mirzatele je napisao/la:gdje ima na rate uzeti mobitel osim telekoma i univerzalnog (da ima veci izbor) ?
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Preko shoping kartice, penzionog ceka...
Imtec, Tehno Mag i td.
To su ovi sa garancijom od 2 g. i skuplji su od onih u piljarama
Imtec, Tehno Mag i td.
To su ovi sa garancijom od 2 g. i skuplji su od onih u piljarama
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Raja,iphone 5s,kupljen prije 10 dana,godina garancije, nov znaci. Zainteresovani nek citiraju i jave se u pp. Hitno
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
More l' stoja i Xperia MiroMinjore je napisao/la:Raja,iphone 5s,kupljen prije 10 dana,godina garancije, nov znaci. Zainteresovani nek citiraju i jave se u pp. Hitno
Allegri je gospodin!

Nikad prezaljeni san sto se tice telefona a da se sviđao
Gledam 2007 izasao sad ce 2015, a tad je sve zivo imao. Jos najmocnije sto su kao 2 telefona u jednom.
Sjecam se otisao kod neke rodbine inace puni para bili babo im ovaj telefon nosio.
Mia San Mia
- schweinsteiger
- Kontakt:
Koristim Galaxy S3 i danas sam presao na studentski paket i nece mi internet,je li se to jos nekome desilo i moze li neko ko koristi studentski paket slikat mi postavke za net?
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
- schweinsteiger
- Kontakt:
Help?Anyone?
#miasanmia
E ovako, planiram kupiti novi mobitel po mogućnosti da ima dosta dobru kameru i da je softverski i po ostalim karakteristikama u samom vrhu.
Otprilike bi za mobitel dao od 500-600 KM.
Gledao sam na net-u i dvoumim se između Sony Xperia Z1 i LG G2 ?
Ako neko još ima sličan mobitel koji je po karakteristikama iznad ova dva ili je tu negdje, bio bih zahvalan da napiše
Ako neko još ima sličan mobitel koji je po karakteristikama iznad ova dva ili je tu negdje, bio bih zahvalan da napiše
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
S4, nexus 5armin je napisao/la:E ovako, planiram kupiti novi mobitel po mogućnosti da ima dosta dobru kameru i da je softverski i po ostalim karakteristikama u samom vrhu.
Ovako. Postoje ti u suštini dva Galaxy Grand modela, a to su:disara je napisao/la:Posto planiram uzeti novi mobitel u skorije vrijeme pa sam se bacio u pretragu, naletio sam na Huawei g630, mislio sam njega uzeti ali sad sam nasao ove Samsung Galaxy Grand obicni i Neo, sad me zanima koji je bolji opcenito mobitel, gledao sam karakteristike, ovaj ima bolju kameru, preformanse skoro pa iste samo imaju neke oznake tipa Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9 dok je kod drugog A7, sad ima li to neke prevelike razlike ili su samo neke sitnice u pitanju?
1. Galaxy Grand iz 2012 godine s tim dual-core procesorom i kamerom od 8 MPx.
2. Galaxy Grand 2 s kraja 2013 godine koji je nasljednik Granda i ima bolje performanse kao npr jaci procesor quad-core i isto kamera od 8 MPx.
Svaki ostali Grand model tipa Prime ili Neo sto ti spominjes je izvedenica od spomenuta dva. Npr taj. Galaxy Grand Neo ti je izvedenica od Galaxy Grand 2. To ti u sustini jeste Galaxy Grand 2 samo malo ogoljen. A ogoljen je prije svega u radnoj memoriji koja je po meni najvazniji dio mobitela: ima svega 1 GB te radne memorije, dok prava verzija mobitela Galaxy Grand 2 ima 1,5 GB RAM. I druga stvar kamera. Na Galaxy Grand 2 je kamera od 8 MPx, a na ogoljenoj verziji mobitela (Galaxy Grand Neo) je od 5 MPx.
Tvoja dilema je stari Galaxy Grand ili Galaxy Grand Neo, a moj ti je odgovor nijedan ni drugi. Prvi jer je vec arhaican, a drugi jer je po meni previse ogoljen. Ja bih na tvom mjestu dodao jos 50ak KM ako to mozes financijski podnijeti i kupio Galaxy Grand 2.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jesi li resetovao telefon ? Meni net nije htio kad sam se tek prebacio na pretplatu, ljudi iz Telecoma mi mailom slali postavke i vec sve isto bilo, cim sam resetovao telefon, net je proradio, pa pokusaj tako i ti ako vec nisischweinsteiger je napisao/la:Koristim Galaxy S3 i danas sam presao na studentski paket i nece mi internet,je li se to jos nekome desilo i moze li neko ko koristi studentski paket slikat mi postavke za net?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sony ne bih uzimao u razmatranje na tvom mjestu, jer je to mob koji zivi na slavi imena nekada velikana Sonyja, a kao uredjaj sigurno nije impresivan.armin je napisao/la:E ovako, planiram kupiti novi mobitel po mogućnosti da ima dosta dobru kameru i da je softverski i po ostalim karakteristikama u samom vrhu.
LG G2 je OK al je Samungov parnjak uvijek za koplje iznad. Tako je npr. Samsung Galaxy S4 bolje rjesenje. Razlog je sto G2 nema promjenjivu bateriju kao ni utor za microSD karticu sto je po meni smjesno. Po ostalim karakteristikama su tu negdje, samo meni opet bolji Samsungov AMOLED display.
Da su ti npr. u opticaju LG G3 i Samsung Galaxy S4 onda definitivno G3. Al s druge strane da su ti u opticaju LG G3 i Samsung Galaxy S5 onda opet u tom slucaju S5.
S5 bolji od G3 i S4 bolji od G2 ?
E svasta...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
@Carli Necu brate zamjene,samo prodaja,imam vec 4s,ovaj mi je visak 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Moraš aktivirati 3G tako što pošalješ SMS "Postavke" na 0611100..Čini mi se da je taj broj nisam siguran..Najbolje da zoveš centraluschweinsteiger je napisao/la:Koristim Galaxy S3 i danas sam presao na studentski paket i nece mi internet,je li se to jos nekome desilo i moze li neko ko koristi studentski paket slikat mi postavke za net?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Je li iko od vas cuo za ovaj telefon:
BLU life 8 ?
BLU life 8 ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Da. Upravo tako. Argumentiraj ako smatras drugacije.anonimni je napisao/la:S5 bolji od G3 i S4 bolji od G2 ?E svasta...
Definitivno Nexus. Zalim sto, kad sam ovaj svoj uzimao, nisam imao stoju,dvije vise za njeg,JoseMourinho je napisao/la:S4, nexus 5armin je napisao/la:E ovako, planiram kupiti novi mobitel po mogućnosti da ima dosta dobru kameru i da je softverski i po ostalim karakteristikama u samom vrhu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.