minuta, cime je on pokazao da je kvalitet za reprezentaciju i za njenu prvu postavu?

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 okt 2014, 02:21

Aragon je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:

Je li odigrao korektnu utakmicu i da li je bio bolji na terenu od vecine igraca?
Da li zasluzuje ovakve uvrede?
Je li u reprezentaciji igralo kroz istoriju puno losijih igraca pa ni blizu ih nisu vrijedjali kao njega?
Je li medju 3,4 nasa igraca koji se uvijek najvise trude na terenu?

Je li zasluzuje da ga onaj veliki nogometni mag Ayax naziva najlosijim na terenu veceras?

I zapitaj se iskreno, da li su nasi najbolji i najpoznatiji igraci Dzeko, Ibisevic, Pjanic, bili veceras bolji od njega i da li su vise pruzili na terenu?

JA EVO KATEGORICNO TVRDIM I STOJIM IZA STAVA DA JE VECERAS BIO BOLJI NA TERENU OD DZEKE I IBISEVICA!!!
prvo, druze ja ga ne vrijedjam,vrijedjam samo njegovog amidju i jos stojim pri tome da nije trebao dobiti sansu da debituje na SP, trebao je dobiti poziv ili ranije ili da se sacekaju ove kvalifikacije..To oko truda ne bih raspravljao, kako mozes reci za nekog igraca da se ne trudi ? Svi oni zele pobjedu jednako i nezahvalno je govoriti o tome ko se vise trudi, to bi valjda se trebalo podrazumijevati..Da li je bio bolji od Dzeke,Ibisevica ne bih sad raspravljao otici cemo daleko, al ti jos jednom ponavljam, kada su zdravi Medunjanin i Pjanic nama ne treba jos jedan kreator i vezni igrac,nego krilo sto ovaj momak nije i to smo veceras vidjeli, guzva u sredini,propuh po strani

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 okt 2014, 02:27

Mozambik je napisao/la:Zar uopste imas obraza da njih trojicu stavljas u istu recenisu sa Tinom? Pogotovu najboljeg strijelca reprezentacije svih vremena i strijelca najvaznijeg gola u historiji reprezentacije.

Da preostalu karijeru ne pretrce kilometar u reprezentaciji, Tino im nece moci oprat kopacki.

Vi kazete da je bio dobar. Ja te pitam: Sta je bilo dobro u ovih 180 minuta, cime je on pokazao da je kvalitet za reprezentaciju i za njenu prvu postavu?
Kao ni ti da si kompententan za ove teme.Mozambicar o reprezentaciji BIH :crazy:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 okt 2014, 02:28

Mozambik je napisao/la:Zar uopste imas obraza da njih trojicu stavljas u istu recenisu sa Tinom? Pogotovu najboljeg strijelca reprezentacije svih vremena i strijelca najvaznijeg gola u historiji reprezentacije.

Najbolju sansu veceras smo imali preko njega, on je probio po lijevom krilu i servirao Medunjaninu na dva metra od gola ali je golman odbranio. Imao je nekoliko slicnih probijanja, u odbrani je takodje dosta radio i uzeo nekoliko lopti.
Ali znam ja da ovo vama fudbalskim magovima nista ne znaci. Sve dok momak ne uveze nekoliko hattrickova (u safetovom stilu) vi njemu necete priznati neki kvalitet.
Ali makar je napredak sto mu pojedinci vise ne zele da slomije nogu i ne govore da ne zna hodati, trcati, da nema motorickih sposobnosti ( :tokralju: koji strucnjaci)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], hurem, Kaunas i 31 gost.